2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
از کجا میشه فهمید.من دو بار باردار شدم و منجر به سقط شد یکی 7 هفته و یکی8 بعد از تشکیل قلب.ممکنه به ...

عزیزم برای این سقطت چه ازهایی انجام دادی؟
اگه پیگیری نکردن حتما ازهایی که انا جون گفتن و تو لیست بلندشون هست رو انجام بده
حتما انجام بده

عکس رنگی هم که جای خود داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خواهر جونیا هر کدومتون اطلاع داری از این شیافا و امپول نظرشو بده بهم بی زحمت

ثمین جون اگه لک نداری میتونی همون شیاف رو استفاده کنی عزیزم 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاله جون خدارو شکر که شرایط همسرت خوب شده. یه سوال. روزی که برای هیسترو به شما وقت داده روز چندم سیک ...

ممنون عزیزم
روز 12 سیکلم هست
باید قبل از تخمک گ باشه دیگه چون ممکنه باردار باشه یکی و تو تایم بعد از تخمک گ نمیشه هیسترو کرد

عزیزم برا پانکچر چند ساعت قبل وقت عملت اونجایی اگه عملت صبح باشه معمولا ۶ باید باشی تا بتونی پذیرش ب ...

مرسی مهربون،،،،

بچه ها من فردا میرم دکتر برای دادن دارو که وارد سیکل میکرو شم به امید خدا،من اصلا اطلاعی از دارو ها ندارم،،،،دارو خارجی و ایرانی داره؟؟ چه توصیه ای دارید که به دکترم بگم و ازش بپرسم،،،امروز لک دیدم تا سه روز دیگه پریود میشم،،،،متاسفانه همسرم با آزمایش انتقادی ایمنی موافقت نکرد،دوستش دکتره گفته بود واجب نیست و استرس می گیرید و اینا،،،منم جدل نکردم باهاش دیگه،خودمو سپردم به خدا،ولی قول گرفتم نشد خدایی نکرده دوره بعد کل آزمایش ها رو بدیم،،،،من تنها مشکلی که تا الان مشخص شده نازک بودن اندومترمه،،،البته لب مرزه انگار،،،مثلا روز چهارده شش بیشتر نشده،،،،توصیه خوراکی دارید واسه این مسأله؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام دوستان من امروز با دکترم مشورت کردم ایشون همه چیو به خودم سپرد حالا میخوام با شما مشورت کنم،جه ...

عزیزم با شرایط همسر شما ای یو ای براتون مناسب نیست فدات شم
الان تو مرکز ابن سینا یا رویان آز بدین ، مورفو نهایتا 1تا3 هست و تحرک هم خیلی کمتر از این خواهد بود قطعا

در مورد مرکز من کلا نظرم اینه که با یه دکتر تک ادامه بدین
چرا این همه هزینه کنین اون وقت برین تو مرکز هر بار با یه دکتر ، که خیلی در مورد وضعیت شما اشراف نداره ویزیت بشین؟
به نظرم یه پزشک انتخاب کنین و پیش همون تحت نظر باشین

راستی کسی هم بوده که با این داروها وضعیت اسپرم همسرش بهبود پیدا کرده باشه؟چون آمار درستی از تاثیر ای ...

عزیزم دی اف آی همسر من خیلی عالی هست
تعدادش هم نسبت به دو سال قبل تغییر دو برابری کرده
حالا باز قبل از پانکچر یه دور آز میدیم و تا باز تغییرات رو متوجه بشیم ، حتما میام و نتیجه رو میگم اینجا

سلام خانما خوبید  آنا جون و بقیه دوستان که اطلاع دارن میشه راهنمایی کنید من به خاطر تنبلی تخمد ...

اصولا تا ماه سوم ادامه میدن
در نهایت نظر دکتر شما شرط هست

اصولا تا ماه سوم ادامه میدن در نهایت نظر دکتر شما شرط هست

لاله جون عزیزم میشه راهنمایی کنی من امروز صب ترشح قهوه ای داشتم کم بود و ادامه دار نبود ولی از ترسم از امشب یه شیاف هم ببخشید رکتال استفاده کردم به نظرت الان دوتا امپول و یه شیاف زیاد نیست ؟ دیگه باید اینم ادامه بدم 

من همش تخمدانم تیر میکشه دو روز پیش سونو قلب داشتم دکتر گفت کیستی چیزی نداری همش نگرانم خدای نکرده چیزی هست دکتر سونو ندیده 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
از خودم بگم که امروز عصر پریود شدم و ایندفعه با دکتر ن ص ر  ویزیت شدم جالبه که آخرین نفر بودم و ...

اتریسا جان خوشحالم که داری وارد سیکل جدید میشی
امیدوارم که این سیکل نقطه ی عطف زندگیت باشه عزیزم
با کلی جنین عالی که یکی دو تاشون مهمون 9 ماهه دلت بشن

امیدوارم حال همسرت هم خوب باشه

در مورد دکتر نصر بگم که کلا دکتر نصر به خیلی چیزا اعتقاد نداره
ازهای ایمنی انعقادی رو میگه چرت هست، سرم چرت~~ لنفوتراپی چرت!! سرکلاژ چرت!! مکمل چرت !! همه چیز چرت :(((
باید ببینی خودت چه طور ادمی هستی
مثلا من با همچین دکتری نمیتونم کار کنم هرگز!!

به نظرم خودت آزهای امینی انعقادی رو بده اگه نرمال بود شکر خدا، برو با همین دکتر ادامه بده
اگر هم مشکل داشت خدای نکرده برو پیش ایمونولوژیست تا برات داروهای لازم رو بده