2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684518 پست
من روزی دوتا شیاف داشتم وقتی لک بینی شروع شد طلق نظر دکتر سیافو قطع و به جاش دوتا آمپول مروژسترون ت ...

پرستو گلي ، دردات مدام بود يا قطع ميشد دوباره شروع ميشد

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز ۱۳ آز دادم منفی بود

متاسفم خیلی حس بدیه چندین بار تجربه کردم ولی باز ادامه دادم .خیلی دیگه حرکت کردم خداکنه اینبار برکت خدا رو ببینم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدا كمك كنه ، به هممون بچه ها بياين هممون واسه منتظرا صلوات بفرستيم،يكيش من فاطمه منتظر 

یکیشم من ثمین.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
متاسفم خیلی حس بدیه چندین بار تجربه کردم ولی باز ادامه دادم .خیلی دیگه حرکت کردم خداکنه اینبار برکت ...

آره واقعا حس بدیه

من متاسفانه فقط ی بسته جنین فریز دارم ک طبق گفته دکار باید ۲ تا پریود صبر کنم

اگر خدا برام نخواد دوباره باید از صفر شروع کنم

خیلی دردناکه انتظار کشیدن

بچه ها واسه منم دعاکنید امروز روز 7انتقالم بود  

الهی ب زودی هممون مامان شیم

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
آخی  عزیزم من همیشه میگم باردار نشدن راحت تر از سقط کردنه ... خب چرا اولین سقط بررسی نکر ...

من وهمسری به خیلی از مراکز رفتیم تو ابن سینا تجربه یه iui وحشتناک رو داشتم تو بارداری قبلم قرار بود بریم برای ivf رویان همه ازمایشها رو داده بودیم که تو عید بخاطر مشکلات پیش اومده قرار به این شد که دیگه بچه دار نشیم وقتی خرداد باردار شدن و بعد سقط کردم دکتری که پیشش میرفتم گفت ازمایشهای ivfکامل هست ازمایش جدید نمیخوای این بود که ازمایش ندادم امروز هم دکتر باز ازمایشی ننوشت حالا دنبال یه دکتر دیگه هستم

تو بقایای سقط هم فقط ساک بود اینه که گفت نیازی نیست ببری ازمایش

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
بچه ها واسه منم دعاکنید امروز روز 7انتقالم بود     الهی ب زودی هممون مامان شیم

شما حالتون چطوره 

علایمی هم دارید؟

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
خدا كمك كنه ، به هممون بچه ها بياين هممون واسه منتظرا صلوات بفرستيم،يكيش من فاطمه منتظر  

برای من هم صلوات بفرستین ک محتاج دعاتونم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه