2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
انا جون چندين صفحه پيش ادرس يه سايتي رو گذاشتي براي طبع شناسي اگه امكانش هست دوباره ميگذاري عزيزم من ...

سایت طبایع

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبید 

من دو سه روزه گیج می زنم بابت زلزله ... خیلی ترسیدم اون شب 

هنوزم توهم زلزله دارم 

راستش اینحا رو نخوندم 

می شه بگید کی مثبت شده ؟

کتایون یادمه ازمایش داشت 

می شه خبر بدید مرسیییییییییی

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام انا جون بهتري عزيزم من سر ميزنم اينجا انشالله همتون سلامت باشين  

فدات بهترم......

ایشالله به سلامتی شیطونکتو بغل کنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون برات پیام فرستادم لطفا جواب بدید😘😘😘😘😘

چشم عزیزم پستارو بخونم میرم سراغ پی وی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام مامان سبحان خوبي سلامتي منكه حسابي با دو چيز درگيرم يكي سردرد هاي شديد يكي معذرت ميخام ترشحات د ...

سلام مينو جان ، شما چطوري خانمي ؟ ترشحات كه من هم از اول داشتم حالا الان چند روزه ديگه كلا پروژسترنم قطع شده خودم احساس ميكنم ترشحاتم كمتر شده البته نه اينكه كلا قطع بشه هست ، دكتر بهم گفت خارش و سوزش نداشته باشم طبيعي هست .

براي سردرد استامينوفن نخور عزيزم اونطوري كه آنا جون چند بار اينجا گفتن باعث پيش فعالي بچه ميشه ديگه سعي كن نخوري .

حالا من كه اصلا توي ٣ ماه اول حالت تهوع نداشتم الان يه دو هفته اي هست صبح ها ببخشيد گلاب به روتون بعضي روزها افتضاح حالم بده و يه چند باري هم حالم بدجور به هم خورده . 

سلام مينو جان ، شما چطوري خانمي ؟ ترشحات كه من هم از اول داشتم حالا الان چند روزه ديگه كلا پروژسترنم ...

مامان سبحان جان ایشالله زودتر بهتر میشی و این چند ماه آخر هم با آرامش پشت سر میگذاری و به سلامتی زایمان میکنی و دختر نازتو بغل میکنی.

عزیزم منزل نو مبارک باشه ایشالله که همیشه برات اتفاقای خوب و خوشحال کننده بیفته.

سلام بچه ها خوبید  من دو سه روزه گیج می زنم بابت زلزله ... خیلی ترسیدم اون شب  هنوزم توه ...

افسون جان نگران زلزله نباش، ببین اولا خونه های تهران به هم چسبیده هستن همین امر باعث میشه که همدیگرو حفظ کنن، دوما با بتون ساخته شدند محکم هستند، بعد هم بزرگترین زلزله که تا حالا توی دنیا اومده توی ژاپن اتفاق افتاد که سال 2011 بود نمیدونم یادت هست یا نه که 10 ریشتر بود و توی اقیانوس اتفاق افتاد ولی خب خیلی ها از بین رفتن فکر کن توی ژاپن که دم به دقیقه زلزله میاد و حتی با زلزله 7 ریشتر هم کسی نمیمیره چون کلا اونا ساختموناشون با تمام  دنیا متفاوت، زبونم لال زلزله 7 ریشتری هر جا بیاد خراب میکنه، امیدت به خدا باشه، ما هم خیلی زلزله داریم و کاملا استرستو درک میکنم،حتی اون شب داداشم زنگ زد نخوابیدم، ولی امید به خدا داشته باش، ایشالله زلزله ویرانگر هرگز نمیاد.

سلام مينو جان ، شما چطوري خانمي ؟ ترشحات كه من هم از اول داشتم حالا الان چند روزه ديگه كلا پروژسترنم ...

اره به منم همينو كفت من فعلا شياف ميزارم روزي دوتا و انكسوپارين رو طبق كفته دكتر قطع كردم اصلا رقيق كننده ندارم ديكه توكل بخدا شما رقيق كننده داشتي؟ اره بيش فعالي مياره😁