2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
ثمین تو نت خوندم که این قرص وازینال ها گاهی برای دهانه رحم پروژستونشون حساسیت ایجاد میکنه و موجب لکه ...

شیافهایه من همه مقعدی هستن منم میگم برم 1دونه هم روزانه پروژسترون بزنم امروزم دکترم نیست یعنی رسما قاطی کردما

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها نمیخوام ناراحتتون کنم ولی از صبح دارم یه بند گریه میکنم، اشکام بند نمیاد دست خودم نیست، دوست دارم برم بمیرم، آخه چرا نشد، جالا چیکار کنم خالا چیکار کنم دیگه تحمل این شرابط برام سخته ، کاش میمردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رز بازیگوشی نکن، تازه تو که کشاله رانت هم درد میکرد، از این نشونه قویتر چی میخوای؟ خوب گفتی منم واس ...

اره دقیقا من دیشب ثمین را بخاطر لک دیدنش موعطه میکردم بابا لک را که همه دارن و مهم نیست و .... صبح که بلند شدم خودم لک دیدم ترسیدم انگار نه انگار چند ساعت قبلش داشتم علیه لک بیانیه میدادم🙂🙂🙂

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
ممنونم آخه ترشح داشتم ترسیدم 

نترس عزیزم
این ترشحات طبیعیه
چون این ترشحات از چند روز قبل از تخمک گ شروع میشن
وقتی شروع میشه به معنی ازد شدن نیست بلکه نزدیک شدن به تخمک گ هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
والا منم از روز 7 انتقالم افتادم به لک بچه ها گفتن احتمالا لانه گزینیه اون برا خودش بعد 5روز قطع شد ...

ثمین استرس نده به خودت من مشکل ایمنی داشتم اما سرم بهم نداده بودن و... یعنی فقط بتا نیست. من هماتوم هم داشتم

بچه ها نمیخوام ناراحتتون کنم ولی از صبح دارم یه بند گریه میکنم، اشکام بند نمیاد دست خودم نیست، دوست ...

این چه حرفیه یسنا جون.همون بهتر از اول نشه تا مثل من اینقدر استرس افت بتا رو نداشته باشی همش فکر میکنم خوشیم همون 3روز بود و آخرش منم باید این تیکر رو بردارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جون من حالت تهوع شدید دارم ولی همش میگم ممکنه بتا افت کرده باشه مثل اون موقع شدم تا درازکشم خوبم ...

فدات شم چیزی نیست
استرس نداشته باش فقط
همه چیز خوبه و عالیه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ثمین استرس نده به خودت من مشکل ایمنی داشتم اما سرم بهم نداده بودن و... یعنی فقط بتا نیست. من هماتوم ...

دقیقا منم مشکل ایمنی داشتم و فقط بهم پردنیزولون دادن و سرم ندادن.دقیقا از همین قضیه ی سرم میترسم

بچه ها نمیخوام ناراحتتون کنم ولی از صبح دارم یه بند گریه میکنم، اشکام بند نمیاد دست خودم نیست، دوست ...

عزیزم 😭😭😭😭درکت میکنم کاش خدا صبرش هم میداد دقیقا بعد منفی شدن ها ادم گیج و خسته اس همش میگه حالا از کجا شروع کنم حالا چکار کنم خدا رو شکر جنین داری بازم یه مدت تمرکزت را بگدار غیر از بچه تا کم کم امیدت برگرده

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

یسنا الهی عزیزممممممم میدونم سخت بود ولی دنیا ک ب آخر نرسیده دوباره شروع کن تقریبا بچه های اینجا منفی شدنو ی بار شایدم بیشتر تجربه کردن الانم خیلیام بار دار شدن عزیزم دیگه تموم شد و رفت ب گذشته فکر نکن برنامه ریزی کن برای انتقال بعدی ک حتما مثبت میشی اینبار...از ثمین یاد بگیر😊بنده خدا 12 بار انتقال منفی داشت ولی الان خدارو شکر مامان شده...عزیزم ب آینده فکر نکن گذشته رو بریز دور

عزیزدلم ،قربون مهربونیت برم،من دلم به پیامای شماو مثبت شدنای بچه های تاپیک خوشه،الهی خداصداتوبشنوه و ...

عزیزم میفهمت اما همسرت خوب میشناسدت و میدونه منظور بدی نداری و بعضا واقعا آدم کم میاره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شیافهایه من همه مقعدی هستن منم میگم برم 1دونه هم روزانه پروژسترون بزنم امروزم دکترم نیست یعنی رسما ق ...

اگه دکترت بگی به احتمال زیاد امپول بده 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
خواهرای گلم از محبت همتون ممنونم،آزمایشم منفی شد دلم خیلی شکسته،انشاا که دل همگی تون همیشه شاد باشه، ...

یسنا جون متاسفم عزیزم
خیلی متاسفم
حالت رو درک میکنم
و امیدوارم به احترام و حرمت این دل شکسته خداوند معجزه اش رو شامل حالت کنه و زودی طعم مادر شدن رو بچشی

فدات شم چیزی نیست استرس نداشته باش فقط همه چیز خوبه و عالیه

آخه این چه بلایی بود سرم اومد لاله ی عزیزم.همش نگرانم پژمانم به هیچ صراطی مستقیم نیست میگم بذار برم آز بتا حداقل ببینم اصلا تویه این 4روز بتا رفته بالا یا نه میگه نمیخواد الکی استرس داری مگه خدا میذاره دلت بشکنه امکان نداره به خدا اعتماد کن بخدا خیلی تویه بد وضعیم این روزا هم نمیگذرن اخه چهارشنبه خیلی مونده روزا نمیگذره.راستی این هفته ظهیری نیست منو اخوان میبینه

این چه حرفیه یسنا جون.همون بهتر از اول نشه تا مثل من اینقدر استرس افت بتا رو نداشته باشی همش فکر میک ...

ثمین ای چه حرفیه ک میزنی آخه؟....لی لا و امید زندگی میگم با اون خط کشاشون بیان هاااااا عه عه عه....برو حالشو ببر از دوران بارداریت و حس مادر شدنت