2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
رز جون من فکر نمیکنم عفونتم قارچی باشه ...منم لباس زیرم زود زود عوض میکنم و با صابون رختشویی میشورم. ...

احتمال داره از لوله هم باشه ، الان یادم اومد گفتی بودی، بهار با ببین بریز تو لباسشویی خودت نمیتونی به اون خوبی بشوری و آبکشی کنی.

بهار جان تست پاپ اسمیرر دادی؟  ببین اگر بتونی ph واژن رو حدودی حفظ کنی کمک بزرگی بهت میکنه... ...

ليلا جون كريسمس مبارك

خدا مادرتون رو بيامرزه من براشون فاتحه داده ❤️🙏🏻

لاله سرخ خيلي خوب كه برگشتي انشاالله اينبار نتيجه ميگيري

همه دوستاني كه مامان شدن مباركتون باشه و نه ماه راحت و لذت بخشي داشته باشيد

رز جون انشاالله پايان انتقال شما هم با يه بتاي عالي و مادرشدنتون رقم بخوره😍🙏🏻 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام لیلا جون،خوبم،فقط از اینکه دوباره باید میکرو شم یکم میترسم آخه داروهای تحریک تخمک گذاری باعث می ...

سلام عزیزم، خیلی به فکرت بودم، خواهش میکنم قبل از انتقالت آزمایشها رو بده، ببین اگر همه رو هم نمیخوای انجام بدی یه دو سه تا مهما رو بده حتما، حیف بخدا، اینهمه زجر کشیدی مشکل آنچنانی نداری به نظر من این سقطای پشت سر هم دلیلش میتونه غلظت خون باشه، اگر بتونی دو سه تا فاکتور رو انجام بدی خیلی چیزا معلوم میشه .ایشالله اینبار همه چیز عالی پیش میره به سلامتی نی نی نازتو بغل میکنی .امید به خدا.

ليلا جون كريسمس مبارك خدا مادرتون رو بيامرزه من براشون فاتحه داده ❤️🙏🏻 لاله سرخ خيلي خوب كه برگش ...

فدات بشم دوقلو جون، ممنونم بابت تبریکت و مرسی بابت فاتحه، خدا رفتگان شمارو رحمت کنه، ایشالله هر چه زودتر خبر خوش بارداریت رو بهمون بدی، آمین.

❤️😘

آزیتا جان خیلییییییییییییی برات خوشحالم خیلییییییییییی، خداروشکر که این نتیجه عالی به دست اومد،خسته نباشی عزیزم چون این نتیجه تلاش و پیگیری تو هستش ایشالله سیکلت هم عالی پیش میره و بارداری خوبی هم خواهی داشت.

رز جون من فکر نمیکنم عفونتم قارچی باشه ...منم لباس زیرم زود زود عوض میکنم و با صابون رختشویی میشورم. ...

ولی ماما میگفت ترشح بی رنگ و بو مهم نیست،طبیعیه .منم تا دلت بخواد22 پری ترشح دارم البته یه مدته خیلی کمتر شده...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
بهار جان تست پاپ اسمیرر دادی؟  ببین اگر بتونی ph واژن رو حدودی حفظ کنی کمک بزرگی بهت میکنه... ...

یاد دستشویی شما افتادم....  

اخه سری پیش بحث عفونت من بود حرف کشید به توالت و بهداشت و لیلای خانم تمیز....  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ليلا جون كريسمس مبارك خدا مادرتون رو بيامرزه من براشون فاتحه داده ❤️🙏🏻 لاله سرخ خيلي خوب كه برگش ...

ممنونم عزیزم...ذوق مرگ شدم از دعات....خودم که خیلی امید دارم انشالله مصلحت خدا با خواست دل من یکی بشه با دعاهای شما دوستای مهربونم

آزیتا جان خیلییییییییییییی برات خوشحالم خیلییییییییییی، خداروشکر که این نتیجه عالی به دست اومد،خسته ...

مرسی لیلا جونممممممم . واقعا امیدوارم هممون هرچه سریعتر نتیجه بگیریم. تو این روز عزیز و پر از انرژی از صمیم قلبم برای همه آرزوهای خوب دارم.
روح مادرت هم شاد عزیزم. براشون فاتحه فرستادم

بقیه دوستان هم ببخشید که تک تک جواب نمیدم و تشکر نمیکنم. جاش پستها رو لایک میکنم.
دلیلش اینه که نمی خوام چتهای بی مورد زیاد بشه .که دوستانی که همه ی مطالب رو می خونن اذیت نشن. و این تاپیک، مربوط به اصل موضوعات باشه.

خدایا شکررررررر
احتمالا مشکل ضخامت اندومتر ندارین؟ اگه دارین برای برطرف شدن اون مشکل اینو داده این دارو باعث خونرسان ...

واقعا ؟؟ تا حالا كه نداشتم هميشه ضخامتم خوب بوده ولي چون عمل كردم ممكنه الان بهم ريخته باشه، مرسي عزيزم 

عزيزم من همسرم يه مدت مصرف ميكرد و كلي هم حالش بد ميشد بعد از مصرفش ، معمولا براي مردها من شنيدم تجو ...

منم نميدونم گيج شدم واقعا، حالا ميپرسم ولي ايني كه لاله جون گفت هم ممكنه باشه

منم نميدونم گيج شدم واقعا، حالا ميپرسم ولي ايني كه لاله جون گفت هم ممكنه باشه

دکتر به همسر من کلومیفن هم داد فکر میکردم فقط مخصوص خانم هاست ولی از دکتر پرسیدگفت استفاده بشه.شما هم زنگ بزن بپرس.

آزیتا جان فدات عزیزم. یعنی بخوام وقت بگیرم راحت وت میدن، آخه یکی دوتا از معروفاش رو پیدا کردم، یکیش ...

عزیزم دکتر ص ر ا ف ا ن که من میرفتم نهایت برای3-4 روز بعد وقت میداد مطبش هم ابتدای پاسداران بود. البته الان 2-3 ساله که نرفتم

خدایا شکررررررر
عزیزم من با 17 تا تخمک ک درآوردن 11 تاش جنین شد ک دکترم گفت پر سلولین...حالا ب نظرت وضعیت تخمک من و ...

عزیزم به نظر میاد تخمکات کیفیت بدی نداشته باشنکه تونستن به مرحله پرسلولی برسن......

لااقل این یازده تا تخمکت که جنین شدن اینطوری بودن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com