2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

liliجون ممنون ازپیشنهادت عزیزم،راستش همسرم میگه تهران این همه امکانات بود علمشون بروزبود ولی مانتیجه نگرفتیم اهوازکه دیگه هیچی وقت حروم کردنه  میدونم فکرش اشتباهه ولی  ازیه طرف بحث هزینه های مجدد شروع سیکله ازیه طرفم بحث سختیایی که قراره من بکشم کلا مرددش کرده میگه اگه قراره کاری انجام بدیم توبهترین جاانجام بدیم  ولی من خودمم دوست دارم این دفعه اهواز شانسمو امتحان کنم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

liliجون ممنون ازپیشنهادت عزیزم،راستش همسرم میگه تهران این همه امکانات بود علمشون بروزبود ولی م ...

سلام عزیزم ، خوش برگشتی به جمع مون عزیزم

من جای شما بودم اون جنین هایی که دارم تو ابن سینا رو انتقال میدادم اول

هر جنینی که داریم با ارزشه 

ابن سینا هم مرکز خوبیه 

ان شالله با همونا دامنت سبز می شه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
من همین الان غصه م گرفته ک قرارپانکچروانتقال بافاصله باشه،خدابهمون صبربده،کاش لااقل یه ماه باشه آخه ...

انشالله منم دوست دارم تاعید نی نی تو دلم باشه ولی هرچی خدابخواد همون میشه چیزی رو به زور ازش نمیخوام میدونم خدا خیلی مهربونه اگه صلاح بدونه بهم تو بهترین زمان نی نی میده 😚😚😚

خداجونم شکرت       
راستی شما عددذخیره تون چنده؟

نمیدونم باید آزمایش بدیم تا بدونیم ذخیرمون چقده؟ 

من pcoام موقع پانکچر ۳۳تا تخمک داشتم که فقط ۳تاش جنین شد من اشتباه کردم عقل پانکچر سردی خوردم 

خداجونم شکرت       

رز جون برای من ی شکل دیگه بود ک ریختمشون دور ....شاید پوست من و شما حساسه عزیزم آخه همه انگار اینجوری نمیشن...ولی اشکالی نداره مادر شدن همینه الهی ک با جواب آزمایش مثبتت اینارو یادت میره

سلام دوستان گل  ان شالله هفته خوبی در پیش رو داشته باشید  در مورد رحم سرد یکی از دوستان ...

عزیزم شما میتونی روغن سیاهدونه رو قبل از خواب بمالی. همون لحظه یه حس گرمی به آدم دست میده. فعلا که سیکلتون شروع نشده با خیال راحت میتونین استفاده کنین. البته اون پست برای آناجون بود. نمیدونم کدوم صفحه ست.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
به به بهار خانوم رخ دادن. صبح عالی بخیر عزیزم

سلام عزیزم صبح شما هم بخیر 😊15 صفحه عقبم لی لا داشتم اونارو میخوندم....خدارو شکر ک مامان زیاد داریم این ماه باورت میشه انرژی گرفتم خبرای خوب میشنوم...انشالله من و شما هم بزودی زووووود میایم خبر مادر شدنمون میدیم 😍