2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مامان هستم الان؟؟؟؟ تو مطمئني

اره چرا نباشی انشالله که هستی .ناامید نباش خدا خیلی بزرگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره عزیزم...رویال ژلی ،استرس فرمولا،ویتامین سی،دوتا آمپول d3 در طی ۲۰ روز ..آمپول ب کمپلکس

من اینو فولیکیک و رویال ژل و فرمولا یکماه خوردم و الان ماه دوم بازم رویال ژل و ویتامین و dhea میخورم و امپول ویتامین d3ماه قبل یکی زدم 

من روز ۱۰ انتقال لک دیدم لک بینیم ادامه داشت...روز  ۱۳ انتقال آز دادم منفی بود و داروهامو قط ک ...

مگه شياف و آمپول إز لك جلوگيري نميكنه؟ترشح هم داشتي؟ آمپول پرژسترون ميزدي؟حالتت چه جوري بود؟شرمندهً سوالام زياد شد

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
من اینو فولیکیک و رویال ژل و فرمولا یکماه خوردم و الان ماه دوم بازم رویال ژل و ویتامین و dhea میخورم ...

اول اینکه توکلت به خدا باشه

دوم اینکه استرس رو از خودت دور کن

و سوم اینکه به دکترت اعتماد کن

مگه شياف و آمپول إز لك جلوگيري نميكنه؟ترشح هم داشتي؟ آمپول پرژسترون ميزدي؟حالتت چه جوري بود؟شرمندهً ...

من روزی دوتا شیاف داشتم

وقتی لک بینی شروع شد طبق نظر دکتر شیافو قطع و به جاش دوتا آمپول پروژسترون تو ی سرنگ تزریق کردم منتها لک بینی قط نشد

نه ترشح نداشتم

بعد از شروع لک بینی زیر دلم و کمرم و پاهام بی نهایت درد میکرد

و امروز بعد ۶ روز لکه بینی پریود شدن

من روزی دوتا شیاف داشتم وقتی لک بینی شروع شد طلق نظر دکتر سیافو قطع و به جاش دوتا آمپول مروژسترون ت ...

یعنی ازمایش بتا نداده بودی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....