2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
خواهرای گل کسی میدونه قبل از ازمایش کاریوتایپ چه چیزی باید رعایت بشه؟  

هیچ چیزی نمیخواد......

در مورد کرومزومهاست و هیچ چیزی روشون تاثیر نداره.......

اگه مشکلی رو بخواد نشون بده هیچ چی مانع نمیشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همگی دوستان

داشتم کامنتها رو میخوندم که دیدم ای بابا چقدر ما درد مشترک داریم. از اینکه منم گرفتار یه عده خارجی شدم که برای هر آزمایش ماهها تو نوبت موندم و بالاخره بعد از دو سال تجویز میکرو کردن. و من هم تو همین آزمایشها بود که فهمیدم اون عملی که تو دوران دانشجویی داشتم و بخاطر درد شدید شکمی بود و گفتن آپاندیسم رو برداشتن همون باعث بسته شدن یه لوله شده و دکترهای اینجا میگن ما تخمدونی سمت چپت نمیبینیم. اونم پریده حتما.... خلاصه که داستانی داریم هر کدوممون.

یه چیزی هم که از دکتر رفتن اینجا دوست داشتم براتون بگم اینه که شما رو زیاد در جریان قرار نمیدن. پرونده پزشکی یه سند محرمانه هست که فقط دکترتون در جریان کاملش هست. شما اگه بخواید پروندتون رو به بهانه اینکه میخواید جای دیگه درمان بشید بگیرید به این راحتیها در اختیارتون نمیذارن. :(

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی از وقتی دارم گونال اف تزریق میکنم و یه اسپری هم میزنم که نمیدونم چیه، گوشم زنگ میزنه. همش میگفتم کدوم بیکاریه انقدر پشت سرم حرف میزنه، نگو یه بلاهایی داره سرم میاد🤤

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
واي پروانه جون نميدوني چقدر خوشحال شدم... خدا كنه برا منم زود خوب بشه... واقعا دارم عذاب ميكشم

سلام مهناز جون. منم یه دوره وزوز گوش گرفته بودم! اونموقع سرکار میرفتم. صدای میکسرها به گوشم اثر گذاشته بود.البته کارم تو آزمایشگاه کارخونه بود. استرس کاریمم زیاد بود. رفتم دکترگوش حلق بینی برام نوار شنوایی نوشت. که گوش چپم کمی افت شنوایی داشت. منم اون دوره صدای کم رو متوجه نمیشدم. دکتر برام چند دوره آموکسی سیلین و ناپروکسن نوشت و گفت سینوسام پر از عفونته و جلوی عطسه هامو نگیرم. بعدش اما گاهی وزوز گوش باز سراغم میمومد. که دکتر گفت از اعصابه، نباید بهش فکر کنم. باور کن بعد از اینکه بخاطر کار شوهرم شهرمونو مجبور شدیم عوض کنیم و من استفا دادم، یواش یواش وضعیتم بهتر شد. چون استرس کاری دیگه نداشتم. الان خداروشکر کاملا بهتر شدم. شما هم مطمئن باش کاملا خوب میشی. درمان آنتی بیوتیکی رو ادامه بده وبهش فکر نکن. ان شالله زحمتی هم که برای میکرو کشیدی بی نتیجه نمیمونه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام دوستان... خوبيد همه تون؟ خيلي وقته كه نيومده بودم ني ني سايت... دلم تنگ شده بود براتون... متاسف ...

سلام مهناز جون ...خیلی ناراحت شدم از اتفاقی ک برات افتاده آخه چجوری روی شنواییت تاثیر گذاشته ب چه علت ؟ کدوم داروت این بلارو سرت آورده .....ای بابا بببین چه داستانی داریم ما برای بچه دار شدن...عزیزم بازم برو پیگیری کن برو پیش ی دکتر متخصص....خوب کاری میکنی فعلا برای انتقال جنین عجله نکن و نرو تا انشالله وضعیت خودت خوب بشه مواظب خودت باش😙

راستی از وقتی دارم گونال اف تزریق میکنم و یه اسپری هم میزنم که نمیدونم چیه، گوشم زنگ میزنه. همش میگف ...

گونال اف هم یعنی عوارض گوش داره؟ یکی میگفت همسرش با گونال اف وضعیتش بهترشده، منم میخواستم همسرمو وادار کنم گونال اف استفاده کنه!!

ماشالله امروز تاپیک خیلی فعال بود. دوستان همونطور که قبلا گفتم وضعیت همسرم با دارو تغییر محسوسی نداشت. میخوام بفرستمش آزمایش هورمونی بده. راجع به کم کاری ب ی ض ه تو نت خوندم که دیدم علایمش به همسرم میخوره. البته تعداد اسپرم تاحدودی خوبه اما مشکل تحرک و مورفولوژی داره. بنظرتون با هورمون درمانی تحرک بهتر میشه؟ کسی تجربه ای داره؟ واقعا راهی هست برای درمان؟ اصلا بحث بچه دار شدن به کنار، دوست دارم همسرم مشکلی نداشته باشه. من خیلی تو این سالها دکتر میرفتم که مثلا وضعیتمو چک کنم. اما از همسرم غافل بودم. این چندماه که فهمیدم مشکل پیدا کرده، خیلی از دست خودم ناراحتم که ازش غافل بودم! خیلی مستاصلم! 😔

سلام بچه ها من تقريبا دو هفته ديگه جنينهامو انتقال ميدم الان يه هفتست روزي ٤ تا استراديول ميخورم سينه هام بزرگتر شدن خيلي خوب شدن به نظرتون اگه استراديول قطع بشه سينه هامم به سايز قبل برميگرده؟ كاش برنگرده.آخه چند جا خوندم كه استراديول چون استروژنه باعث بزرگ شدن سينه و با سن زنا ميشه

سلام به همه دوستان ، عزيزم من همين آخرين بار ديفرلين داشتم نصفش رو هيچ تغييري هم در پريودم رخ نداد ه ...

وای مرسی مامان سبحان جونم....خیالم راحت شد همش میگفتم سیکلم عقب میفته و برنامه ریزیم عوض میشه...

خدا نی نی نازت رو نگهداره مهربون

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
من روز ۱۷ سیکلم یک سوم دیفرلین زدم اچ دی هم میخوردم من ک از همون روز دیفرلین لکه بینی داشتم (حالا نم ...

به من گفتن روز20سیکلم بزنم...پس تاثیری رو تاخیر پری نداره...مرسی از جوابت بهارگلی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام دوستان... خوبيد همه تون؟ خيلي وقته كه نيومده بودم ني ني سايت... دلم تنگ شده بود براتون... متاسف ...

وای مهناز الهی بمیرم برات....خدا شاهده سرکار پستت رو خوندم اشکم دراومد...وای خدا چه بلایی سرت اورده این داروهای لعنتی....چقدر سختی کشیدی...

حالا شنواییت دیگه درمان نداره؟

از خدا میخوام معجزه هاش رو شامل حالت کنه....اول از همه سلامتیت رو برگردونه و بعد هم مادرانگی رو تجربه کنی....

سلام به همگی دوستان داشتم کامنتها رو میخوندم که دیدم ای بابا چقدر ما درد مشترک داریم. از اینکه منم ...

سلام عزیزم........

ایشالله به زودی از شر این پروسه درمان با یه بتای تپل مپل راحت میشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گونال اف هم یعنی عوارض گوش داره؟ یکی میگفت همسرش با گونال اف وضعیتش بهترشده، منم میخواستم همسرمو واد ...

عزیزم باید ببینی دکتر همسرت براش تجویز میکنه یا نه......

وگرنه چون دیگری جواب گرفته قرار نیست برا همه جواب بده ممکنه حتی ضررم داشته باشه.....

ماشالله امروز تاپیک خیلی فعال بود. دوستان همونطور که قبلا گفتم وضعیت همسرم با دارو تغییر محسوسی نداش ...

عزیزم باید ببینی مشکل هورمونیش با دارو قابل کنترله یا نه اینو دکترش باید بررسی کنه......

پیگیری کن شاید به دارو جواب بده......

اما اگه بنا باشه به دارو جواب بده لااقل سه ماه بعد داروهاش میتونی نتیجه رو ببینی....

سلام بچه ها من تقريبا دو هفته ديگه جنينهامو انتقال ميدم الان يه هفتست روزي ٤ تا استراديول ميخورم سين ...

عزیزم خوب بعد قطع دارو برمیگرده ولی خوب ایشالله باردار میشی و حالا حالا ازش لذت میبری......

بعدشم ایشالله شیردهی و این قضایا هست......

پس تا مدتی خواستت ایشالله برآورده میشه......

بعدشم انقدر سرت شولوغه یاد سینه ها نمیافتی.....