2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم .  خدا به همه مون صبر بده .  حسابی تو این مسیر پوست کلفت شدیم.   قربون ...

ممنون از همه دوستان که با دلداریهاشون به قلب خسته ام ، امیدو نشاط میدن . 

می دونم همه، توی این راه  سختی زیاد کشیدن،  ولی با این وجود به منم دلداری میدین. 

من هنوز به هیچ کس نگفتم ذخیره ام صفره فقط شوهرم وشما دوستای گلم خبر دارید.

دیروز اولین بار رفتم به ابن سینا پیش دکتر بارچی نژاد که شما دوستان گل معرفی کرده بودید. 

گفت تو که وضعیت تخمکات خوب بوده عجیبه که به این سرعت صفر شدی. 

احتمالا بخاطر عمل هایی هست که انجام دادی تخمدانهات دستکاری شده و ضعیف شدن. 

تو مورد خاصی هستی می دونی که با این ذخیره شانست خیلی خیلی پایینه.

اما خدا رو شکر که جواب آزمایش بعد از عملت خوب بوده و سرطان رد شده. 

برو از دکتر انکلوژیستت مشورت بگیر که اگه دارو بارداری بهت بدیم آیا ممکنه مریضی که قبلا داشتی (همون لب مرز سرطان) اوت کنه یا نه . 

جواب مشاوره پزشکیت  و سونو و آزمایشاتت بیار تا تصمیم بگیرم چه کار کنیم..

دائم با خودم نجوا می کنم  . افوض  امری الی الله کارهامو به تو واگذار کردم خدا هر چی از جانب تو پیش آید خوش آید.

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها منم الان تست دادم روز چهاردهمم حساب میشد منفی بود خیلی اعصابم خورد شده اشکام اصلا بند ن ...

عزیزم.خدا بزرگه .غصه نخور.بالاخره میبینه چقدر صبوری پاداش صبرت رو میده شک نکن و توکلت به خدا باشه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

[QUOTE=50258707]عزیزم کاش صبر میکردی, بی بی چک نمیزدی, به قول انا اول تو خون نشون میده بعد ادرار, شاید ازمایش مثبت ب ...[/QUOTE

کتایون جون

مبارکت باشه عزیزم

می شه بگی دفعه چندم انتقالت بود و دکترت کیه؟

ولی پردنیزلون منو دکتر قطع نکرده،شنبه آینده انشاا انتقال دارم،نمیدونم چرا

شاید دکترت اینطوری تجویز کرده اما احتیاطا تماس بگیر شاید از قلم افتاده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چه خوب هم سنیم ، ااا ببخشید تو سه سال از من کوچیکتری 😂😂😂😂😂😂😂😂 ولی خیلی خوبِ حسمون اینِ ، ال ...

منم 64 😆البته اسفند....همش حس میکنم 19 سالمه😂😂😂😂نگو حالا چرا 19 اینو گفتم ک هم کوچکتر از شماها باشم هم متفاوت باشم😂😂

سلام بچه ها منم الان تست دادم روز چهاردهمم حساب میشد منفی بود خیلی اعصابم خورد شده اشکام اصلا بند ن ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم.......

ایشالله به زودی جبران میشه....

عزیزم چه کارایی این دفعه انجام دادی؟

میخوام ببینم همه چی بررسی شده؟

ببخش اگه حضور ذهن ندارم و دقیقا یادم نیست چه کارایی کردی.....

فقط بدون بررسی اصلا دو تا جنینتو هدر ندیا......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ضمنا عزیزم اینجا خونه مونه پس تو هر شرایطی باید کنار هم باشیم......

عزیزم  می شه بپرسم دوفاستون برای چی براتون تجویز شده ؟

تنظیم قاعدگی.قبل از شروع سیکل انتقال.بعد از پانکچر هایپر شدم و انتقال عقب افتاد و توی این سه ماه نا منظم شده بود قاعدگیم.