2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست

[QUOTE=51732108]خواهرای گلم از محبت همتون ممنونم،آزمایشم منفی شد دلم خیلی شکسته،انشاا که دل همگی تون همیشه شاد باشه، ...[/QUOT یسنا جون احساس الانتو درک میکنم ولی امیدتو از دست نده بازم به تلاشت واسه مامان شدن ادامه بده انشالله مامان میشی چه معلوم شاید تا ماه بعدی طبیعی باردار شدی هیچ چیز دست خدا غیر ممکن نیست

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
عزيزم مشكل ما ضعيف بودن اسپرم شوهرم بود . مشكل ايمني و انعقادي فكر كنم نداشتم چون آزمايششاشونو نداده ...

خداروشکر که این مرحله رو بخیر گذروندین. برات صلوات فرستادم ان شالله سونوی قلب هم خوب میشه. فقط عجله نکن برای سونو. اگه خواستی چکاپ بارداری رو هفته ششم برو. به دکترت بگو برات مینویسه. همه باردارا انجام میدن. شامل قند ناشتا، cbc، تیرویید، کشت ادرار. اوره و کراتینین و.. فقط حواستون باشه tsh باید زیر 2.5 باشه تو بارداری.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حس میکنم رنگ ترشحم داره از سفیدی بر میگرده خدا به دادم برسه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها دعوام نکنیدا.میدونم کارم اشتباه بوده ولی عصری بی بی زدم منفی منفی بود دریغ از یه هاله....میدو ...

اصلااشکال نداره فقط ناراحت نباش خودتو سرزنش نکن ولی هر چی بی بی داری بده همسرت ببره بیرون از خونه یا پنهانش کنه برات دعا میکنیم ان شاالله مامانی عزیزم امین

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
من حس میکنم رنگ ترشحم داره از سفیدی بر میگرده خدا به دادم برسه

نترسی عزیزم 3 روز خودم کشتم تو نکن با خودت ففط صلوات بفرست 

ژوانی جان ممنون که تجربیاتت رو گفتی. میتونم بپرسم مشکل شما چی بوده؟ مشکل ایمنی و انعقادی نداشتین؟ بع ...

یعنی بعد مثبت شدن ما هم مثل بقیه هستیم ادم عادی که باردارن ؟

نترسی عزیزم 3 روز خودم کشتم تو نکن با خودت ففط صلوات بفرست 

قهوه ای نیستا رنگش  به کرم میزنه عفونتم ندارم مطمئنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به روی ماه دختر فروردین عزیزمون........ اگه بدونی با دیدن اسمت چه ذوقی کردم....... گفتم ایشال ...

عزیزدلم ،قربون مهربونیت برم،من دلم به پیامای شماو مثبت شدنای بچه های تاپیک خوشه،الهی خداصداتوبشنوه ومنم مثه ثمین جان انتظارم به پایان برسه 

دیشب حالم خیلی بدبود خوابم نمیبرد اصلا انگاردیوونه شده بودم دمدمای صبح همسرموبیدارکردم گفتم بغلم کن طفلک گیج خواب بود گفت بگیربخواب منم زدم زیرگریه انقدرگریه کردم انقدرغرزدم که آخرش بغض کرد گفت من این مشکلو دارم کاریم ازدستم برنمیاد توجوونی برو دنبال زندگیت انقدرازخودم بدم اومداون لحظه که دلم میخواست همون موقع بمیرمو بغض شوهرمونبینم،توروخدادعاکنید خدابهم آرامش بده که کمترعزیزترین کسمو اذیت کنم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام عزیزم ، خوش برگشتی به جمع مون عزیزم من جای شما بودم اون جنین هایی که دارم تو ابن سینا رو انتقا ...

عزیزم فدای محبتت،خودم واقعا یادپانکچرآخرم میفتم تنم میلرزه ولی تهران رفتن باعث شده کلا کنترلی روتغذیم نداشته باشم ازطرفی میگم شاید هواپیما تاثیرمنفی برای من داشته، احتمالا یه ویزیت اهوازبرم پیش دکترنقاب اگربهش حس مثبتی داشتم باهاش ادامه میدم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

دوستای خوبم که باردارید شما تاق باز میخوابید یا پهلو ؟ من تاق باز بخوابم بده؟البته به پهلو هم میشم ولی تهوو نمیزاره همش پهلو باشم

مامان ملورین من پیش طاهری پناه رفتم لاله و عرفان نیایش و پارسیان و مطبش ویزیت داره.ولی چون خلوتتر بود من عرفان نیایش رفتم تازه افتتاح شده.پی جی اسم کردم چون حنینام سه بار خوب نبودن سومین پی جی اس ام جنین پیدا کردن