2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
یعنی بعد مثبت شدن ما هم مثل بقیه هستیم ادم عادی که باردارن ؟

اگه مشکل خاصی نداشته باشین. بله دیگه باردار بارداره دیگه! چه فرقی میکنه چه جوری باردار شده! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
اصلا اشکال نداره منم داشتم

وای داره قهوه ای میشه عصبی شدم یعنی باید تیکرمو بردارم؟یعنی همه چی تمومه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان با دوستم حرف میردم،دو قلو بارداره،میگه روز ده بی بی زده در حد منفی یه هاله کمرنگ انداخته...علای ...

وای رز جونی من ترشح قهوه ای دارم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
شماره همسرتو بده کارش دارم! استیکر عصبانی میخوام بهش بگم چه دسته گلی آب دادی.میکشمت رز.دفعه آخرت با ...

خخخخ الان خوبم خدارو شکر،همسر جان اومد یادم رفت...باور کن شیطونگولم زد....😢

دعبام نکن خانم مسبر😢😢😢

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
خدا نکنه رز عزیز، این چه حرفیه میزنی، ان شاءالله مثبت مثبتی.... تو که رئیس کاروانی باید روحیت قوی و ...

وای خدا چقدر خندیدم ،رییس کاروان...😂😂😂😂

خیلی باحال گفتی خدایی...دستت درد نکنه روحم شاد شد...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

نگران نشو عشقم،دیدی که کتایونم ترشح داشت...فقط استراحت کن...ولی فردا با دکترت هم تماس بگیر شاید بخواد شیافی چیزی بده

وای خدا چقدر خندیدم ،رییس کاروان...😂😂😂😂 خیلی باحال گفتی خدایی...دستت درد نکنه روحم شاد شد...

آفرین دختر خوب، همیشه بخندددد

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

نگو تو رو خدا اینجوری ثمین.... لک دیدن یه چیز عادیه برا بارداری ماها...ارامشت رو حفظ کن و صلوات بفرست

والا منکه سردرنمیارم. اما فقط میدونم باید استرس نداشته باشی. ان شالله باز قطع میشه. به دکترت بگو یه کاری کنه اینقدر اذیتت نکنه لک بینی! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

ای بابا، فکر کنم باید یه خط کش چوبی بگیرم دستم بیام شماها رو اساسی بزنماااا، چتون شده ؟؟؟ از تو بعیده مامان ثمین،فکر نکن متوجه نشدیم که میخوای مارو به خاطر یه شیرینی بپیچونیااااا     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
 جنین هات پلاست بودن؟ خیلی زود زدی ان شاءالله مثبتی

بله بلاست بودن ،میدونستم زوده ولی کرم ریختم

نگران نشو عشقم،دیدی که کتایونم ترشح داشت...فقط استراحت کن...ولی فردا با دکترت هم تماس بگیر شاید بخوا ...

اخه 3تا شیاف دارم کافی نیست.اعصابم بدجور خرد شد

ای بابا، فکر کنم باید یه خط کش چوبی بگیرم دستم بیام شماها رو اساسی بزنماااا، چتون شده ؟؟؟  از ت ...

دختر شیرینی چیه هرچی بخوای در خدمتم فقط این نینی برام بمونه اخه چرا بایدبعد اینهمه سال بارداریمم با استرس باشه