2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست

[QUOTE=49742486]عذا چه جوري ميخوري خوابيده؟تا كي استراحت ميكني؟طاق باز ميخوابي؟كي ميري حموم؟

غذا رو یه کم میشینم.

فکرکنم این 15روز رو کاری نکنم و استراحت باشم.خوابیدنم بیشتر طاق باز و ب پهلوی چپ.

حمومم الان بریم چیزی نیس فقط یه حموم سرپایی باشه و زود بیاییم بیرون.میگن بخار حموم بده دهانه رحم و باز میکنه.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله که با همین انتقال جواب بگیریم.

سعی کن بیخیال باشی.

من دیروز واسه لک لانه گزینی استرس داشتم بعد گفتن همه لک لانه گزینی نمیبینن یه کم خیالم راحت شد.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
اگه بلاست بوده روز ده بي بي بزار

مال من5ونیم روزه بوده.

تورو خداااا دعاکنین لانه گزینی کرده باشه وباردار باشم

بچه ها من روز 5انتقالم از صب گاهی زیر دلم سمت راست یه درد خفیف دارم  که میاد و میره بعد طوری که حس میکنم اونجا گرم میشه.

کسی میدونه این بخاطر چیه؟

سلام عزیزم مبارکت باشه ان شالله بارداری خوبی داشته باشی و ب موقع نی نی تو سالم و صیحی بغل کنی. عزیز ...

سلام گلم و مرسی از تبریکت. ان شااله به زودی قسمت خودت بشه

بله عزیزم انتقال داشتم

جنین هام دو روزه بودن

تا حدود روز هشتم انتقالم علائم نداشتم. فکر میکنم از روز هشتم یا نهم بود که سینه هام یه کم سفت تر شده بودن

فکر کنم از روز یازدهم بود که فقط وقتی دست میزدم درد هم میکردن

سلام گلم و مرسی از تبریکت. ان شااله به زودی قسمت خودت بشه بله عزیزم انتقال داشتم جنین هام دو رو ...

ممنون ان شالله.

بسلامتی بارداری راحتی داشته باشی.

راستی شما لک لانه گزینی هم دیدید یا ن؟

بنظر من هنوز اثرات پانکچر هست

من جنین فریز داشتم انتقال دادم.عمل پانچکرم مال برج 7بوده.

بچه ها توی این مسیر ارتباطتون رو با خدا قوی کنید

نماز بخونین و دعا کنید. خیلی تاثیر داره

من خودم نماز میخوندم ولی نماز صبحم اکثرا قضا میشد. انتقال که داده بودم نیت کردم که سعی کنم هیچ نمازی ازم قضا نشه

و حتی نیتم برا این بود که حتی اگه نتیجه ام منفی بشه روی این حرفم با خدا بمونم

بنظر خودم این نیت، خیلی توی نتیجه گرفتنم تاثیر داشت

ممنون ان شالله. بسلامتی بارداری راحتی داشته باشی. راستی شما لک لانه گزینی هم دیدید یا ن؟

نه اصلا لک لانه گزینی ندیدم

البته فردای انتقالم روی دستمال یه لک قهوه ای دیدم، که بنظر خودم مال زخمی بود که در اثر گذاشتن وسایل انتقال ایجاد شده بود