2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سوزش ادرار دارم می ترسم عفونت ادراری باشه

سوگل جون حتما آزمایش  U/A و U/C انجام بدین. اگه عفونت داشته باشین زودتر باید آنتی بیوتیک مناسب بخورین. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
فدات امید زندگی جانم. نمیدونم نگرانم چرا. آره مامان که مامانه حالا هرسنی باشه. اما دلم میخواد تا دیر ...

قربونت، ان شاءالله هر چه زودتر مامان میشی عزیزم

من سه ماه پیش یه انتقال فرش داشتم که منفی شد، خدا بخواد و خوب پیش بره ایندفعه فریز انتقال دارم

البته الان نزدیکه چهار ساله که منتظر و پیگیرم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من چند روزه گاهی شونم تیر میکشه سمت قلبم . پشت سر هم نیست ولی چند روزی تکرار میشه و اینکه خیلی ...

عزیزم بیشتر این دردا عصبیه. من خودم بدتر از این دردا رو داشتم. کلی آزمایش دادم. همه چی نرمال بود. آخرش دکترا گفتن از اعصابه. خیلی فکرو خیال نکن. برو یوگا! حتی میخواستن برام آرامبخش تجویز کنن. که دیگه به خودم اومدم و سعی کردم به خیلی چیزا که اذیتم میکنه فکر نکنم. شما هم ببین چی اذیتت میکنه به اونا فکرنکن. ان شالله مشکل خاصی نیست و رفع میشه.

انشاءالله جواب دی اف آی خوب باشه. و نتیجه گزینشتم امیدوارم اوکی شه

گزینش چیه؟ من کلا این اصطلاحات تخصصی رو بلد نیستم!

آنا جون این حالت تهوع من به این زودی با اون بتای کم عادیه؟

ثمین جون رسما مامان شدی , مبارکت باشه عزیزم بله حالت تهوو شروعش و شروع مادر شدنت مبارک ان شاالله مادر بزرگ شی واسه دختر و عروست ویارونه ببری 

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
خواهرای گلم از محبت همتون ممنونم،آزمایشم منفی شد دلم خیلی شکسته،انشاا که دل همگی تون همیشه شاد باشه، ...

یسنا جان خیلی متاسفم...اون روز برا مثبت شدن ثمین گریه کردم الانم برای منفی تو....

منم حالم اصلا خوب نیست...حسم میگه منم منفیم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

یسنادوست عزیز میدونم الان هیچ حرفی آرومت نمیکنه ولی ناامیدنشو من بارهاتوسایتا خوندم ک خیلیا یکی دوماه بعداز میکروی منفیشون طبیعی باردارشدن شماهم اصلا بیخیال نباش ولااقل تااقدام میکروی بعدی حتما تغذیه خودت وهمسرتو اصلاح کن تاب امیدخداطبیعی باردارشی ک دیگه نیازب این همه هزینه ودارونباشه عزیزم 

انشاءلله 

اینو گل گفتی........ البته من الانشم نمیتونم خونه تکونی کنم با لین وروجک مگه میشه؟ قبل من دستمال ب ...

خدا حفظش کنه عزیزم , سلامت باشین ان شاالله

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
یسنا جان خیلی متاسفم...اون روز برا مثبت شدن ثمین گریه کردم الانم برای منفی تو.... منم حالم اصلا خوب ...

خدا نکنه عزیزم، از رحمت خدا نباید ناامید بشیم ...

ان شاءالله که مثبتی

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
ثمین جون رسما مامان شدی , مبارکت باشه عزیزم بله حالت تهوو شروعش و شروع مادر شدنت مبارک ان شاالله ماد ...

فدات فاطمه جون خدا نینی هاتو برات نگهداره.لکت بهتر شد؟شما هم تهوع داری؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یسنا جان خیلی متاسفم...اون روز برا مثبت شدن ثمین گریه کردم الانم برای منفی تو.... منم حالم اصلا خوب ...

عه رز این چه حرفیه برا خودت فتوا میدی .عمرا منفی شی.باید مثبت شی مگه دست خودته .فکرایه منفی رو از خودت دور کن مامان بعدیه تاپیک خودتی شک نکن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

ممنونم از محبتت، تو خودتو ناراحت نکن انشااا مامان شدی، من تقصیر خودم بود به حرف دکترم اعتماد کردم ، آزمایشات ایمنی انعقادی کامل واسم ننوشت، درسته سرم زدم ولی من دو روز قبلش بود، کاش ده روز زوتر میزدم، عزیزم شما آزمایشات ایمنی انعقادی رو کدوم آزمایشگاه دادی؟

قربونت، ان شاءالله هر چه زودتر مامان میشی عزیزم من سه ماه پیش یه انتقال فرش داشتم که منفی شد، خدا ب ...

انشاءالله اینبار مامانی عزیزم. حتما نی نی ها اینبار به دل مامانشون می چسبن. آزمایشای تکمیلی رو دادی؟ایمنی انعقادی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم