2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

بچه ها من ی چیزی بگم.... فکر میکنم ب خاطر عفونت میکرو من منفی شد یا یکی از دلایلش عفونت بوده...چیکار کنم ک این عفونت لعنتی خوب بشه...تقریبا روزای 20 تا 22 پریودیم ی کم خارش و سوزش میگیرم ک خیلی ببخشید وقتی همون بیرون دهانه واژنم پماد میزنم خوب میشم...ماه پیش هم انتقال داشتم دو روز بعد انتقالم یعنی روز 21 پریودیم خارش و سوزش گرفتم...نظرتون چیه میشه راهنماییم کنید

آره این پست رو دیدم . لاله جان اصلا به ما نگفتن چند سلولی شد .روز دوم گفتن بیا برا انتقال رفتم گفتن ...

عزیزم  منم تقریبا همین مشکل را دارم من فولیکول خیلی زیاد داشتم ولی تکثرا پوچ بود وفقط 3تا جنین داشتم که از اون 3تا دوتا جنین شد وفقط تا 4سلول رشد کردن من دوبار پانکچر کردم وهر بار وضعیت این بود  دکترم به ما گفت مشل ژنتیکی دارین برامون یه ازمایشی نوشت مربوط به کروموزم بود اسمش سخت بود یه چیزی شبیه اینترفیوم نوشته بود حالا من دقیق نمیدونم این همون ازمایش  مربوط به شکست دی ان ای هست یانه ؟ دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من ی چیزی بگم.... فکر میکنم ب خاطر عفونت میکرو من منفی شد یا یکی از دلایلش عفونت بوده...چیکار ...

منم همیشهعفونت داشتم شدید.از وقتی که سیاهدونه و عسل خوردم بهتر شدم.بعدم یه کاری که میکردم همیشه یه دستمال نخی تمیز رو بخاری مبذاشتم دستشویی که میرفتم با اون خودم رو خشک میکرد .هم تمیز بود  هم گرم.خیلی تاثیر اره به نظرم .امتحان کن

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
بچه ها من ی چیزی بگم.... فکر میکنم ب خاطر عفونت میکرو من منفی شد یا یکی از دلایلش عفونت بوده...چیکار ...

بهار منم سری پیش انتقالم همچین حسی داشتم میگفتم از عفونته،اینبار خیلی مراعات کردم الان شکر خدا خوب خوبم.عفونت من قارچی میشه،هفته ای یکی دو بار داخل وان سرکه سیب یا جوشونده رقیق شده پنیرک یا سرکه سفید نشستم حدود 20 دقیقه.

روزی دو بار هم لباس زیرم رو عوض میکنم و اب گرم و صابون میشورم.بنظرم الان عالیم.حتی موقع پاپ اسمیر از ماما پرسیدم گفت عفونت نداری،اولین بار بود گفتن عفونت نداری!!!!!

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
مامان مرلین جان خوبی عزیزم، آزمایشهای بابت سقط رو دادی؟ حالت چطور عزیزم؟

سلام لیلا جون،خوبم،فقط از اینکه دوباره باید میکرو شم یکم میترسم آخه داروهای تحریک تخمک گذاری باعث میشه هایپر شم و اونجوری حالم خیلی بد میشه،ولی بهر حال راهی که باید برم،برام دعاکن که این دفعه همه چی خوب پیش بره و منم نی نی مو بغلم بگیرم،ممنونم که حالمو پرسیدی،داشتن دوستانی مثل شما به آدم قوت قلب میده،آزمایشات تکمیلی و هنوز ندادم

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
سلام لیلا جون،خوبم،فقط از اینکه دوباره باید میکرو شم یکم میترسم آخه داروهای تحریک تخمک گذاری باعث می ...

قبل از میکرو حتما ازمایشاتو بده،حیفه جون و وقتت که تلف شه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزبزم خدا مادرتون رحمت کنه چشم فاتحه هم میخونیم...منم وقتی 8 سالم بود پدرم فوت کردن...خدا رفتگان همه ...

بهار جون فدات بشم، خیلییی ناراحت شدم، خدا رحمتشون کنه، 

مرسی عزیزم... درضمن خوندم نوشته بودی 19 سالت 😂😂😂 بعد نوشتی قول میدی اون 10 کیلو رو بررگردونی یعنی خیلییی خندیدم خدا دلتو شاد کنه همیشه که باعث شادی ما میشی دختر ...

اهاااان لی لا ب نکته ظریفی اشاره کرد....درخت کریسمست کوووووو لیلا جوووون

یا خداااا ، فکر کردم یادتون رفته، چمیدونستم شما دو تا انقدر پیگیرین 😅😅😅😅😅😅 الان عکس میذارم براتون، 

بهار منم سری پیش انتقالم همچین حسی داشتم میگفتم از عفونته،اینبار خیلی مراعات کردم الان شکر خدا خوب خ ...

رز جون من فکر نمیکنم عفونتم قارچی باشه ...منم لباس زیرم زود زود عوض میکنم و با صابون رختشویی میشورم...موقعی ک دکتر داشت برام انتقال میداد گفتم عفونت دارم گفت نه هیچی...فکر میکنم اون لوله ک میگن هیدرو سالپنکسه و عفونت داره اونه ک هر از چند گاهی ترشح میکنه و اینجوری ک متوجه شدم روزای 20 تا 23 پریودیم ترشح میکنه...حالا نمیدونم اینا نظر خودمه یکشنبه میرم دکتر ببینم چیه و چیکار میشه کرد

بهار جون فدات بشم، خیلییی ناراحت شدم، خدا رحمتشون کنه،  مرسی عزیزم... درضمن خوندم نوشته بودی 1 ...

قربونت عزیزم خدا مادرتون و رفتگان شمارو هم رحمت کنه.....خدارو شکر ک حرفام باعث خنده و شادی شما میشه😊😊همیشه شاااااااد و خوشحال باشی

بهار جان تست پاپ اسمیرر دادی؟ 

ببین اگر بتونی ph واژن رو حدودی حفظ کنی کمک بزرگی بهت میکنه... بعضیا بدنشون خیلی حساس و متاسفانه تند تند عفونت میگیرن. حالا یه کاری کن به هیچ وجه از این پدای نازک استفاده نکن، خیلی خیلی کم ازشون استفاده کن.فقط در مواقع ضروری مثلا زمانیکه آخرای پریودت میشه و دیگه نوار بهداشتی زیادی هست.نوار بهداشتی بخر که اون سطحش از کتان باشه ، چون بعضیا شون مشبک حالت پلاستیکی داره من از اونا استفاده کنم کارم تموم، جالب اینکه مارکهای معروف هم این مدلی هستن ، روشو بخون که جنس اون سطح نوار حتما از پنبه باشه ... بعد فقط شرت سفید نخی، مخصوصا شرت مشکی رو حذف کن، چون کلا شرت مشکی خواه ناخواه یه موادی داره که مناسب نیست. دوما زیادی خودتو نشور ، تمیزی زیاد هم خوب نیست چون تعادل ph رو بهم میزنه، و خودتو خشک کن ، منظور از شستن آب کشیدن نیست ، صابون زدن، فقط تو هر حموم که میکنی بشور با کف اونم با شامپو بچه، شرتات رو هم بریز تو لباسشویی با درجه 60 به بالا بشور ،این کارا واقعا کمکت میکنن و خیلی تاثیر داره . 

من یه زمانی مثل تو بودم انقدر دکتر رفتم کلافه شدم اصلا هم عفونت نداشتم ، خلاصه گفت از اعصابت ، بدون که استرس هم بی تاثیر نیست.