2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
ثمین جون عزیزم به نظرم به شوهرت بگو زنگ زدی دکتر گفته امروز ازمایش بدی واقعا تا بشه ۴ شنبه این سه رو ...

اینم فکر خوبیه ای ول .خخخخ باشه میگم بهش.الان کاملا قطع شده ترشح

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها نمیخوام ناراحتتون کنم ولی از صبح دارم یه بند گریه میکنم، اشکام بند نمیاد دست خودم نیست، دوست ...

یسنا جون خدا نخواست همین 

ما تمام تلاشمونو می کنیم ولی به مصلحت و حکمت خدا  که اگاه نیستیم 

می دونم خیلی ناراحتی می فهممت عزیزم

ولی برا چیزایی که داری و اطرافیانت باز خدا رو شکر کن

خبرای کشتی رو می بنینی جوونای نازنین چطوری پر پر شدن...

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرمر جوون عزیزم خوبی الان تو چه مرحله ای هستی 

Ati جون

خوبم عزیزم

هنوز سیکلم رو شروع نکردم،گذاشتم برای ماه بعد

همسرم داره داروهای تقویت اسپرم استفاده می کنه گفتم حداقل یه اثری داشته باشه

یاس جون  و دوستان تا جواب کشت ادرارم بیاد درمان خونگی چی کار کنم برای عفونت ادرار؟

مگه جواب کشت کی میاد؟ درمان گیاهی اصلا تو بارداری خوب نیست. اگه اون سه تایی که گفتم بالای 0-1 هستن، دیگه مطمئن باش عفونت داری. پس میتونی سفیکسیم بخوری. البته دوستان منو دعوا نکننا! آخه خودم سابقه اشو داشتم و میدونم سفیکسیم کاملا بی خطره. میخوای مطمئن بشی زنگ بزن به مطب دکترت به منشی بگو از دکتر سوال کنه برات.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
والا من چون به داروها حساسیت نشون میدم دکترم گفته باید بخورم حتما از یه ماه قبلش وقتی این مشکل و مشک ...

لاله جون آزمایشای ایمنی رو تایه حدودی قبلا انجام دام که نرمال بود. اما سی دی مارکرها مونده. و آزمایش ژنهای انعقادی. اینارو در طی هفته آینده انجام میدم حتما. امروز نوبت دکتر زنان دارم. دعا میکنم برام سی دی مارکرهارو بنویسه. التماس دعا دارم دوستان! چون واقعا دکترا نمیویسن بازبون خوش!! نمیدونم والا مگه به دروغ بگم سه چهارتا سقط پشت سرهم داشتم!!!! ازصبح همش باخودم فکرمیکنم واقعا چی به دکتر بگم که راضی بشه برام بنویسه!!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام خانوم دکتر عزیز........ چند روز پیش خیلی به یادت بودم......... ممنون که اومدی....... ایشالله ...

انا جون ازت در مورد جلوگیری از هایپر شدن سوال پرسیده بودم میشه راهنمایی کنی چه چیزایی بخورم هایپر نشم چون دفعه قبل هایپر شدم 

سلام دخترا .امیدوارم حال دلتون خوب باشه

آنا جون امروز رفتم دکتر سونو کرد .اما مرکز برای اینماه نوبت هیستروسکوپی نداد گفت تو اسفندماه. هر چه قدر گریه کردم گفتم بابا سنم بالاست تازه خیلی ناراحت شد گفت من کار شما رو انجام نمی دم.پرونده رو داد اون یکی ماما . اخه دکتر بهم گفت هیستروسکوپی انجام می دم خراش هم همراهش انجام می دم .اینا گفتن سیکلت می افته تو فروردین. خوب حالا هیستروسکوپی  فایده داره وقتی سیکلمو می خوان بندازن اونور سال . کلا با اندوه و غم برگشتم. بازم یاد روزهای سرد زمستون پشت در مطب ها .تو خیابونا دنبال دارو گشتن گریه کردن افتادم .دلم به درد اومده

یا امام رضا
حاضرم کتک بخورم بخدا فقط این نینی رو از دست ندم  

باید خط کشو برداریم بیاممم

مامان ثمین چرا اینطوری میکنی بااین کوچولوهاتتت، امروز سرم خیلی شلوغ بود سر کار ولی اصلا نفهمیدم چطور کار کردم،از بس تو فکر تو بودم، برای چی حرفای بد میزنی؟؟؟     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
والا همسرش اگه به فکر این طفلیه باید ببره از بده نه اینکه دور از جون ،جون بسر بشه بعد بره از

ماها میدونیم اینو مردا نمیدونن که :)))))))))))))))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اینم فکر خوبیه ای ول .خخخخ باشه میگم بهش.الان کاملا قطع شده ترشح

خدا رو شکر که قطع شده عزیزم     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
من چی بگم بتام 74.5بود روز 13 انتقال شوهرمم هیچ جوره راضی نمیشه برم زودتر تیتر بتا بدم میگه دقیق 1هف ...

ثمین جون بعد از چهل و هشت ساعت اگه بتا  دو برابر بشه هیچ مشکلی نداره،عدد زیاد مهم نیست،،،مهم دو برابر شدن تو چهل و هشت ساعته،،،به همسرت توضیح بده آزمایش بده از نگرانی در بیای

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
لاله جون آزمایشای ایمنی رو تایه حدودی قبلا انجام دام که نرمال بود. اما سی دی مارکرها مونده. و آزمایش ...

من جات باشم خیلی راحت واقعیت رو میگم
ببین دکتر من گفت چرا هیسترو میخوای؟
گفتم چون این بار دوم و اخره که میخوام میکرو کنم ، برای همین میخوام همه کارای لازم رو انجام بدم

اگه این جوری گفتی و قبول نکرد بگو خانم دکتر من برای اینکه خیالم راحت بشه میخوام این آز ها رو انجام بدم
شما هم اگه لطف نکنین ننویسین میرم جای دیکه برام بنویسن!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دخترا .امیدوارم حال دلتون خوب باشه آنا جون امروز رفتم دکتر سونو کرد .اما مرکز برای اینماه نوبت ...

عزیزم چرا گفت کارت رو انجام نمیدم؟
مگه نگفتین دکتر گفته هیسترو؟
پس چرا این کارو کرد؟
کلا هیسترو رو باید یه ماه قبل از اونقال انجام داد دیگه

بعد مگه سیکل رو و زمانش رو دکتر تعیین نمیکنه؟ اینا نمیتونن بگن که !!