2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام بر آنای عزیز و بقیه دوستان.من امروز رفتم سونو برا ضخامت آندومتر.روز 11 ضخامت آندومترم 10.6 بود ...

عزیزم همه چی عالیه فقط بابت سرم......

عزیزم جدوم سی دی مارکرت مورد داشت؟

نگفت چرا سرم نداری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سومين بار بود كه انتقال ميدادم يه جنين پسر سه تا جنين بود كه  دوتاش failشده بود  اون يكي ه ...

به جمعمون خوش اومدی......

عزیزم بابت منفیت خیلی متاسفم ایشالله به زودی دلت شاد میشه......

عزیزم تعیین جنسیت داشتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثمین جان انشاا. که با موفقیت انتقال بدی و جواب مثبت انشااا،عزیزم منم امروز یازده سیکلم بود انتقال فر ...

عزیزم ضخامت بین ۸ الی ۱۲ هوبه مال تو هم که تو رنج بوده نگران نکن خودتو.....

پرد یه هفته قبل انتقال قطع میشه و اگه بنا باشه بعد انتقال مجدد داشته باشی بعد یه هفته مجدد شروع میشه......

عزیزم ضخامت بین ۸ الی ۱۲ هوبه مال تو هم که تو رنج بوده نگران نکن خودتو..... پرد یه هفته قبل انتقال ...

ولی پردنیزلون منو دکتر قطع نکرده،شنبه آینده انشاا انتقال دارم،نمیدونم چرا

سلام بچه ها منم الان تست دادم روز چهاردهمم حساب میشد

منفی بود خیلی اعصابم خورد شده اشکام اصلا بند نمیان😭

یعنی قسمتم نبود بعد این همه خرج کردن

6ساله منتظرم از18سالگی از این مطب ب اون مطب رفتم،ن بچگی کردم ن جوونی.

نمیدونم خدا کی میخواد جواب این همه سختی و دعا کردنمونو بده

دیگه از شوهرم خجالت میکشم خدااااا😭

شرمنده اگه اول صبی ناراحتتون کردم

جایی رو نداشتم درد و دل کنم اومدم اینجا.

2تا جنین دیگه بیشتر ندارم

خدا کمک کنه با دعای شما دوستان بتونم ادامه بدم و روحیه داشته باشم برم ادامه درمان و شروع کنم.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
ماهی جون و کتایون جون مبارک باشه انشالله به سلامتی آیت دوران را طی کنید. خیلی خوشحال شدم واستون. منم ...

ستاره جون

من دیروز با دکتر آصف جاه ویزیت شدم،و گفت دو ماه دیگه باید زمان بدیم تا رحم به حالت اول برگردد.

من 19 مهر عمل کردم قرار شد آخر اسفند دوباره ویزیت بشم،البته قرار شد الان کارهای پانکچر و فریز جنین انجام شود،انتقال برای بعد از عید که رحمم دوباره بررسی شود

سلام بچه ها منم الان تست دادم روز چهاردهمم حساب میشد منفی بود خیلی اعصابم خورد شده اشکام اصلا بند ن ...

عزیزم کاش صبر میکردی, بی بی چک نمیزدی, به قول انا اول تو خون نشون میده بعد ادرار, شاید ازمایش مثبت باشه ,توکلت بخداااااا

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
سلام به دوستاي خوب و مهربونم، ماماناي جديد تبريك ميگم ان شاءالله به سلامتي باشه، هر روز اينجا خبراي ...

parpar جون

من سونو 3 بعدی انجام دادم که زده بود کاویته کوچک و اندومتر هم نامرتب هست

که دکتر گفت 2 ماه دیگه باید زمان بدیم

می خواستم بدونم برای شما همه چیز یعنی اندازه رحم و اندومتر ok هست؟

دوستای خوبم پس دل من کی اروم میگیره؟ صدای قلب بچم یا بچه هام میخوام ,برام دعا کنید , یه صلوات به دعا بگید قلب بچه ها یا بچه فاطمه بزنه و تشکیل شده , 8 ماه دیگه زایمان کنه , بچه ها یا بچه سالم خواهش میکنم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
سلام بچه ها منم الان تست دادم روز چهاردهمم حساب میشد منفی بود خیلی اعصابم خورد شده اشکام اصلا بند ن ...

خيلي سخته ولي توكل كن به خدا عزيزم مطمئن باش ثمره زحماتت رو ميبيني اين چند ماه قبل انتقال رو حسابي ورزش كن و به خودت برس انشالله اون دوتا جنينت محكم به دلت ميچسبن عزيزم 🙏😍

دوستای خوبم پس دل من کی اروم میگیره؟ صدای قلب بچم یا بچه هام میخوام ,برام دعا کنید , یه صلوات به دعا ...

حتما برات دعا ميكنيم🙏😍

اما خيلي استرس داري سعي كن يكم  خودتو اروم كني  روال عادي زندگيتو بكن اينطوري خودتو از بين ميبري كه از استرس 

ان شالله. چشم عزیزم ان شالله مثبت بشه و با دل خوش بیایم خبرشو بدیم.

سلام کی باید عزیزم ازمایش بدی 

ان شاءالله بیایی ما رو خوشحال کنی

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه