2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

برید بگیرید بخوابید، مامانای خوبی باشید، صبح خواب میمونم ،سر کار چرت میزنم همش

نیام ببینم حرفای بد . ناراحت کننده زدینااا، وگرنه خط کشمو میارم     

شبتون خوش و شکلاتی

ان شاءالله که لب و دلتون همیشه خندون باشه و همه به زودی به نی نیامون برسیم..

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیاف بزن از مقعد امروز به کتایون گفته دکترش

3تا میزنم در روز

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم لک که خیلی عادیه من انقدر کسایی دیدم خون زیاد و روشن میدیدن و باردار بودن

اخه بتام پایین بود ولی دکتر گردن نمیگیره میگه تو زود رفتی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
میدونم خودمم ازخودم بیزارشدم همسرم خیلی مغرورولی بی اندازه مهربونه،واقعا نمیدونم چراانقدردیوونه شدم ...

ببخشید به خدا من نمیخواستم بهت عذاب وجدان بدم،فقط دعوتت کردم به صبوری هرچند که من خودم اصلا صبور نیستم! خدا برای هم حفظتون کنه،معلومه مهربونن که برات غصه میخورن. محبتت رو زیاد کنی یادش میره.منم از این دسته گلا زیاد آب میدم مثلا از شدت ناراحتی یه چیزی میگم همسرم دلش میشکنه،بعد از ناراحتی شدت گریه ام بیشتر میشه،یه همچین پدیده ایم من!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دختر شیرینی چیه هرچی بخوای در خدمتم فقط این نینی برام بمونه اخه چرا بایدبعد اینهمه سال بارداریمم با ...

قربون تو مامان مهربون، به نی نیا استرس نده خواهشا، حالشون خوب خوبه، براشون لالایی آروم بخون و چند تا سوره که آروم باشن و مامانشونو آروم کنن     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

خانم هایی که  گروه خونی او منفی هستن و باردارن اگه لک دیدن به دکتر بگن که گروه خونیشون چیه چون رگام باید موقع لکه بینی بزنن گفتم اینجا بگم شاید کسی به دردش خورد

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
امپولم میزنی ؟ امپول پروزستون منظورمه ؟

نه عزیزم

نه عزیزم

ایشالا که قطع میشه لک هست تقریبا تو ۴۰ درصد بارداری ها حالا  اگه قطع نشد به  دکترت بگو یکوقت امپول بهت داد تهوع که داری یعنی همه چیز خوبه راستی تو سینه هات هم درد میکرد بعد انتقال ؟ 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
برید بگیرید بخوابید، مامانای خوبی باشید، صبح خواب میمونم ،سر کار چرت میزنم همش نیام ببینم حرفای بد ...

آفرین،منم بهشون گفتم این هفته شما مسبری،خط کشم داری،کوتاه هم نمیای.سپردمشون دست شما،نذار دست از پا خطا کنن. بخوای برات فلک هم سفارش میدم اگه دیدی گوش به حرفت نمیدن

خخخ

رز جون این هفته امید زندگی مسبره خط کشم داره،دیگه از این کارای بد بد نکنی که هم ولیت رو میگه بیاد(همسرت)، هم خط کش میخوری،حباست رو جمع کن

مامان ملورین من پیش طاهری پناه رفتم لاله و عرفان نیایش و پارسیان و مطبش ویزیت داره.ولی چون خلوتتر بو ...

افسون جان من جنین فریز دارم میتونم از روش پی جی اس استفاده کنم یا حتما باید جنین تازه باشن؟ دکتر طاهری پناه اطلاع داری چه روزهایی بیمارستان پارسیان هستش؟ آخه من جنین هام بیارستان پارسیان هستن

عزیزم توکل به خدا...... ایشالله مامان شدی خستگی این راه پر پیچ و خم از تنت در میره........

اخه وقتی هیچی تغییر نکرده :((
گفتم حد اقل 5 درصد گرید آ داره !!
هیچی هیچی بعد از 3 ماه دارو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو