2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
سلام بچه ها.میکرو خیلی سخته؟ من دودلم واسه انجامش 😔 میترسم نتونم تحمل کنم .از ای یو ای سختتره؟

میکرو ی مقدار آمپولاش بیشتره و برای تخمک کشی عملش با بیهوشی هستش ترس نداره خواهری.ترس بی بچه موندن بیشتره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خانمهایی که پانکچر شدین قبل پانکچر ترشح تخمک گذاری داشتین

اره نادی نگران نباش بعدم همیشه دکترا میگفتن 2روز قبل پانکچر نزدیکی ممنوعه منم با این روش رفتم جلو.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره نادی نگران نباش بعدم همیشه دکترا میگفتن 2روز قبل پانکچر نزدیکی ممنوعه منم با این روش رفتم جلو.

ثمین نگرانم آخه من همیشه هشتم نهم تخمک گذاریم بود امروز هم هشتمم هست ترشح داشتم 

خدایا شکرت😙
ثمین نگرانم آخه من همیشه هشتم نهم تخمک گذاریم بود امروز هم هشتمم هست ترشح داشتم 

عزیزم ستروتاید رو برا همین بهت داده دیگه

عزیزم ستروتاید رو برا همین بهت داده دیگه

ثمین صبح خیلی گریه کردم شوهرمم از لحاظ روحی حمایتم نمیکنه گفتم اگه تخمک هم آزاد شده باشه که دیگه نورعلی نوره تو چیکار میکنی نی نی هات خوبه

خدایا شکرت😙
ثمین صبح خیلی گریه کردم شوهرمم از لحاظ روحی حمایتم نمیکنه گفتم اگه تخمک هم آزاد شده باشه که دیگه نور ...

عزيزم با وجود ستروتايد غير ممكن تخمك ازاد بشه اينا ترشحاتي كه ناشي از افزايش استروژن  و نزديك به بلوغ فوليكولهاست

آنا جون این حالت تهوع من به این زودی با اون بتای کم عادیه؟

عزیزم اولا الان نمیدونی بتات چنده ممکنه خیلی بالا رفته باشه.......

هر چی باشه دو تا وروجک مامانی داری خوب.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ثمین صبح خیلی گریه کردم شوهرمم از لحاظ روحی حمایتم نمیکنه گفتم اگه تخمک هم آزاد شده باشه که دیگه نور ...

نه اصلا لک دارم همش میگم بتا افت کرده .اخه لک چیه این وسط من نمیدونم

عزیزم اولا الان نمیدونی بتات چنده ممکنه خیلی بالا رفته باشه....... هر چی باشه دو تا وروجک مامانی دا ...

آنا جون من حالت تهوع شدید دارم ولی همش میگم ممکنه بتا افت کرده باشه مثل اون موقع شدم تا درازکشم خوبم همین که بلند میشم لک دارم عصبیم کرده .بعدم ی چیز هربار برا نماز باید برم غسل کنم؟رو لباسم چیزی نیستا دستمال میکشم هست

خواهرای گلم از محبت همتون ممنونم،آزمایشم منفی شد دلم خیلی شکسته،انشاا که دل همگی تون همیشه شاد باشه، ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم.......

نمیدونم چی بگم من خیلی امید داشتم.......

حس میکنم خودم منفی شدم.......

عزیزم ولی ایشالله به لطف خدا معجزه خدا شامل حالت میشه و شادی مهمون همیشگی خونت میشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سوزش ادرار دارم می ترسم عفونت ادراری باشه

عزیزم اگه اذیتت میکنه یه کشت ادرار انجام بده........

برو بیمارستان که برات اورژانسی انجام بدن........

البته زنگ بزن آبان اتاق زایمان بگو با خانوم دکتر صحبت کنن دقیق بهت بگه چیکار کنی.......

ممنون از توضیحتون. توکل بخدا انجامشون میدم. یه چیزی ته دلم همیشه بهم میگفت حتما یه مشکلی هست که باید ...

فدات عزیزم.....

عزیزم الان دقیق یادم نیست یادمه از خانوم دکتر پرسیدم این مشکلو از قبل داشتم یا بعد شده گفت دقیق نمیشه گفت.........

گفت همین آلودگی بیتاثر نیست........