2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
التماس دعا دارم. من بارداری برای پسرم خیلی مشکلات داشتم، برای هرماه یه صدقه کلی میدادیم و چندتا سکه ...

ممنون عزیزم از اینکه تجربت رو در اختیارمون گذاشتی

منم از شما التماس دعای فرااااواااان دارم

مامان سبحان جون ممنون عزیزم ان شااله نی نی شما هم صحیح و سالم بیاد بغلت راستی شما هم لطفا درمور ...

عزيزم از نظر تغذيه كه همه چيز رو در حد متعادل بخوري فكر نكنم ايرادي داشته باشه ، البته من خودم از اول تا همين الان زرشك و زعفران و دارچين اصلا نخوردم و كرفس هم با اينكه خيلي دوست دارم شنيدم خوب نيست توي ٣ ماه اول اصلا نخوردم ولي بعدش در حد چند تا قاشق خورشتش رو يك بار خوردم ديگه بقيه چيزها رو در حد تعادل خوردم هميشه .

در مورد استراحت هم اگر لكه بيني يا خونريزي نداشته باشي در حد استراحت نسبي كافيه البته ٣ ماه اول رو حتما سعي كن بيشتر رعايت كني عزيزم . نماز هم من از اول نشسته ميخوندم اون هم روي زمين نه چون باز احساس ميكردم بهم فشار مياد روي صندلي و پشت ميز . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام، تبریک میگم ب مامانای جدید بی بی جون و راز جون 

آنا جون امروز جواب ازمایشامو گرفتم igG توکسوپلاسما و igG سرم cmv مثبت شد خیلی نگرانم ولی هردوشونigmشون منفی بود

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

الهی خییییلی قشنگ و ناز شده

مبارک باشه  

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

دوستاي خوبم چرا ميگن بعد إز انتقال غذاي نفاخ نخوريم؟من نميخورم ولي كلا نفخ دارم ، خيلي زياد، يه سؤال ديگه شماها استراحتتون خوابيدنه فقط يا مينشينيد؟و تاق باز ميخوابيد يا به پهلو، راه رفتنون چنين ساعت يه باره؟؟؟.  

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

چون باعث یبوست میشه.

میگن خیلی ب خودتون فشار نیارید بهتره.

استراحتم 3روز اول و استراحت نسبی

بعدشم یه کم راه برو اما یواش.

کارای سنگینم اصلا انجام نده.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
دوستاي خوبم چرا ميگن بعد إز انتقال غذاي نفاخ نخوريم؟من نميخورم ولي كلا نفخ دارم ، خيلي زياد، يه سؤال ...

خوابیدنم ب پهلوی چپم خوبه 

خونرسانی ب رحم و بیشتر میکنه.

دوستاي خوبم چرا ميگن بعد إز انتقال غذاي نفاخ نخوريم؟من نميخورم ولي كلا نفخ دارم ، خيلي زياد، يه سؤال ...

اناناس واسه نفخ و یبوست خوبه.لانه گزینیم میکنه

توت خشک و گلابیم خوبه.