2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
مگه میذارم کسی به نینیم واکسن بزنه نینیم دستش  درد بگیره خخخخخ

واکسن رو الان به روی ران پا میزنن!! باید محکم پای بچه رو بگیری که تکون نخوره. خیلی لحظات سختیه برای مادرا! اکثرا مادرو از اتاق بیرون میکنن!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بهار بذار برات بزنه...خیلی خوبه بخدا... همسرم تا حالا امپول رو از نزدیک ندیده بودا انا جون میدونه چ ...

خیلی خوبه ک ب همسرت اعتماد داری...من ک یبار طفلی اومد برام بزنه جلوی همون خانومی ک میومد پرژسترون برام میزد گفتم محمد بخدا اگه تو برام بزنی دیگه بیخیال بچه میشم😊اونم گفت بیا خانوم حسینی خودت بزن این ی ترسوییه ک نگو😊...خب چیکار کنم میترسم اگه سوزن آمپول اون تو بشکنه من چیکار کنم😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب بعد یکسال اومد سایت منم شناختمش و از تیکرش حسابی ذوق کردم البته از شوهرش جدا شده و با یه اقایی ...

جدی میگی؟ناراحت شدم برا جداییش.ولی ذوق کردم برا مادرشدنش خداروشکر.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آناجون من تیرماه لتروزول خوردم. فولیکول 20 و چندتا 10 و 13 و 14 داشتم. اقدام طبیعی کردیم نشد. بعدشم ...

شاید اصلا شرایط همسرت مساعد نیست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه شهرتون نزدیک کرمانشاه هست که میتونین اینجا بیاین. کرمانشاه دوتا مرکز ناباروری داره. مرکز معتضدی ...

عزیزم من استان ایلاممم پیش دکتر چوبساز میرفتم گفت برا آی وی اف ده تومن میگیرم گفتم برم کلینیک تو تهران هم ارزونتره هم بهتر از مطب شخصیه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
واکسن رو الان به روی ران پا میزنن!! باید محکم پای بچه رو بگیری که تکون نخوره. خیلی لحظات سختیه برای ...

الهییییی یعنی من اون روزا رو میبینم .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
جدی میگی؟ناراحت شدم برا جداییش.ولی ذوق کردم برا مادرشدنش خداروشکر.

میگفت خیلی ادیت میکرد و اصلا همکاری نمیکرد و بچه تنها دلیلش نبوده خدا رو شکر ختم به خیر شده الان راضیه  

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
 میگفت خیلی ادیت میکرد و اصلا همکاری نمیکرد و بچه تنها دلیلش نبوده خدا رو شکر ختم به خیر شده ال ...

خداروشکر.اره در جریان اذیتاش بودم خداروشکر کاش میدیدمش خیلی دختر خوبی بود خدایی .حقش بود مادر بشه 

آنا جان درمان آندومتریوز شما با لاپارا بود یا عمل باز؟

لاپرا بود عزیزم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها من تجربه خودم رو بگم؟ من دوتا انتقال داشتم فرش و فریز. جنین هام همون بود. دفعه اول انقدر ترس از بیهوشی و هایپری و لک و ... داشتم که واقعا استرسم شدید بود. دفعه اول بود بیهوش می شدم تو عمرم. قدیمترها یادشونه من هی زنگ می زدم و می رفتم دکتر که هایپرم سر ساعت تزریق سرم و... دعوام شد با پرستار و شوهرم و... یعنی انقدر وضعم خراب بود. می گفتم دارم می میرم . همه بلایی هم سرم اومدا لک هماتوم حساسیت به پروژسترون و ابسه محل تزریق و...

شاید اگر اینهمه استرس نداستم منم جواب می گرفتم همون دفعه. پس به خودتون استرس ندین. 

نگین شعاره ها من خودم هنوز استرس دارم ولی اگر استرس الانم ۵۰ درصده قبلا ۲۰۰ درصد بود. 

یعنی انقدر می گفتم دارم می میرم مادرم گریه می کرد بچه نخواستیم دخترم زنده بمونه. به خدا تو گرفتن جنین اعصاب خیلی تاثیر داره

آخه من سه چهار میشه داروی گیاهی میخورم همچنین اسید فولیک،چقدر فاصله بدم بعد برم آز بدم

داروی گیاهی گفتی چی میخوری؟

فولیک اسید ایرادی نداره منم میخوردم.......