2777
2789
عنوان

چجوری پول دربیارم

377 بازدید | 32 پست

نظری دارید؟

میتونم به جاب ویژن رزومه بفرستم یا جاباینجا ولی خب یکم ممکنه طول بده که حالا مهم نیست 

ولی نظر خودم یوتیوبه ولی سخته بازدید سخته بگیری

دانشجو معلمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر میدند حدودا

10 حکممونه اما تمام پول دانشجو معلم رو یجوزی میگیرن 25 درصد بخاطر غذا اونم فقط ناهار کم میکنن جوری هم برنامه ریختن هر دانشجو کلا 3 روز تو هفته دانشگاست غذاشم که افتضاس 10 درصد کسورات اداری جوری که شنیدم تهش 6 و 700 بهمون میدن

حقوقت چقدره؟

10 حکممونه اما تمام پول دانشجو معلم رو یجوزی میگیرن 25 درصد بخاطر غذا اونم فقط ناهار کم میکنن جوری هم برنامه ریختن هر دانشجو کلا 3 روز تو هفته دانشگاست غذاشم که افتضاس 10 درصد کسورات اداری جوری که شنیدم تهش 6 و 700 بهمون میدن

مگه پدرومادرت بهت پول نمیدن مگه‌میخوای چکار کنی تو این سن که به فکر شغل دوم هستی والا‌حقوق دانشجویی ...

پدر مادرم ندارن که بدن

من لپ تاپ ندارم باید لپ تاپ بگیرم 

مامانم از بس ظرف شست کمرش شکست می‌خوام ی ماشین ظرفشویی بگیرم گوشی مامانم و ... بدرد نمیخوره باید براشون ی گوشی متوسط بگیرم 

باید شاتل بگیرم چون نت خیلی گرون درمیاد 

من لباس و شلوار که باید بگیرم. واسه مامانم و خانوادمم باید بگیرم الان لباس مامانم برای دو سه سال پیششه 

واسه تولد باید کادو بگیرم باید ی کیک بگیرم 

باید وقتی ی چیزی دلم خواست نگم قیمتش زیاده حالا ولش کن 

نمیخوام تا آخر عمرم نگران قیمت باشم

الان ما خیلی وقته سفر نمی‌ریم چون هزینه ی سفرم خیلی زیاده  آدم دلش میگیره اگه سفر نره فقط تو خونه باشه

یه تنه میخایی کارایی ک وظیفه پدرت انجام بدی؟

برو اینستا بزن تکسل ،لپ تاپ ارزون قیمت داره

ماشسنام قسطی بخر،لباس هم ماهای بعد میتونی بگیری ،لازم نیس هر چی ینداری رو تو ماه اول بگیری ک 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
صرفه جویی کنی همون 6700بسه پولاتو طلا دست دو بگیر اگه قصد پس انداز داری

پس انداز حتما می‌خوام بکنم اما می‌دونی کلی چیز هست که باید بگیرم تو خونه ی لپ تاپ درست حسابی نیست من بتونم مقاله و تحقیقاتی دانشگامو انجام بدم 

ماشین ظرفشویی خیلی وقته می‌خوام بگیرم نت خیلی زیاد میشه واسه همین می‌خوام شاتل بگیرم همه ی اینا هم میلیونی ان 

واسه تولدا واسه مناسبتا واسه سفر باید چیز بگیرم 

البته خواهرمم دانشجومعلمه رو هم نزدیک ۱۴ تومنی میشه ولی خب چون خانوادم ندارن و می‌خوام یکم براشون جبران کنم