2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام.من توی این چند هفته دوفاستون خوردم.و الان اکویین استروژن که رسیده به روزی 6 تا موهام خیلی خیلی ...

اشتباه نکنم میتونه از عوارض باشه، ممکنه برای بعضیا پیش بیاد برای بعضیا نه، با دکترت در مورد ش مشورت کن، یا بهت مکمل بده یا ممکنه داروتو عوض کنه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انای عزیز من 17 روز پیش پانکچر شدم که انتقالم رفت برای دوماه دیگه.چون هایپر شدم در حال حاضر هیچگونه ...

از ورزش سبک شروع کن و ببین بدنت چه رفلکسی نشون میده خودت میفهمی که وقتشه یا نه.....

اگه احساس فشار کردی ادامه نده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچها کسی اطلاعاتی درمورد سونوی ذخیره تخمدان داره بمن کمک کنه دکتر گفته روز ۳تا ۵ پری بیا واسه ...

عزیزم والا هزینه سونوی دکترا متفاوته......

نمیدونی هزینه سونوی دکترت چنده مثل همون سونوهای معمولیشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت برم آنا جون. واقعا ممنونم ازتون. خیلی زحمت میکشید. و دونه دونه سوالات منو. این چندوقت پاسخ دا ...

فدات عزیزم من کاری نکردم......

تنها کاریه که ازم بر میاد......

خوشحالم که شاهد شادیت شدم.....

عاشق این روحیه طنازتم به خدا. فداات بهار جون. امیدوارم هفت سین امسال شکمت رو بشونی سر سفره منظورم شک ...

قربونت عزیزم منم دوست دارم اونم کیلی کیلی😂😙انشالله ک هممون بزودی زود با بچه هامون سر سفره هفت سین باشیم....خدایا لذت مادرشدن زود زود نصیبمون کن آمین

اشتباه نکنم میتونه از عوارض باشه، ممکنه برای بعضیا پیش بیاد برای بعضیا نه، با دکترت در مورد ش مشورت ...

ممنون.باید همین کار رو بکنم.اگر تا دوشنبه که میرم پیش دکترم مویی برام باقی بمونه

سلاااااام عزیزززززززم.خداروهزاران مرتبه شکر.خدایا شکرت

خیلی نگرانت بودم.مواظب خودت و نینیات باش.ان شاا...قلبشون هم ۱۲۰سال میزنه.مبارکت باشه.گوارای وجودت ان شاا...

سلام.بچه ها این آمپول و قرص ها از عوارض ش سر گیجه ام هست.من گیج و منگم

عزیزم ممکنه فقط آب زیاد بخوررررر...

چون غلظت خونو بالا میبرن......

عزیزم ممکنه فقط آب زیاد بخوررررر... چون غلظت خونو بالا میبرن......

شما عزیز کی بودید

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
سلام دوستاي گلم و مخصوصا آنا جون كه واقعا تاپيكش بهم كمك كرده و ازش ممنونم. دوست جونا من يكشنبه انتق ...

فدات عزیزم........

عزیزم به سلامتی.......

ایشالله بهترینا منتظرته.......

عزیزم خوب سعی کن آب زیاد بخوری......

تحرک نسبی داشته باشی و یه بند نخوابی.......

هر جوری راحتی بخواب قانون خاصی نداره مهم راحتیته.....

در مورد خورد و خوراکم از من میشنوی از هیچ کس تقلید نکن مطابق طبع و روال عادیت تغذیتو رعایت کن و کارای عجیب غریب نکن.....

ببین مثلا من طبعم سرد بود تا ماه سوم بارداری فقط گرمی خوردم و لب به سردی نزدم اما بعضیا برعکس سردی براشون خوبه باید طبق طبعت رژیمتو تعریف کنی.....

مثلا من نشاسته نخوردم چون شدیدا مستعد یبوستم و نشاسته یبوست رو تشدید میکنه......

یا شیر سویا نخوردم چون کم کاری تیروئید دارم و واسش خوب نیست.....

خلاصه ببین برات چیا خوبه بخور چیا بده نخور.....

چیز جدیدم نخور که نمیدونی بدنت چه پاسخی نشون میده.....

آب زیاد بخور.....

فعلا اینا به ذهنم رسیدن.......

آهان نزدیکی اگه روز انتقال قبلش کار خاصی مثل تزریق داخل رحمی و غیره نداری و دکترت منع نکرده اتفاقا خوبم هست......

دوستای گلم ممنونم از همتون بابت تبریک ها  امیدوارم و فقط آرزو میکنم که برای همتون. بزودی. این ...

عزيز دلم مباركه مادرانگيت الهي نه ماه رو بسلامت بگذروني و فرشته كوچولوتو بغل بگيري🙏😍

سلام دوستای خوب من, منم تیکر دار شدم , از دعاهاتون ممنونم ,امیدوارم لایق باشم, خیلی راه سختیه , حالا ...

مامان كتايون جونم مباركه مادرانگيت خيلي خوشحال شدم اين چند روز مسافرت بودم نت نداشتم مدام به فكرت بودم انشالله نه ماه رو بسلامت بگذروني گلم🙏😍

فدات عزیزم........ عزیزم به سلامتی....... ایشالله بهترینا منتظرته....... عزیزم خوب سعی کن آب زیاد ...

انا جون چندين صفحه پيش ادرس يه سايتي رو گذاشتي براي طبع شناسي اگه امكانش هست دوباره ميگذاري عزيزم من پيداش نكردم