2777
2789
عنوان

مشکلات مالی

180 بازدید | 13 پست

چند وقته به شدت بد بیاری مالی میخورم و هرچقدم شوهرم کار میکنه معلوم نیست کجا خرج میشه هیچی نداریم.

به پدر شوهرم پول قرض دادم قرار شده سه ماهه ماشینشو بفروشه بده ولی اصلا ماشینش فروش نرفت بعد گفت من همه رو یه جا نمیدم بعد گفت قسطی میدم بعد گفت اونم نمیتونم البته راستم میگه تا حدی ولی من خیلی گیر کردم. شوهرمم وسط ما مونده.

بدهی داریم قسط داریم عقب افتاده خرج خونه هیچی نکردیم.

این وسطه مهمون برام اومد اونجام 4 تومن مجبور شدیم خرج کنیم.

واقعا دیگه نمیکشم نمیدونم چیکار کنم. چند ماهه میخام کتونی بخرم دندونم شکسته دوتاشم انقدر درد میکنه نمیتونم چیزی بخورم.

واقعا دیوانه شدم.

یه چیزی بگید آروم شم فقط.

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!

سلام خب میتونین خود تون هم ازیه طرف درامدداشته باشین .اگه خواستین میتونم کمکتون کنم .

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

وای خواهر حال خودم خیلی بده خسته شدیم از اینقدر دویدن و نرسیدن 

له شدیم بخدا ماهم هرماه کلی پول میاریم اما سر یه دقیقه خرج میشن 

هزارتا سوراخ و سنبه پر نشده تو زندگیمون هست 

الان اتفاقا داشتم واسه خودم فکر میکردم و غصه میخوردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خب میتونین خود تون هم ازیه طرف درامدداشته باشین .اگه خواستین میتونم کمکتون کنم .

ای ای نه بخدا منظورم این نبود ما هر دو سرکار میریم ولی خب الان همه چی ریخته بهم. ما خیلی راحت خرج میکردیم درامد شوهرم تا 40 تومنم بود ولی الان چند ماهه فقط عقبیم این ماهم که افتضاح

وای خواهر حال خودم خیلی بده خسته شدیم از اینقدر دویدن و نرسیدن له شدیم بخدا ماهم هرماه کلی پول میاری ...

دقیقا ماهم واقعا کار میکنیم پول درمیاریم ولی لامصب یه میوه فروشی میرم از یه تومن بیشتر میشه اگه بخام یه خرید درست و حسابی کنم که قشنگ 6 تومن میشه. لبلباس و وسایل که هیچی بماند.با خدا داشتم حرف میزدم که من که اینهمه سعی کردیم به خیلیا کمک کنم چرا هیچکی نیست بیاد لااقل حرف منو بشنوه 

شرایط همه سخت شده ماهم مجبوری اومدیم خونه مادرشوهر زندگی میکنیم الان چندماهه همسرم بیکار شده سه تا ب ...

خوش بحالت یه مادرشوهر داری بری خونش. ما که خانواده شوهرم انقدر بدبختن ما هی بهشون میرسیم. خانواده خودمم که هیچ وقت ازشون هیچی نخاستم تا یه وقت نیان به شوهرم چیزی نگن

اسی الان همه اینطوری هستن بخدا من یادم نمیاد آخرین بار کی لباس خریدم کفش هام داغون شده دیگه نمیرسه هر چقدر کار کنی بازم کم میاری من که ناامید شدم از آینده خدا به دادمون برسه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
دقیقا ماهم واقعا کار میکنیم پول درمیاریم ولی لامصب یه میوه فروشی میرم از یه تومن بیشتر میشه اگه بخام ...

آخ قربونت برم منم الان رفتم دوش بگیرم زیر دوش همینجور داشتم شکوه میکردم که تا از دستمون بر میاد به آدما و حیوونات کمک میکنیم 

پس چرا تو دست مارو نمیگیری 

قسط یه طرف 

هزینه خورد و خوراک یه طرف 

لباس یه طرف

درمان یه طرف

منم یهو دوتا دندونام درد گرفته قطعا نیاز به عصب کشی داره فعلا دست نگه داشتم با دردش سر میکنم 

ای خواهر دلم گرفت 

ماه به ماه هزینه ها سنگینتر میشه 

اسی الان همه اینطوری هستن بخدا من یادم نمیاد آخرین بار کی لباس خریدم کفش هام داغون شده دیگه نمیرسه ه ...

حالا همکارم این ماه 23 تومن حقوقش شده واقعا من حسود نیستما ولی هی خوشحال وخندان میاد با من حرف میزنه میبینه من تو خودمما ولی براش انگار تفریحه.

رو اعصابمه یه دختری بی اخلاق بی خانواده اصلا یه چیز داغون و مریض ولی کلی از من بیشتر داره.

آخ قربونت برم منم الان رفتم دوش بگیرم زیر دوش همینجور داشتم شکوه میکردم که تا از دستمون بر میاد به آ ...

واقعا بغض کردم هیچ روزنه امیدی هم ندارم مثلا بگم عیبنداره درست میشه. دیروز از حرص زیاد همه دق و دلیمو رو راننده اتوبوس خالی کردم. 40 دقیقه مارو نگه میدارن بعدشم که خونمون مسکن مهره خودش یک ساعت از شهر دوره میرسم خونه جنازه ام دیگه نمیفهمم شوهر چیه زندگی چیه