2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
لیلا جون دستم به دامنت من قرص لتروزم رو نیاوردم از خونه 1 باید میخوردم

عزیزم چاره ای نیست دیرتر میخوری اما اگه به داروخونه دسترسی داری یه ورق بگیر......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.من توی این چند هفته دوفاستون خوردم.و الان اکویین استروژن که رسیده به روزی 6 تا موهام خیلی خیلی ...

عزیزم من موهام تو بارداریم نصف شده بودن بعدش بهتر شد نگران نباش........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂😂سر سفره هفت سین اسمش میشه سوشک😙😙انشالله ک سر سفره هفت سینت بزودی نی نی خوشگلتو بنشونی

کشتین منو از خنده........

ایشالله همیشه بخندین.......

فدات آناجون. بهتری؟

عزیزم الان که عالیم انقدر خندیدم نگووووووووو.....

شما عزیز کی بودید

هان؟؟؟

من انوكسپارين رو يك روز در ميون دارم و آسپرين هم شبي يه دونه ، ديگه واقعا فقط توكل به خدا .

من انكسوپارين رو ميزدم ولي وقتي دوز پروژسترون كم ميشد خونريزي ميكردم دكترم قطعش كرد درحالتي خونريزي نداشتم كه روزي دوتا پروژسترون بزنم كه واقعا سخت بود و دكتر كفت نميشه نهايت شياف بزار و پرولوتن نداد كفت چون انقباض نداري پرولوتونرنميدم فقط شياف بزار

آنااااا مردم از خنده نکته ظریفی اشاره کردی 😂😂😂😂😂😂

من همینطورن همش حس میکنم 25سالم اما متولد 60هستم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

باور نمیشه سنم رفته بالا کلا تیپ جوونا میزنم فقط با دختر 25 دوست میشم با همسن خودم نمی تونم باشم احساس زن میانسال بهم دست میده

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
عزیزم الان که عالیم انقدر خندیدم نگووووووووو.....

خداروشکر. خوشحالم که باعث خنده ات شدیم.ایشالا همیشه خنده رو لبت باشه.

گفتم الان آناجون میاد تو سایت سرکشی، میگه اینا چشم منو دور دیدنا.😂😂😂

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من همینطورن همش حس میکنم 25سالم اما متولد 60هستم 

چه خوب هم سنیم ، ااا ببخشید تو سه سال از من کوچیکتری 😂😂😂😂😂😂😂😂

ولی خیلی خوبِ حسمون اینِ ، البته خودمونیم خداییش ما هنوزم خیلیییییییییی جوونیم ، منتهی دلمون بچه میخواد همینه که رو سنمون حساس شدیم.که ایشالله به آرزومون میرسیم.

سلام دوستای خوب من, منم تیکر دار شدم , از دعاهاتون ممنونم ,امیدوارم لایق باشم, خیلی راه سختیه , حالا ...

سلام عزیزم خداروشکر مبارکت باشه ایشالله سالم وسلامت بغلت بگیریش

این روزا خیلی واست دعا میکردم ک قلبت آروم بگیره و استرس نداشته باشی..خدارو هزار مرتبه شکر ک دلت شاد شد و خنده اومد رو لبات ایشالله ک همیشه اینجوری  باشی و این حس قشنگ رو همه تجربه کنیم

التماس دعاا عزیزم

چه خوب هم سنیم ، ااا ببخشید تو سه سال از من کوچیکتری 😂😂😂😂😂😂😂😂 ولی خیلی خوبِ حسمون اینِ ، ال ...

ان شاءالله  واقعا جوونیم ان شاءالله لیلا جان خدا بهت دو جین بچه بده ک وقت نکنی موهات شونه کنی  لیلا نمی دونم چرا ولی خیلی حس خوبی برام میدی 

ببخشید اگر دوست داری میتونی بگی کدوم شهر زندگی میکنی،

سلام به همه منم امروز سونو شدم ودوره ميكروم بدون ال دي با امپول شروع شد وهفته ديگه يكشنبه تخمك كشي دارم 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤