2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684504 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم من به لطف خدا و ائمه اطهار، آزمایشم مثبت شد ان شااله ان شااله ان شااله قسم ...

سلام راز جون. مبارکت باشه عزیزم❤ ان شالله بارداری سالم و راحتی در پیش داشته باشی. خوشحالم که جواب شماهم مثبت شد. ان شالله قسمت همه منتظرای این تاپیک هم بشه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بچه ها توی این مسیر ارتباطتون رو با خدا قوی کنید نماز بخونین و دعا کنید. خیلی تاثیر داره من خود ...

عزیزم تونستی هر روز سر نمازهات آیه الکرسی و چهارقل بخون. من اثرشو برای سلامتی تجربه کردم.

بچه ها من یه جا شنیدم که خوندن سوره حجر در دوران بارداری باعث جلوگیری از سقط جنین میشه. الان گشتم مر ...

سوره ن و القلم و مایسطرون. هم برای حفظ جنین خوبه. ضمن اینکه سوره یس برای هر دردی دواست!

سلام به همه. من چون اول راهم سوالم خیلی ابتداییه. ببخشید. من دیروز سونو داشتم. سه تا تخمک بزرگ شده رویت شد. بنظرتون کم نیست؟؟؟؟

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
گونال اف هم یعنی عوارض گوش داره؟ یکی میگفت همسرش با گونال اف وضعیتش بهترشده، منم میخواستم همسرمو واد ...

من متاسفانه واقعا اطلاعاتم در این زمینه ها کمه. اصلا ننیدونم چرا برام تجویز کردن. و یا برای مردها هم تجویز میشه یا نه!!!! از اون روز که مشکل یکی از دوستان رو متوجه شدم دارم آب زیاد میخورم. صدای گوشم کمتر شده. واقعا نمیدونم ربط داره یا فقط تلقینه🙁🙁🙁

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
منم لك قهوه ديدم خيلي ترسيدم جنبن باشه، شما چيكار كردي بعد انتقال ؟ غذا و كار خونه استراحت حموم ،

من چند روز اول نشاسته حل کردم تو آب و خوردم، البته من اصلا یبوست نداشتم

روز اول هم ناهار و هم شام ماکارانی خوردم

صبحانه ها مربای به

قرص ویتامین ای و دی هم تقریبا یک روز در میون میخوردم

از تظر استراحت هم، برای دستشویی از جام بلند میشدم، هرچند روزای اول خیلی دستشویی می رفتم درنتیجه زیاد بلند میشدم

توالت فرنگی استفاده کردم

نمازم رو هم نشسته میخوندم

حمام هم فکر کنم روز دهم رفتم و البته سریع و سرپایی

عزیزم تونستی هر روز سر نمازهات آیه الکرسی و چهارقل بخون. من اثرشو برای سلامتی تجربه کردم.

آیت الکرسی رو معمولا میخونم

سعی میکنم از این به بعد چهارقل رو هم بخونم. ممنون از اینکه گفتی دوستم😘

من متاسفانه واقعا اطلاعاتم در این زمینه ها کمه. اصلا ننیدونم چرا برام تجویز کردن. و یا برای مردها هم ...

استرس رو کم کنید. و به صدای توی گوشتون فکر نکنید. یعنی حواستونو پرت کنید از توجه به اون صدا. فکر نتیجه میکرو هم نباشید. چون خودش استرس ایجاد میکنه. ان شالله بهترینها نصیبتون بشه.

من چند روز اول نشاسته حل کردم تو آب و خوردم، البته من اصلا یبوست نداشتم روز اول هم ناهار و هم شام م ...

مرسي إز جواب ، من امروز روز هشتم بود رفتم روي چهار پايه نشستم سرمم اروم شستم ليف هم زدم افتضاح بودم، منم ميخوابم بلند ميشم يه دور ميزدم، راستي پخت پز انجام دادي؟ غذا نشسته خوردي؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
آیت الکرسی رو معمولا میخونم سعی میکنم از این به بعد چهارقل رو هم بخونم. ممنون از اینکه گفتی دوستم😘

التماس دعا دارم. من بارداری برای پسرم خیلی مشکلات داشتم، برای هرماه یه صدقه کلی میدادیم و چندتا سکه هم داشتم که هر روز یکی رو میذاشتم کنار، سکه ها تموم میشد بجاش اسکناس کنار میذاشتم. خلاصه با صلوات و توسل اون دوران رو پشت سر گذاشتم. بچه ام که دنیا اومد تا 2.5 سالگی چندین بار بیمارستان بستری شد. مشکل جدی نداشت. اکثرا بخاطر عفونت و عوارض سرماخوردگی. ماهم شهر غریبیم. خلاصه خیلی سخت بود. تا اینکه از این برگه هایی که یه طرف آیه الکرسی و یه طرف چهارقل هست خریدم و گذاشتم تو جانمازم. هرروز خوندم بهش فوت کردم.دیگه نمیدونم والا، از اون موقع بچه ام بیمارستانی نشده خداروشکر. اینو به هرکسی که تونستم گفتم. تا ان شالله خدا همه بچه ها و جنین ها رو بواسطه همین آیه های مقدس حفظ کنه.🙏🙏🙏

سلام دوستاي خوبم خوشحالم خبر مثبت شدن باز هم شنيدم مبارك باشه عزيزم العي روزي تك تك بچه هاي مهربون اينجا دوستاي عزيز اصلا تودوران انتقال دنبال علايم نباشيد من تا هفته ٥كه كامل رفت علامتي نداشتم بعدش تهوع اوند فقط همين بعد انتقال حمام بريد مشكلي نيست حتي بيرون رفتن ملايم الهي لب همتون خندون التماس دعا

مرسي إز جواب ، من امروز روز هشتم بود رفتم روي چهار پايه نشستم سرمم اروم شستم ليف هم زدم افتضاح بودم، ...

نه عزیزم روزی یه قاشق نشاسته رو حل میکردم توی یه لیوان آب میخوردم

البته اگه زمینه یبوست نداری این کار رو بکن وگرنه اصلا انجام نده

ولی غذای نشاسته ای ماکارانی رو چند وعده تو روازی اول خوردم