2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

دوستان عزیزم من ۵شنبه صب انتقال دارم اگه راضی هستید واسم آیت الکرسی بخونید خدا خودش بهم نظر کنه . خیلی فکرم مشغوله این قرص های اکویین هست که باید بخورم . من از الان کمردرد دارم و همچنین سینه هام درد میکنه همش بخاطر این داروهای هورمونی لعنتی هست 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
آزيتا جون لطفا در مورد توصيه و كارهايي كه در مورد دي ان ا اسپرم انجام داديد همينجا صحبت كنيد ما و بق ...

چشم عزیزم
ببینید چیزی که من متوجه شدم کسانی که شکست دی ان ای دارن ، رادیکال آزادشون بالاست. ما جواب همسرم رو به چندتا دکتر نشون دادیم و همشون اولین سوالشون این بود شغلت در رابطه با مواد شیمیاییه؟؟؟ که البته برای همسرم نیست.
و این که بیشترین تاکید همه ، استفاده از آنتی اکسیدان هست. چیزی که منو خیلی نگران کرد تو این زمینه. این بود که وقتی رادیکال آزاد تو بدن بالا میره درواقع ریسک کنسر هم بالاست. بنابراین انگیزه ای خیلی بیشتر از بچه دار شدن بهم داد که بخوام رادیکال آزاد رو پایین بیارم.
اینم بگم هرکدوم از ماها احتمالش هست رادیکال آزاد تو بدنمون بالا باشه حالا آقایون یه آزمایشی دادن که این توش مشخص شده. ماها این آزمایشو ندادیم. 

بنابراین بطور خلاصه دوتا کار اصلی باید انجام بشه. اول کم کردن هرچیزی که رادیکال آزاد داره که البته بیشتر با عنوان "سرطان زا" ازش اسم می برن.
دوم بالا بردن آنتی اکسیدان ها
من همسرم چندتا عادت بد داشت که تا 80-90 درصد کمشون کرد. یکی سیگار. یکی چای و یکی هم قند و شیرینی. اینها تغییرات اساسی بود. که انجام داد.
مورد بعدی سرخ کردنی هست که اینم بعد از سیگار از همه مهمتره. تا جایی که تونستیم رعایت کردیم. مگر اینکه جایی مهمون بودیم و دیگه نمیشد کاری کرد. البته رعایتش واقعا سخته . خب انوع کوکو و کتلت و سیب زمینی سرخ کرده به طور کلی حذف شد البته من قبلا هم کم درست میکردم. اگر غذایی نیاز به پیاز داشت واقعا با کمترین حرارت ممکن درست کردم و فقط یه تفت دادم نه اینکه انقدر طول بدم تا پیاز قهوه ای بشه. به جز اون بیشتر سعی کردیم پختنی مصرف کنیم.
 تایم آشپزی بالا میره وقتی رو شعله ی خیلی کم آشپزی میکنیم ولی واقعا ارزش داره.
بعد اینکه مصرف آنتی اکسیدان رو بالا بردیم. البته اوایل کار چون فصل تابستون بود راحت تر بودیم هم انواع میوه های متنوع بود هم اینکه تو فصل تابستون میشه یه وعده رو سالاد خورد ولی خب تو زمستون به خاطر طبع سرد هوا زیاد سالاد مصرف نمیکنیم. تو همون تابستون حدود 10 روز خامگیاهخواری کردیم. و بعدش تا جایی که میشد میوه زیاد مصرف میکردیم.
آنتی اکسیدان به صورت دارو هم مصرف کردیم: ویتامین ث - کیوتن- سلن پلاس
یه چیزی که خودم دارم انجام میدم رنگ مو و لاک و ... رو کنار گذاشتم. قبلا بارها از مضرات استفاده از مواد شیمیایی شنیده بودم ولی همیشه آدم بی توجهی میکنه و میگه حرف زیادیه اینا. ولی تازه متوجه شدم استفاده از این مواد شیمیایی چقدر برای آدم ضرر داره و آثارش رو به مرور میذاره که آدم اصلا متوجه هم نمیشه.
البته متاسفانه ما تو تهران مشکل آلودگی هوا رو داریم که همیشه هست دکتر همسرم هم میگفت این بدترین و بیشترین تاثیر منفی رو داره میذاره و کاریش هم نمیشه کرد. میگفت چیزایی که میتونید رو تغییر بدید. واقعا خوش به حال اونایی که تو شهرهای با آب و هوای تمیز زندگی میکنن. به خصوص این روزها که هوا پر از آلاینده های شیمیاییه و واقعا از دست ما کاری برنمیاد. فقط امیدوارم الان که دارم سیکل رو شروع میکنم این هوای بد دوباره دی ان ای رو خراب نکنه. هوایی که 24 ساعته داره تنفس میشه.
بچه ها تا جایی که یادم اومد گفتم. بازم اگه نکته ای به ذهنم رسید میگم.
یه چیزی هم بگم همسر من متاسفانه خانواده ش تو پخت و پز اصلا رعایت نمیکنن. منم چندبار گفتم ولی گوش نمیکنن. از این مدلی ها هستن که اولا مصرف کوکو و انواع پیراشکی تو وعده هاشون بالاست. دوما شعله ی زیر ماهیتابه انقدر زیاده که همیشه بوی روغن سوخته میاد. بعد اینکه همه چیو هی فریز میکنن. غذایی که یه بار گوشتش فریز شده و درومده باهاش آشپزی کردید. دوباره فریز میکنید آخه!!!!! اینا همش ضرر و ضرره ... فکرکنید این بنده خدا از بچگی اینجوری تغذیه شده بی تقصیره اگه اینهمه رادیکال آزاد تو بدنش هست. بازم فکر میکنم شانس آورده که این چند سال از روش من تغذیه میکنه  وگرنه دور از جون ممکن بود مشکلات دیگه ای براش پیش بیاد.

خدایا شکررررررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو ازمایش های تکمیلی رو انجام بده بعد برو انتقال جنین.مشکل منم همین بود چون بررسی نشد باعث شد 12بار ...

مرسی خانمی آره باید به بیمارستان بگم. امیدوارم همرو بنویسه که با خیال راحت این دفعه دو تا جنینمو انتقال بدم.انشالله این دفعه مامانی خانمی و نتیجه صبرتو میگیری

مرسی خانمی آره باید به بیمارستان بگم. امیدوارم همرو بنویسه که با خیال راحت این دفعه دو تا جنینمو انت ...

عزیزم فکر نمیکنم بیمارستان اینارو برات بنویسن چون اگر تو این فازا بودن که خودشون مینوشتن نیاز به گفتنش نبود...بی درد سر بده یه متخصص زنان تو محلتون بنویسه و برو بده...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم پی جی دی چی هست؟

پی جی دی یعنی جنینای تشکیل شده رو تو ازمایشگاه بررسی میکنن و اونایی که سالم هستن رو فقط انتقال میدن..که برای این روش باید تعداد جنینا زیاد باشه ...فکر نمیکنم به درد شما بخوره چون برای شما مشکل تشکیل نشدن جنین هست نه سالم نبودنشون....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام عزیزم . حالتو خیلی خوب درک میکنم. منم اولین ضربه رو وقتی خوردم که تو سیکل میکروی قبلیم ،روز 8 و ...

مرسی ازیتا جان بابت راهنمایی ودلداریت عزیزم ازمایشی که گفتی را نوشتم تا به دکتر ژنتیکم که جدیدا میرم پیشش بگم برام بنویس    

الهام جان، تا جایی که من میدونم دکترا یکم سخت میگیرن برای نوشتن این آزمایشها چون معمولا میگن باید چن ...

ممنون خانمی از جواب کاملت. من بیمارستان شریعتی میرم که دولتیه و کلا خیلی حرف آدمو گوش نمیدن کار خودشونو میکنن. ولی به قول شما باید اصرار کنم آخه آخرین بسته جنینمه و اگه نشه باید دوباره پانکچر شم و چون پانکچر و هایپر شدنم خیلی سخت بود میترسم والا.

تبخال که میزنم  درد داره ها و بی ریخت هم میشم ولی والا اینقدر دردا کشیدیم که اون برام هیچه ولی میگم شاید بدنم یه مشکلی داره که بتونم به منفی شدن انتقالام ربط بدم و یه سرنخ دست دکترا بدم. دکترا که کلا بی خیال و بی اهمیت هستن به ما، خودمون باید دنبال علامتها باشیم

پریسا جان خیلی ناراحت شدم پستت رو خوندم ، و خیلی درکت میکنم، چون منم میکرو دو ماه پیشم 3 تا تخمک ازم ...

عزیزم من مشکلم این است که جنین هام تا 4سلول رشد میکنه یعنی فقط روز اول رشد میکنه بعدش متوقف میشه فکر میکنم مشکل تخمک نداشته باشم مشکل رشد جنیین دارم 

عزیزم شما میدونی گل گاو زبون در حد کم تو سیکل میکرو مشکلی داره یا نه؟ من چون طبعم سرده شبها جای چای، ...

گل گاوزبون قاعده آوره به هیچ عنوان تو سیکلت نخور عزیزم 

به هیچ عنوان دمنوش ها و. داروهای گیاهی رو تو اون دوران مصرف نکن

من که بچه تو. شکمم مرده بود. بهم گل گاوزبون میدادن که دفع بشه 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
دوستان عزیزم من ۵شنبه صب انتقال دارم اگه راضی هستید واسم آیت الکرسی بخونید خدا خودش بهم نظر کنه . خی ...

حتما ایت الکرسی برات میخونم ان شاءالله ک برات بگیر 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
حتما ایت الکرسی برات میخونم ان شاءالله ک برات بگیر 

سلام مامان محمد ، خوبي ،شمام نزديك زمان استفاده شيافً شبت ميشه دل درد داري؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
سلام .من دیروز رفتم کارت جنین هام بگیرم قبلا گفته بودم فقط 3تا تخمک داشتم اولش پذیرش گفت اماده نیست ...

عزیزم . 

خدا به همه مون صبر بده . 

حسابی تو این مسیر پوست کلفت شدیم. 

قربون خدا برم یه فرصت تنفس نمیده . 

هنوز نتونستی مشکلت رو هضم کنی مشکل جدید پیش پات میذاره.

آزمونه صبر و ایمانه ؟

کفاره گناهه؟

حکمته ؟

در هر صورت بنده عاجز از درک کارای خدا هست.

منم 2سال و نیمه ازدواج کردم . از یکماه بعد از ازدواجم دردام رو شد. 

کیست داشتم .اونم 30 سانتی 

عمل باز کردم 

بعد از عمل هنوز درد عمل از یادم نرفته بود نتیجه آزمایش نوع کیست را لب مرز سرطان نشون داد. 

دوباره عمل باز کردم و تخمدان و لوله ام رو برداشتن. 

چهار ماه بعد از عمل دوم رفتم عکس رنگی بگیرم . چقدر اذیت شدم 

دکتره گفت دهانه رحمت بسته هست .نمیشه عکس رنگی بگیریم  

با کلی درد مراجعه به دکتر زنان یه  ذره دهانه رحمم باز شد.

عکس رنگی گرفته شد، گفتن بخاطر عمل باز چسبندگی لوله داری. 

با ماساژ درمانی و سون ودر آب   چسبندگی لوله ام باز شد. 

دکتر گفت بیا دیگه توی سیکل میکرو  .

دو ماه داشتم خودمو آماده میکردم برای میکرو  که افتادم به خونریزی چی شده ؟

بله باردارم . اونم بارداری خارج از رحمی . اونم فقط باید عمل باز کنی که جنین بیرون بیاد . چون جنین قلبش تشکیل شده  و دو ماهته. 

دیگه اون موقع ارزوی مرگ کردم . 

التماس خدا کردم زیر عمل جون سالم به در نبرم .از شوهرم خجالت میکشیدم . از مادرم که این همه غصه اش دارم میدم خجال میکشیدم. 

اما میگم پوست کلفتم  جون سالم به در بردم. 

دو هفته بعد از عمل دکتر گفت برو آز ذخیره تخمدان بده . 

آز دادم در عین ناباوری ذخیره تخمدانم 0 بود. 

در صورتی که قبل از بارداری آز داده بودم ذخیره ام 1 بود. 

دکتر توصیه به تخمک اهدایی کرده. 

اینا همه اش در عرض 2سال و نیم اتفاق افتاده . هدیه عروسیمه . 

اصلا مزه نو عروس بودنو نچشیدم. 

گل چاره ای جز صبر نداریم . 

صبر 

صبر 

صبر 

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد
عزیزم .  خدا به همه مون صبر بده .  حسابی تو این مسیر پوست کلفت شدیم.   قربون ...

الي ناراحت شدم برات ، من الان تو برزخم ولي برات دعا ميكنم، خدا به هممون كمك كنه

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه