2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
خوشبخت جون هنوزم درگیرشی ؟ نگران نباش چن روز دیگه وارد سیکل میشی و انشالله کلی تخمک تپل داری 😘

ها به خدا.

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقط همین یه بار رو انجام میدم نشد دیگه بی خیال میشم.دشیب قرص اچ دی هام تمام شد .کی پری میشم آیا؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

بچه ها واقعا كم كاري تيروئيد رو تخمك تاثير ميذاره واي نكنه منم كم تخمك داشته باشم😔🤦‍♀️

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
نه گلم همون مشکل اسپرم داریم دیگه!!!! آزو اسپرم هستن همسرم .توی بیوپسی که انجام شد ضعیف بودن اسپرما ...

ان شاالله خير بياد واسه همه

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

نمیدونم تقدیر چیه از عید 92 می خواسیم بچه دار بشیم کلی حرف و حدیث داشیتم که تقریبا دوستان قدیم تابک درجریانش هستن بعد عید امسال تصیمیم کرفتیم دنبال بچه دار شدن نباشیم بخاطر مشکلات زندگی بعد خرداد به بارداری منجر به سقط و حالا دوباره یه بارداری منجر به سقط حکمتش چیه نمیدونم

که البته هر سری که اومدم نی نی سایت مجبور شدم یه کاربری جدید بسازم

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
نمیدونم تقدیر چیه از عید 92 می خواسیم بچه دار بشیم کلی حرف و حدیث داشیتم که تقریبا دوستان قدیم تابک ...

آخی  عزیزم من همیشه میگم باردار نشدن راحت تر از سقط کردنه ...

خب چرا اولین سقط بررسی نکردین؟؟ 

یا از بافت جنین میدادی برا نمونه یا آزمایشات رو کامل انجام میدادید برای علت سقط!!

ایشالا تا سال دیگه این موقع کوچولوت بغلت باشه 

اگه تهران هستی برو ابن سینا اونجا کلینیک داره برا سقط مکرر 

اگه اسپرمً شوهرتون خوبه تخمك اهدايي بگيرين

صفحات قبلی رو الآن خوندم ...

که تخمک اهدایی گرفتی  ..

ولی چرا فقط  یه دونه داشت ؟؟ 

کجا هستی تهرانی؟؟؟ اهدا کننده رو مرکز معرفی کرده ؟؟ کاش خودت یه اهدا کننده جووون  و سالم پیدا میکردی میبردی  لااقل این همه هزینه کردی چنتا جنین خوب تشکیل بشد براتون 

صفحات قبلی رو الآن خوندم ... که تخمک اهدایی گرفتی  .. ولی چرا فقط  یه دونه داشت ؟؟  ...

خودم يه دونه داشتم، دونر خوب داد تخمك با اينكه ٣١ سالش بود، دكتر تاييدش كرد

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
خودم يه دونه داشتم، دونر خوب داد تخمك با اينكه ٣١ سالش بود، دكتر تاييدش كرد

الآن  جریان یه دونه مال خودت چیه ؟؟ 

امروز که ده روز از انتقالت گذشته با اهدایی هست؟؟؟

انشالله که خیره 

دونرت چنتا داشت؟ چنتا جنین فریز داری؟

ازمایش ایمنی انعقادی دادی؟ تا دلیل سقطهاتو متوجه بشی

این سری باید بکم بنویسن

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

سلام دوستان .من رفتم دکتر سونو شدم روزی 3تا استرادیول داد +یکروز در میون نصف پردنیزولون .تا سه روز .گفت احتمالا 4دی انتقال جنین دارم برام دعا کنید اینبار بگیره دیگه .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....