2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047845 بازدید | 684628 پست
آنا جون من موقع مصرف آمپولهای آی وی اف آزمایش تکمیلی دادم مشکلی نداره

عزیزم فکر نکنم موردی داشته باشه........

البته اگه آسپرین نداشتی........

جوابشون بیاد میشه گفت چی به چیه........

از یه نظر خوبه چون نشون میده این داروها میتونن چه قدر مشکلتو تشدید کنن........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

امروز یه خانمه زنگ زده خونمون ، بهم میگه برای یه امر خیر بهتون زنگ زدم ، شما دختر دارین ؟ گفتم نه خانم اشتباهی شماره دادن. از من انکار ازاون اصرار که  شمارتون رو از یه آشنا گرفتم . کم مونده بود بهش بگم که بابا من هنوز فریزش نکردم که قربونش برم خواستگار پیدا کرده .  

بعداً پشیمون شدم کاش بهش میگفتم خودم ندارم ولی اگه با سنش مشکلی نداریددوتا دخترنجیب وبا وقار می شناسم که یکیش 95 سالشه اون یکی 85 سالشه ولی باید از پسراش اجازه خواستگاری بگیرید    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون مادر شوهرم همیشه می گه . می گه اون دوست تبریزی ات همچین خوشحال رفت تو اتاق  عمل انگار ب ...

خخخخخخخخخخخخخخخ

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروز یه خانمه زنگ زده خونمون ، بهم میگه برای یه امر خیر بهتون زنگ زدم ، شما دختر دارین ؟ گفتم نه خا ...

عجبا........

احتمالا اشتباه گرفتن یا اینکه کسی قصد اذیتت رو داشته.........

ایشالله به زودی خبر دختردار شدنتو میدی.....

عزیزم خوب تو پرد رو داشتی نگران نباش عزیز دلم........ ببین عزیزم به هر حال سرم نداشتی الان منطقی نی ...

بعد مثبت شدن هم ممکنه سرم بدن؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بعد مثبت شدن هم ممکنه سرم بدن؟

عزیزم بعضیا بعد + سرم زدن.......

ببین تو بعد اینکه بتای جدیدتو گرفتی بده مدارکتو و آزاتو همسوت ببره گیش زر نانی ببینه برات سرم تجویز میکنه یا نه اگه تجویز کرد که چه بهتر نه که خیالت راحت میشه چک کردی........

البته حواسم نبود تهران نیستی.......

بده یه ایمونولوژ تو مرکز ببینه.......

خودت نرو بده همسرت ببره......

لااقل دیگه دست از سر سرم کچل برمیداری!!!!!!!!!

نه آسپرین نداشتم جوابش ده روزه آماده میشه

پس ایشالله هر مشکلیه نشون بده خودشو........

عزیزم من استان ایلاممم پیش دکتر چوبساز میرفتم گفت برا آی وی اف ده تومن میگیرم گفتم برم کلینیک تو تهر ...

کاش یه سر برین مرکز معتضدی تو میدان فردوسیه. اگه آزمایشاتون کامل باشه که زودتر کارتون راه میوفته. فکرکنم برای بار اول تخفیف هم دارن. بادکتر کشاورزی ویزیت بشین. اگه باز راضی نبودین، بعد برین تهران. چون تهران رفتن خیلی سخته. باهواپیما هم میگن برای باردارا خوب نیست. چون فشار هوا تو هواپیما متفاوته و تاثیر بدی میذاره.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
الهییییی یعنی من اون روزا رو میبینم .

حتما میبینی. روزای خوش رو بیشتر میبینی. فقط توکل بخدا کن. و صدقه زیاد بده. من جای شما بودم بعد از سونوی قلب قربونی میکردم. 

واکسن و خون گرفتن برا من جزء سختترین کاراست اما مادرا باید به خاطر بچه هاشون همچین چیزاییم تحمل کنن. ...

دقیقا موافقم منم بچه امو بغیر ازهمسرم به کسی نسپردم که بگیرتش! چون فقط ما دلمون برای بچه مون میسوزه و محکم نگهش میداریم. من یه دوستی دارم برادرش تو بچگی سوزن واکسن تو پاش شکسته! مادرش به پرستار سپرده بودش. بیچاره هنوز میلنگه! الان 37 سالشه!