2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها درستِ خیلی در مورد اینکه میشه کیفیت تخمکهارو تغییر داد و بهتر کرد زیاد حرف زده شده ولی از خیلیا پرسیدم کلی کنگره های پزشکی فیلماشو نگاه کردم که بحث اصلیشون تخمک و کیفیتش بود، متاسفانه نمیشه کیفیت تخمک رو بالا برد، همه ماها با یه ذخیره مشخص و یه کیفیتی از تخمکا به دنیا میایم، تا روزی که یایسه بشیم، در طول زندگیمون در اثر بالا رفتن سن بیولوژیکی نه سن شناسنامه ای کیفیت تخمکها رو به زوال میره و میاد پایین، دیواره تخمکها ضخیم تر میشه ، قدرتشون برای لقاح میاد پایین ، کاریش نمیشه کرد، وقتی سلولها پیر میشن کاری میشه کرد؟ البته اون روش پی آر پی که برای رحم به کار میبرن برای تخمدان هم استفاده میکنن ولی خیلی کم هستن مراکزی که اینکارو انجام میدن .یعنی همه خانومها تخمک بی کیفیت هم دارن منتهی در سنین جوانی 80 درصد تخمکها باکیفیتن 20 درصد بیکیفیت با بالا رفتن سن این مقدار تغییر میکنه .

مواردی مثل سیگار، شیمی درمانی، رادیوتراپی ، مواد مخدر، کیفیت تخمکهارو میاره پایین چون تخمدان رو از بین میبره و اثر مخرب روی تخمدان داره برای همین تخمکها بی کیفیت میشن. با خوردن دم نوش یا چای یا قهوه اتفاقی برای تخمدان نمیفته که بخواد تخمک بد تولید کنه، پس خیلی هم به خودتون سخت نگیرین.تخمدان باید سالم باشه و جوون باشه تا تخمک سالم و با کیفیت تولید کنه وگرنه کار زیادی نمیشه کرد.

با توجه به اینکه همه ما تغذیه سالمی داریم، مصرف سبزیجاتمون بالاست، فست فود نمیخوریم، از سرخ کردن زیاد از حد غذاها پرهیز میکنیم، من خودم یا توی فر درست میکنم یا توی ماهیتابه که حالت گریل داره و یا آبپز.میوه میخوریم سیگار نمیکشیم، آتقی هم نیستیم 😂😂😂😂😂

در کل تغییر ناگهانی رژیم نه تنها مفید نیست بلکه به ضرر هم میتونه باشه، من همونایی که میخوردمو میخورم.طبق تجربه خودم و خیلی از خانوما دیدم واقعا ربطی به نخوردن دم نوش یا یه نسکافه یا یه دونه قهوه رقیق سر صبح نداره. 

دوستان گلم این نظر و تجربه شخصی اینجانب بود. آی لاو یو 

❤️🤗

خوشبخت جون ، سرگیجه میتونه از عوارض دارو باشه عزیزم، آب زیاد بخور یادت نره، استراحت هم داشته باش.

تو عشق منی

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
بچه ها درستِ خیلی در مورد اینکه میشه کیفیت تخمکهارو تغییر داد و بهتر کرد زیاد حرف زده شده ولی از خیل ...

خب خداروشکر،لیلا جون خیالمو راحت کردی،من نگران سن شناسنامه ایم بودم که متولد 57 هستم.اما اگه به سن بیولوژیکی مربوط بشه که ته تهش فکر نکنم بیشتر از 14،15 سال باشه.

؛ )))))

خب پس تخمک های باکیفیتی دارم

مدیونین اگه فکر کنین غیر اینه  

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خب خداروشکر،لیلا جون خیالمو راحت کردی،من نگران سن شناسنامه ایم بودم که متولد 57 هستم.اما اگه به سن ب ...

لی لا کلی خندیدم  😂😂😂😂 من همش حس میکنم ۲۸ سالمه نمیدونم چرا ،شناسنامه متولد ۶۰ هستم ولی هی فکر میکنم خیلی هنوز مونده برسم به ۳۶  😂😂😂😂😂دیگه سن بیولوژیک که هنوز به سن تکلیف نرسیدم 😂😂😂😂😂😂 

لی لا کلی خندیدم  😂😂😂😂 من همش حس میکنم ۲۸ سالمه نمیدونم چرا ،شناسنامه متولد ۶۰ هستم ولی هی ...

آره بابا حالا کو تا 36. خوبه که هم عقیده ایم.هم اسم هم که هستیم.به به به این تفاهم.

لی لا کلی خندیدم  😂😂😂😂 من همش حس میکنم ۲۸ سالمه نمیدونم چرا ،شناسنامه متولد ۶۰ هستم ولی هی ...

ولی خارج از شوخی به نظرم واقعا آدم هرچقدر که سنش رو فرض کنه همون درسته.

ولی خارج از شوخی به نظرم واقعا آدم هرچقدر که سنش رو فرض کنه همون درسته.

موافقم، منم این موضوع رو باور دارم، کلا انگار هر جور فکر کنی همونه، حالا سن باشه ،حتی چیزای دیگه هم به من ثابت شده ، تاثیر فکر خیلی مهم توی روند زندگی.

موافقم، منم این موضوع رو باور دارم، کلا انگار هر جور فکر کنی همونه، حالا سن باشه ،حتی چیزای دیگه هم ...

خیلی،اگه غیر از این بود من به عدالت خدا شک میکردم.همه چیز تاثیر فکر خودمونه.ایمان دارم و بهم ثابت شده

موافقم، منم این موضوع رو باور دارم، کلا انگار هر جور فکر کنی همونه، حالا سن باشه ،حتی چیزای دیگه هم ...

یواش یواش باید بهت هپی کریسمس بگیم.تعطیلات حسابی خوش بگذره بهت.و بهتون.منظورم خودت و خانوادته.یه عالمه انرژی مثبت بگیر ذخیره کن واسه مامان شدن.

بهار خبره است تو اینکار،هر روز منتظرم برات عکس درخت کریسمس بذاره