2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
عزیزم برا دکتراشون قرار بود بره گزینش.......

انا جون اون رو که رفته بودم و نتیجه اش هم سه شنبه اومد و تو مصاحبه رد کردن منو :(((((((((((((((((((((((

این گزینش برا اموزش پرورش بود
سال قبل که مدرسه درس میدادم داده بودن فرم رو که پر کنم
دیروز نوبت مصاحبه داشتم
یه سال گذشت تازه یادشون افتاده !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یسنا الهی عزیزممممممم میدونم سخت بود ولی دنیا ک ب آخر نرسیده دوباره شروع کن تقریبا بچه های اینجا منف ...

ثمین داره قاطی میکنه با این ترشح لعنتیش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم که باردارید شما تاق باز میخوابید یا پهلو ؟ من تاق باز بخوابم بده؟البته به پهلو هم میشم و ...

عزیزم والامن به پهلو میخوابیدم چون راحتترم......

اوایل طاق بازم میتونی بخوابی اما بعدا میبینی که بخواییم طاق باز نمیتونی بخوابی.......

به پهلوی چپ بخوابی بهترم هست اما الان هر جور راحتتری بخواب......

اما طاق باز یکسره نخواب.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ثمین ای چه حرفیه ک میزنی آخه؟....لی لا و امید زندگی میگم با اون خط کشاشون بیان هاااااا عه عه عه....ب ...

حاضرم کتک بخورم بخدا فقط این نینی رو از دست ندم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه عزیزم منفی شد،اماده هر گونه دعوا کردن هستم، حق دارید هرچی بگید

خب دعوا نمیکنم باز
چون نی نی اذیت میشه
خب زود زدی دختر خوب
دیگه نزن تا روز آز

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
میدونم عزیزم. همسرمنم آزمایش اسپرمش تغییری نداشت. رفتیم آزمایش هورمونی دادیم. دیدیم کمی مشکل هورمونی ...

این مواردش همیشه نرماله
حالا اینم چک میکنیم این سری

دقیقا منم مشکل ایمنی داشتم و فقط بهم پردنیزولون دادن و سرم ندادن.دقیقا از همین قضیه ی سرم میترسم

ثمین فکر نمیکنی بری تیتر بتا بدی بهتر از این حال خراب و استرس هست؟اصلا حرف دکترت رو درک نمیکنم که گفته هفته بعد تیتر بده

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ثمین فکر نمیکنی بری تیتر بتا بدی بهتر از این حال خراب و استرس هست؟اصلا حرف دکترت رو درک نمیکنم که گف ...

والا به فکر منه بدبخت نیست که میدونی تقصیر خودمه نباید از اول به پژمان میگفتم دکتر گفته باید2روز دیگه باید تکرار کنم الان اینقدر حرص نمیخوردم 

لاله جون شما مشکل ایمنی هم دارین؟ من هم اخیرا خیلی زود به بعضی چیزا حساسیت میدم و کهیر میزنم. پس قبل ...

والا من چون به داروها حساسیت نشون میدم دکترم گفته باید بخورم حتما از یه ماه قبلش
وقتی این مشکل و مشکل رماتیسمم رو گفتم و از دکتر خواستم برام سی دی ها رو بنویسه اونم نوشت
حالا شما اگه آز رو دادی کامل که هیچی اگه ندادی حتما بده

البته من دکتر قبلیم ، از چند روز قبل از انتقال قرص دگزا میداد
به همه میداد برای اینکه سیستم ایمنی بدن مانع لانه گزینی جنین نشه

آخه این چه بلایی بود سرم اومد لاله ی عزیزم.همش نگرانم پژمانم به هیچ صراطی مستقیم نیست میگم بذار برم ...

میدونم حق داری
منم جات بودم میگفتم آز بدم دوباره
اما خب همسرت برا کم شدن استرس خودت میگه
این چند روز خودت رو مشغول کن
هر چند میدونم کار خیلی سختیه

میدونم حق داری منم جات بودم میگفتم آز بدم دوباره اما خب همسرت برا کم شدن استرس خودت میگه این چند ر ...

والا همسرش اگه به فکر این طفلیه باید ببره از بده نه اینکه دور از جون ،جون بسر بشه بعد بره از

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

ثمین جون عزیزم به نظرم به شوهرت بگو زنگ زدی دکتر گفته امروز ازمایش بدی واقعا تا بشه ۴ شنبه این سه روز ادم داغون میشه منکه فقط سه بار ازمایش بتا انجام دادم که با این وضعیتم هنوز خیالم راحت نیست

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
بچه ها نمیخوام ناراحتتون کنم ولی از صبح دارم یه بند گریه میکنم، اشکام بند نمیاد دست خودم نیست، دوست ...

😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم حق داری، میدونم الان چه حالی داری، این هورمونها و داروهای لعنتی هم به بهم ریختن روان آدم حسابی کمک میکنن. برات سوره والعصر میخونم که خدا خودش آرومت کنه. خدا نکنه بمیری عزیزم. الهی زنده باشی و در کنار همسرت و نی نی هات که یکم با تاخیر میان، روزگار رو بخوشی سپری کنی خانومی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم