2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه ها من ترشح تخمک گذاری دارم نکنه تخمکام آزاد شده حالا چیکار کنم سه شنبه باید برم برا سونو 

دیروز به دکتر گفتم اگه زود آزاد بشه گفت ستروتاید جلوش میگیره پس این ترشحات چیه خیلی نگرانم

خدایا شکرت😙
سلام  منم خیلی وقته پست نذاشتم . اول تبریک میگم به مادرای جدیدمون  اهواز هم جنین اهد ...

سلام عزیزم.

واقعا اهوازجنین اهدایی داره؟ من ازخیلیا پرسیدم گفتن انجام نمیدن،عزیزم ممنون که گفتی، یه گزینه به گزینه هام اضافه شد درمورداینم فکرمیکنم،

عزیزم من اصلا اهوازتحت درمان نبودم،ازروزاول مستقیم رفتم تهران اول رفتم مرکزنوید بعدرویان بعدم ابن سینا،۷ساله دارم درمان میکنم اولین میکروهم سال ۹۱انجام دادم آخرین انتقالمم پارسال بود.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ژوانی عزیز بهت تبریک میگم باردارشدنت رو امیدوارم بارداری سالم و راحتی داشتی باشی رزسفید عزیزم امیدو ...

آزیتا جون شما تا موقع پانکچر ببخشید نزدیکی هم داشتی یعنی اگه باشه مشکلی هست 

واینکه تا قبل از پانکچر ترشح تخمک گذاری داشتین من خیلی نگرانم

خدایا شکرت😙
لاله جون دکتر من فکر کنم کسانی که نیاز به پردنیزولون دارن رو کلا فریز انتقال میده. چیزی که تو چندمور ...

ببخشید یه سوال دیگه اسپرم تا چند روز قبل پانکچر باید تخلیه شده باشه

خدایا شکرت😙

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 دی

1.مرینا جون16 دی✔       

2.آتریسا جون17 دی✅

3. آزیتا جون 18 دی✔ 

4.ماهی کوچولو عزیز19 دی ✔

5.ثمین جون 20 دی ✔

6.Nadi63 عزیز و برادرشون به نیت سلامتیشون 21 دی(لطفاامروز دو بار بخونید.دو نفر هستن)✔   7.Yasna عزیز 22دی ✅

8.مامان کتایون(فاطمه) 23 دی ✔

9.یاس 96 عزیز 24 دی     

10.ninitopolooعزیز25دی

11. Sogol جون 26 دی     

12.رز سفید27 دی 

13.مامان melorin عزیز 28 دی

14.سها ستاره جون 29دی 

15.مامان Ati عزیز 30دی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

Ninitopoloo جون امکانش هست نوبت شما رو با lili جون جابجا کنم؟اگر تاریخش برات مهم نیست جابحا کنم چون ایشون سه شنبه انتقال دارن ....اجر هم میخوای همون روز خونده بشه مشکلی نیست دو بار میخونیم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
رز جون این هفته امید زندگی مسبره خط کشم داره،دیگه از این کارای بد بد نکنی که هم ولیت رو میگه بیاد(هم ...

یا خدا😰😰😰😰😰

اخه چرا انقدر خشونت به خرج میدین؟باور کنید من دخمل خوبیم دست به سینه نشستم فقط لبخند میزنم...

ایشالا که قطع میشه لک هست تقریبا تو ۴۰ درصد بارداری ها حالا  اگه قطع نشد به  دکترت بگو یکو ...

اره عزیزم ی مقدار درد میکنه نوکش نیستا بغل سینم درد میکنه .خداروشکر بهترم الان و قطع شد 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اتفاقا داشتم به همین فکر میکردم که ایا بگیرم این هم یا نه کیسه یخ از داروخونه گرفتین؟ دگتر جنتی خی ...

من کیسه یخ رو از داروخونه ی آراد گرفتم همون زیر مطب دکتر هستش و اینکه مستقیم میذارن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تو را خدا کمکم کنید من درست یکهفته اس از انتقالم میگذره صبح بلند شدم دیدم شورتم پر از لکه های قهوه ا ...

عزیزم اصلا نگران نباش منم دقیقا همین وضعم بود انشالله لک لانه گزینیه.وقتی زیاد سرپا میموندم که دیگه واویلا