2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
باور کنین انگار کل دنیا رو سرم خراب شده، نمیخوام ناراحتتون کنم، ولی من که از شهر دیگه میام تهران، ای ...

یسنا جون بخدا درکت میکنیم بخدا منم درد کشیدم .باورکن خیلی ناراحت شدم گفتی ازمایشت منفی شد .بخدا قسم منم در عرض 6ماه که تهران رفت و امد کردم برا میکروهای قبلی 29تومن فقط هزینه ی امپولام شده بود خیلی دردناکه اینهمه هزینه و آخر هیچ.ولی مگه کاری از دست ما برمیاد خواهری؟بازم بر خدا توکل کن انشالله بزودی جوابتو میده خدابزرگه آروم باش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم توکل به خدا...... ایشالله مامان شدی خستگی این راه پر پیچ و خم از تنت در میره........

آنا جون من آزمایشات تیروئید و آنتی تی پی او، و iga ها و لوپوس همه نرمال بودن، ولی سی دی ها رو نداده بودم، دکتر گفت نمیخواد، بنظرت یعنی ممکنه ایمنیم بالا بوده، انگار سرم اثری نداشت، کاریوتایپم ندادیم، چون من از هفده تا تخمک یازده تا جنین شد، دکتر میگفت یعنی قدرت باروری دارید، نیاز به کاریوتایپ نیست، ممکنه ژنتیکی مشکل داشته باشیم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جون شما آزمایش کاریوتایپ خودت و همسرت هم داده بودید؟

اره عزیزم ما تموم ازمایشها رو تکمیل دادیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدات فاطمه جون خدا نینی هاتو برات نگهداره.لکت بهتر شد؟شما هم تهوع داری؟

تهوو لک استرس دندون درد سردرد ضعف بیزاری از غذا بی اشتهایی حساس به همه بوها کلکسیونم عزیزم , فقط لک ازارم میده

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
تهوو لک استرس دندون درد سردرد ضعف بیزاری از غذا بی اشتهایی حساس به همه بوها کلکسیونم عزیزم , فقط لک ...

انشالله این لک بزودی از بین میره با دکتر در میون گذاشتی؟شاید هماتوم داری.من که به تهوع داشتنم اصلا ناراحت نیستم تازه کلی هم خوشحالم

اره ثمین جون منم باردارم دهم دی ماه مثبت شدم

چرا تیکر نذاشتی پس.مبارکت باشه خواهر.والا گیج شدم تازگیا

آنا جون من آزمایشات تیروئید و آنتی تی پی او، و iga ها و لوپوس همه نرمال بودن، ولی سی دی ها رو نداده ...

یسنا جون یاد اون روزام افتادم اشکام تمومی نداره شوهرم روبروم نشسته گفتم دوستم منفی شد خیلی ناراحت شد گفت بهش بگو خدا بهت صبر بده خواهر.دوباره شروع کن اینبار حتما نتیجه میگیری برات دعا میکنم

تهوو لک استرس دندون درد سردرد ضعف بیزاری از غذا بی اشتهایی حساس به همه بوها کلکسیونم عزیزم , فقط لک ...

عزیزم سیرابی رو حتما امتحان کن. باور کن دوای تهوع همین سیرابیه! یه مدت باید بخوری. بعدشم سعی کن زیاد گرسنه نمونی چون بدتر میشه. موز و انار هم تهوع رو کم میکنه. اگه دیدی باعث شده همش بالابیاری باید آمپول ویتامین B6 بزنی. آب هم زیاد بخور. سعی کن ی ب و س ت  نگیری چون حالت تهوع رو زیاد میکنه. برای دندون درد آب و نمک تو دهنت بچرخون. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
 ممنونم از محبتت، تو خودتو ناراحت نکن انشااا مامان شدی، من تقصیر خودم بود به حرف دکترم اعتماد ک ...

یسنا جون فکر نمیکنم دوروز یا ده روزش فرق کنه...حالا من برعکس میگم نکنه زود زدم!

ازمایشامو نیلو دادم...

الهی بمیرم میدونم چقدر حالت بده الان....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
یسنا جون فکر نمیکنم دوروز یا ده روزش فرق کنه...حالا من برعکس میگم نکنه زود زدم! ازمایشامو نیلو دادم ...

هزینه آزمایشات چقدر شدن؟ کاریوتایپم دادی؟فدات شم نمیخوام ناراحت بشی، من برم که موج منفی برای شماها نفرستم، ببخشید ناراحتتون کردم