2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
یاس جون تا جاییکه میدونم لاله جان گزینش آزمون دکتری داشت.

وای چه عالی!! کاش بیاد بگه کدوم زیر گروه شیمی امتحان داده. آخه هم رشته بودیم. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
 ممنونم از محبتت، تو خودتو ناراحت نکن انشااا مامان شدی، من تقصیر خودم بود به حرف دکترم اعتماد ک ...

عزیزم شاید باورت نشه، ولی حالم اندازه خودت گرفتست. از دست این دکترا که نمیدونن یه منفی چه تاثیری تو زندگیمون و روحیه مون ممکنه بذاره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از محبتت، تو خودتو ناراحت نکن انشااا مامان شدی، من تقصیر خودم بود به حرف دکترم اعتماد ک ...

عزیزم حتما اینبار قسمت نبوده من حتی سرم هم نزدم و خیلی بابت اینکه سرم نداشتم استرس داشتم چون هرکی مشکل ایمنی داشت اینجا سرم زده بودن.انشالله اینبار امیدوارتر و قدرت بیشتری میری جلو شک نکن بزودی مامان میشی صبور باش خواهری .خدا ارحم الراحمینه .درسته من 12تا انتقال ناموفق داشتم ولی همیشه میگفتم مطمئنم خدا دستمو میگیره و گرفت.سعی و تلاشتو بیشتر کن باور کن مامان میشی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام به همه دوستان عزیزم 

من سه ماهه نیومدم تاپیک چون سرم خیلی شلوغ بود مشغول بازسازی خونه بودم. امروز رفتم مطب اقصی و دوز داروها رو واسه پانکچر شروع کردم. روزی ۲۲۵ واحد گونال اف. هفته اینده باید برم سونو 

یسنا جان خیلی متاسفم...اون روز برا مثبت شدن ثمین گریه کردم الانم برای منفی تو.... منم حالم اصلا خوب ...

رز جان امیدت بخدا باشه. مثبت فکرکن. بقول آناجون قبل از آزمایش بتا که چیزی معلوم نیس. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم شاید باورت نشه، ولی حالم اندازه خودت گرفتست. از دست این دکترا که نمیدونن یه منفی چه تاثیری تو ...

واقعا هم همینطوره.کاش ی روزی ی عزیزشون به درد ما گرفتار بشه بفهمن چقدر سخته انتظار و چقدر خوب بود یاد میگرفتن ما موش آزمایشگاهیشون نیستیم به من میگفتن حالا این امپولم بزن بعد دفعه بعد میگفتم نه این برا شما درست تجویز نشده بود نباید تجویز میشد میگفتم بابا همکار خودتون تجویز کرده میپیچوندنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من از ظهر لک قرمز قهوه ای دارم دل درد شدید.سه شیاف زدم دوتا امپول توی یع سرنگ .وقتی هم تهوع دارم لکم ...

بارداری؟

عزیزم شاید باورت نشه، ولی حالم اندازه خودت گرفتست. از دست این دکترا که نمیدونن یه منفی چه تاثیری تو ...

باور کنین انگار کل دنیا رو سرم خراب شده، نمیخوام ناراحتتون کنم، ولی من که از شهر دیگه میام تهران، این سری بیست پنج میلیون با رفت آمد تو این چندماه هزینه کردم، فدای سر بچه م که یه روز میاد، ولی دیگه توان ندارم بخدا

یسنا جان خیلی متاسفم...اون روز برا مثبت شدن ثمین گریه کردم الانم برای منفی تو.... منم حالم اصلا خوب ...

رز میکشمتا!!!!!!

من تحمل یه منفی دیگه رو ندارم بهتره مثبت شی چون منفی اصلا تو کله ام نمیره. دیگه خود دانی. از این استیکر عصبانیا

سلام به همه دوستان عزیزم  من سه ماهه نیومدم تاپیک چون سرم خیلی شلوغ بود مشغول بازسازی خونه بود ...

سلام عزیزم امیدوارم پانکچرت بخوبی پیش بره و بزودی مامان تاپیکمون باشی

انشاءالله اینبار مامانی عزیزم. حتما نی نی ها اینبار به دل مامانشون می چسبن. آزمایشای تکمیلی رو دادی؟ ...

ممنون لی لا جونم،ان شاءالله با دعای شماها و لطف خدا

ان شاءالله یه اتوبوس مامان میشیم به زودی....

آره عزیزم،بعداز اینکه منفی شدم انجام دادم که پرولاکینم خیلی بالا رفته بود،انتی تی پی او و تریگلوبولین هم یه کم بالا بود که دکترا احتمال زیاد دادن که ممکنه به خاطر پرولاکتین بوده باشه..

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
باور کنین انگار کل دنیا رو سرم خراب شده، نمیخوام ناراحتتون کنم، ولی من که از شهر دیگه میام تهران، ای ...

الهی بمیرم میدونم عزیزم. هزینه هاش یه طرف، دویدناش و بر و بیا و کلافه گیاش و .... یه طرف