2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
لاله ی سرخ عزیز من با توجه بهذعکس رنگی رحمم از دکتر بخوام هیستروم کنه؟ چون این بار سومه ای وی اف هم ...

کلا بعد از دو تا میکروی منفی باید هیسترو انجام بشه
حتما ازش بخواین عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم چرا گفت کارت رو انجام نمیدم؟ مگه نگفتین دکتر گفته هیسترو؟ پس چرا این کارو کرد؟ کلا هیسترو رو ب ...

گفت اینجا مرکزه چند تا دکتر دیگه هم وقت گذاشتن .ما نوبت نداریم

یا امام رضا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید خط کشو برداریم بیاممم مامان ثمین چرا اینطوری میکنی بااین کوچولوهاتتت، امروز سرم خیلی شلوغ بود ...

چیکار کنم خواهر این معجزه رو بعد 10سال و7ماه خدا بهم داده باهاش استرسشم داده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون بعد از چهل و هشت ساعت اگه بتا  دو برابر بشه هیچ مشکلی نداره،عدد زیاد مهم نیست،،،مهم دو ...

الان 4روز گذشته از بتای اول

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مامان سبحان عزیزم شما بودی که سیکل نچرال استفاده کرده بودی؟ البته اگه حافظه ام درست یاری کنه؟ میخوام ...

سلام به همه دوستان ، نه عزيزم من خودم خيلي دوست داشتم سيكل نچرال داشته باشم من هم پريودهام كاملا منظم هست هميشه اول هم قبول كردن ولي بعد كه روز سوم رفتم براي سونو گفتن با دارو باشه سيكلم بهتره من سيكل لانگ داشتم عزيزم .

وای داره قهوه ای میشه عصبی شدم یعنی باید تیکرمو بردارم؟یعنی همه چی تمومه؟

عزیزم اگه به این راحتی میخواستم تیکر بردارم که تو دو ماه باید یه روز تیکر میذاشتم یه روز برمیداشتم........

نگران نباش عزیزم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای داره قهوه ای میشه عصبی شدم یعنی باید تیکرمو بردارم؟یعنی همه چی تمومه؟

ثمین عزیز، فقط جنین ات رو به خدا بسپار و خیال خودت رو راخت کن، مطمئن باش اون تنها کسی هست که حافظ همه چی و همه کسی هست 

نه عزیزم موقع پریودم نیست شرایط حیض رو ندارم کلا وقتی با دستمال میپاکم ی کم رنگ داره ترشحم بین صورتی ...

ثمين جان نري هي غسل كنيها بدتر خونريزيت بيشتر ميشه ، در اين حد خونريزي كه ميگي غسل نميخواد فقط فكر كنم بايد براي هر نماز جدا وضو بگيري مثلا ظهر جدا و عصر هم جدا و به همين ترتيب .

نه عزیزم موقع پریودم نیست شرایط حیض رو ندارم کلا وقتی با دستمال میپاکم ی کم رنگ داره ترشحم بین صورتی ...

راستي اگر از پد استفاده ميكني قبل از نماز حتما پدت رو عوض كن اگر هم نه كه لباس زيرت رو عوض كن خانمي .

خانم هایی که  گروه خونی او منفی هستن و باردارن اگه لک دیدن به دکتر بگن که گروه خونیشون چیه چون ...

ممنون که یاداوری کردی......

البته اگه همسرشون + باشه لازمه وگرنه هر دو متفی باشن نیازی نیست.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
افسون جان من جنین فریز دارم میتونم از روش پی جی اس استفاده کنم یا حتما باید جنین تازه باشن؟ دکتر طاه ...

عزیزم بله میتوتی اصلا برا پی جی اس اول جنین فریز میشه بعد میفرستن واسه پی جی اس.......

اخه وقتی هیچی تغییر نکرده :(( گفتم حد اقل 5 درصد گرید آ داره !! هیچی هیچی بعد از 3 ماه دارو

عزیزم بحث خنک نگه داشتن و رعایت رژیم غذایی مناسب طبعشم داشته؟