2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
تازه اینبارم میخواست بنویسه ازمایشها رو میگفت هزینش بالاستا بنویسم؟؟وای دلم میخواست خفش کنم 

آره دقیقا سوال میکنن هزینش بالاست مثلا فلان آمپول هزینش بالاست فلان عمل هزینش بالاست ....بابا ماها ک اومدیم برای ای وی اف حتما فکر همه چیو کردیم و میدونیم ک این پروسه هزینه بر داره اگه واقعا دلشون میسوزه برای ماها خب بیان و پول نگیرن مثلا پول ویزیتشون نگیرن والا

خدا خیرت بده عزیزم. ممنونم. تصمیم گرفتم فسنجون بپزم که حالا اگه شد مرغشم خیلی کم بخورم. خواهرشوهرم ب ...

نوش جونتون .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتون بشم توروخدا منو ببخشید خودم استرسیم به شما هم استرس وارد میکنم شرمندتونم

ای بابا عزیزممممممم اینجا دلواپسی هاتو نگی پس کجا بگی....ماهم ب وقتش داریم برات حالا نوبت تو هم میشه ک ناز مارو بکشی😁😊

همسرم یه آشنایی داره که پزشکن ایشون،موسس یه مرکز ناباروری توی رشته، آزمایشام رو باهاشون درمیون گذاشت ...

بهش بگو فکر کردی حالا میرفتم پیشش همون اولش بررسی میکرد؟؟؟

بگو متاسفانه هیچ کدوم از دکترا همون اولش بررسی نمیکنن اگه میکردن که باید در مقابلش تعظیم کرد......

بگو حالا ببین همین خانوم دکتر این تستهارو ببینه دعوام نمیکنه چرا رفتی انجام دادی؟

مگه سقط داشتی؟

من یکی از دوستامون به تشویق من این تستهارو رفت انجام داد و برده بود پیشش هر دفعه که میدید این تستهارو انجام داده میپرسیده مگه سقط داشتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بهش بگو فکر کردی حالا میرفتم پیشش همون اولش بررسی میکرد؟؟؟ بگو متاسفانه هیچ کدوم از دکترا همون اولش ...

البته آنا جان اینم بگم ک طرازی همون ویزیت اولم برام آزمایشای ایمنی انعقادی رو نوشت

آره دقیقا سوال میکنن هزینش بالاست مثلا فلان آمپول هزینش بالاست فلان عمل هزینش بالاست ....بابا ماها ک ...

همونو بگو من هر بار 147تومن هزینه ی ویزیت ازم میگرفت 167تومنم دادم .فکر کن قبل سیکل 5بار من رفتم ویزیت و سونو.اینقدر بی انصافن هربارم پولشونو تمام و کمال میگیرن .بعد من که اینهمه هزینه ی انتقال و میکرو دادم دیگه پول 1تومن ازمایش منو میکشه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم همه چیز نرماله عدد ذخیره ات هم خوبه فقط دی هیدرو اندسترون شما بالاست دارو خوردی؟ دارویی به ...

لاله جون در مورد این دی هیدرواندسترون اگه توضیحی داری بده من خیلی دوست دارم در موردش بدونم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای بابا عزیزممممممم اینجا دلواپسی هاتو نگی پس کجا بگی....ماهم ب وقتش داریم برات حالا نوبت تو هم میشه ...

فدایه همتون بشم نازتونم میکشم چشم روی چشمام

خدا خیرت بده عزیزم. ممنونم. تصمیم گرفتم فسنجون بپزم که حالا اگه شد مرغشم خیلی کم بخورم. خواهرشوهرم ب ...

نوش جونت عزیزم...البته من خودم شب قبل آزمایشم جات خالی رفتم دل جیگری ک مثلا جواب آزمایشم عالی باشه😂ولی آنا جان گفتن ک برای این آزمایش شب قبلش نباید گوشت قرمز خورد

همونو بگو من هر بار 147تومن هزینه ی ویزیت ازم میگرفت 167تومنم دادم .فکر کن قبل سیکل 5بار من رفتم ویز ...

آره والا...پول ویزیتاشون بیشتر زور داره بخوای حساب کنی اندازه دوتا میکرو میشه پولی ک بابت ویزیت میدیم

ممنون لاله جان دوستان من الان مطالعه آزمایشهایی که قبل از ای وی اف یا میکرو انجام دادین رو خوندم م ...

عزیزم ببین بذار رک باهات حرف بزنم منم فقط کم کاری داشتم.......

حتی تستهای تکمیلیو که دادم خیلی از موارد نرمال بردن جز سی دی مارکرام و اونایی که ژن غلظت خونو نشون میدادن......

ببین من سونوهام اوکی بودن......

هر ماه تخمک گذاری داشتم.......

فولیکول سایز خوب داشتم......

تست ca125 م نرمال بود برا بحث آندومتریوز........

اما ببین چه قدر مشکل داشتم........

نقص ایمنی،مشکل انعقادی و آندومتریوز!!!!!!!!!!

پس اگه حاضری ریسک کنی و با چشم بسته وارد سیکل بشی شانستو با میکروی اول امتحان کن نشد برو سراغ این تستها.......

اما اینم بدون اگه مشکل انعقادی داشته باشی حتی ال دی هم میتونه جونتو به خطر بندازه چه برسه کلی داروهای هورمونی با دز بالا......

عزیزم این چسبندگی برا انتقال مشکل ایجاد نمیکنه هیدرو نیست که ترشح سمی داشته باشه اگه از همین نظر ...

عزیزم ب من ک دکتر گفته هیدرو هستم حالا میخواد تو انتقالم بهم آنتی بیوتیک بده ب نظرت تاثیری داره؟

قربونت عزیزم میبوسمت فقط تورو خدا دیگه از این ب بعد حواست ب خودت و نی نی گوگولوهات و همسرت باشه عشقم ...

فدات عزیزم/باشه چشم حالا کجا باید شنبه هم برم آز بتا بازم استرس بهتون وارد میکنم خخخخخ

آره والا...پول ویزیتاشون بیشتر زور داره بخوای حساب کنی اندازه دوتا میکرو میشه پولی ک بابت ویزیت میدی ...

دقیقا