2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
گزینش چیه؟ من کلا این اصطلاحات تخصصی رو بلد نیستم!

عزیزم برا دکتراشون قرار بود بره گزینش.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یسنا جان خیلی متاسفم...اون روز برا مثبت شدن ثمین گریه کردم الانم برای منفی تو.... منم حالم اصلا خوب ...

رز عزیزم خواهش میکنم فقط به چیزای خوب فکر کن چون الان تنها کاریه که ازت بر میاد........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون من حالت تهوع شدید دارم ولی همش میگم ممکنه بتا افت کرده باشه مثل اون موقع شدم تا درازکشم خوبم ...

اگه خون از پنبه کامل رد بشه غسل داره

البته شما بارداری با استحاضه فرق داره احتمالا.تماس بگیر بپرس

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
اگه خون از پنبه کامل رد بشه غسل داره البته شما بارداری با استحاضه فرق داره احتمالا.تماس بگیر بپرس

نه رد نمیشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
 ممنونم از محبتت، تو خودتو ناراحت نکن انشااا مامان شدی، من تقصیر خودم بود به حرف دکترم اعتماد ک ...

عزیزم حتما این دفعه کامل انجامشون بده.......

چون من شخصا خودم فقط تو چند موردش مشکل داشتم در حالی که دکترم همون چند موردو فکر میکرد مشکل نخواهم داشت چون بقیه آیتمام مورد نداشتن.......

پس این دفعه هیچیو از قلم ننداز..........

هیسترو و خراشم اگه نداشتی این دفعه بهش فکر کن.......

من از ظهر لک قرمز قهوه ای دارم دل درد شدید.سه شیاف زدم دوتا امپول توی یع سرنگ .وقتی هم تهوع دارم لکم ...

عزیزم نگران نباش تهوع چون بهت فشار میاره لکت بیشتر میشه نگران نباش عزیزم.......

یکی از دوستامون هم با وجود لک و خونریزی ویار وحشتناکیم داشت جوری که در حد بستری شده بود ولی شکر خدا دردونشو صحیح و سالم بغل گرفت........

یا خدا😰😰😰😰😰 اخه چرا انقدر خشونت به خرج میدین؟باور کنید من دخمل خوبیم دست به سینه نشستم فقط لبخ ...

آره عزیزم، دختر خوبی هستی، 

حرفای خوب بزن که دعوات نکنیم،آفرین دختر 

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام به همه دوستان عزیزم  من سه ماهه نیومدم تاپیک چون سرم خیلی شلوغ بود مشغول بازسازی خونه بود ...

سلام خانوم دکتر عزیز........

چند روز پیش خیلی به یادت بودم.........

ممنون که اومدی.......

ایشالله به زودی خبر مامان شدنتم بدی.......

باور کنین انگار کل دنیا رو سرم خراب شده، نمیخوام ناراحتتون کنم، ولی من که از شهر دیگه میام تهران، ای ...

عزیزم قشنگ میفهمت......

این دفعه آزارو کامل بده و قبل دکترت برا مشاوره پیش ایمونولوژ و آنکولوژ یا هماتولوژ برو بعد که نظرشون اومد دستت ببین چیکار میتونی بکنی.......

حتی تو شهر خودتم میتونی دنبال دکتر بروز و خوبم بگردی چون مسافتم به آدم فشار میاره........

نه رد نمیشه

ثمین نتی پرسیدم میگه اگه شرایط حیض رو داره باید غسل کنه،یعنی مثلا سه روز پشت هم بیاد و مصادف با وقت پری باشه...راستش من درست متوجه حرفش نشدم.بهتره همون تماس بگیری بپرسی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
آها راستی یه چیزی بچه ها ما الان تو این 7 ماه اخیر همسرم بارها آزمایش داد و مورفولوژی هربار صفر بود. ...

ازیتا جون کلا ازمایش یه مرکز رو با مرکز دیگه نمیشه مقایسه کرد چون رنج ها متفاوت هستن
کلا رویان و ابن سینا رنج هاشون خیلی پایینه
مال عرفان چند هست؟

مثلا علی الان این آزی که دیروز داده مورفو نوشته 10 درصد!! اما خب همین نمونه رو ابن سینا یا رویان تکرار کنیم همون 1 درصد هست
چون اونجا رنجش فرق داره
مال رویان 4 هست مال ابن سینا 5 هست
حالا مال مرکز ما فکر کنم  هست   40
یعنی الان 10 درصد مورفو تو این آز میشه همون 1 درصد موسسه ابن سینا

البته اینم بگم بعد از شستشو همه موارد (جز تعداد) یه کم بالا میرن

ازمایشگاه عرفان هم مثل رویان و ابن سینا آزمایش اسپرموگرامش مورد تایید هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اره عزیزم ی مقدار درد میکنه نوکش نیستا بغل سینم درد میکنه .خداروشکر بهترم الان و قطع شد 

ثمین مواقعی که منفی میشدی داشتی این لک را ؟ پس منم منفیم 😣😣😣

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
بله بلاست بودن ،میدونستم زوده ولی کرم ریختم

مبارکه عزیزم
میدونستم تو هم مثبتی
خدا رو شکر
دیگه چون بی بی مثبت اوردی دعوات نمیکنیم چرا زود بی بی گذاشتی :))))))))))))))))))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آره اتفاقا اینو دکتر جنتی گفت والا من هربار داروی پانکچر گرفتم داروخانه یه کیسه یخ هم فروخته روش:))) ...

ممنون از توضیح کاملت
حتما انجام میدیم