2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
امروزبایدپری بیاد اماکاش نیاد،کاش تاچندروزنیاد بعدکم کم علایم بارداری ظاهربشه ولی من شک نکنم منتظرپر ...

ان شاءالله به زودی زود همینطور ک بخواهی بشه  

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
سلام عزیزم صبح شما هم بخیر 😊15 صفحه عقبم لی لا داشتم اونارو میخوندم....خدارو شکر ک مامان زیاد داریم ...

سلام دقت کردین دم دمای عید و اوایل بهار مامانای تاپیک بیشترن 😀😀😀

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لی لا جون پستمو زود لایک کردی 😂😂😂 ببین اصلاحش کردم و ی چیزای دیگ بهش اضافه کردم

😂😂😂😂😂😂

تا دلت بخواد من تو همه صفحات هستم، 😂😂 مثلا باید پنجشنبه جمعه میرفتم شمال، اما کاری پیش اومد نرفتم خیلی هم بد شد 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دقت کردین دم دمای عید و اوایل بهار مامانای تاپیک بیشترن 😀😀😀

سلام ب روی ماهت بهار دیگه کلا اسم بهار خیلی خوبه هم آدماش هم فصلش😆...عیدی خدا ب ماهاس ک دم دمای عید ب قول شما مامان زیاد داریم

سلام دوستان،خوبین؟ آنای گلم چطوره؟ خداروشکرکه جوتاپیک شاده(البته۲۰صفحه آخرشو نخوندم ان شاءلله اون ...

سلام به روی ماه دختر فروردین عزیزمون........

اگه بدونی با دیدن اسمت چه ذوقی کردم.......

گفتم ایشالله خبر مامان شدنشو داده.......

عزیزم ایشالله دیگه داره نوبت جشن مامان شدنت میرسه......

عزیز دلم میدونم خیلی سختی کشیدی اما ببین ثمین جون پاداش صبرشو گرفت......

تو هم به زودی خبر مامان شدنتو میدی و کلی برات اشک شادی میریزیم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ب روی ماهت بهار دیگه کلا اسم بهار خیلی خوبه هم آدماش هم فصلش😆...عیدی خدا ب ماهاس ک دم دمای عید ...

خخخخخ آره عزیزم چه عیدی شیرینی که سرسفره هفتسین نی نی تودلت باشه😄😄😄😄😄

خداجونم شکرت       
امروزبایدپری بیاد اماکاش نیاد،کاش تاچندروزنیاد بعدکم کم علایم بارداری ظاهربشه ولی من شک نکنم منتظرپر ...

آمین به سناریوی خوشگل و شیرینت........

خدایا تحققش برات کاری نداره دمت گرم سناریوی مهیناز جونمون رو واقعیش کن خواهش........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اسپرم همسرتون وضعیتش نرماله؟ خیلی بد شد ک 33 تخمک بعد 3 تا جنین؟

همسرم آزو هستش ولی تو بیوپسی اسپرم پیدا شد 

آره عزیزم بین همه اونایی که باهم پانکچر شدیم فقط من تخمکام زیاد بود ولی فقط سه تا جنین بعضیام بودن با تعداد تخمک کم ولی همش جنین شد 

خداجونم شکرت       
سلام دوستان گل  ان شالله هفته خوبی در پیش رو داشته باشید  در مورد رحم سرد یکی از دوستان ...

عزیزم والا روغن سیاهدونه رو از عطاری میگیری و میمالی به شکن یا پاهات........

اما در کل باید ببینی اگه طبعت سرده رژیم غذاییتم اصلاح کنی چون از بیرون گرم کردن کفایت نمیکنه باید از داخلم کارایی بکنی........

چی بگم عزیزم من 21 سالمه قبلا پلی کیستیک نبودم از اون موقعی که چاق شدم اینطور شد وزنم ۵۴بود یهو به۷۵ ...

ببین حتما این یک ماه قبل انتقال برو ورزش ...منم از شروع داروهای ای وی اف 10 کیلو اضافه کردم الانم یه ماهه میرم ورزش 3 کیلو کم کردم توی این یک ماه قبل انتقال هم دو سه کیلو کم کنم خیلی خوبه شما هم برو هم برای خودت خوبه هم برای انتقالت ...ورزش خون رسانی ب رحم زیاد میکنه ک برای انتقال خیلی خوبه