2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046250 بازدید | 684507 پست
موضوع دختره ک دلتو شکونده چیه؟ ب من نشونش بده تا جیگرشو در بیارم ....این چیزایی ک گفتی اللن در مورد ...

دخترِ میمون درختی   وای مردم از خنده....

بهار خوشگله یه سوال دارم ، چرا به تو گفتن هیدروسالپینکس داری؟ علایمی داشتی یا آزمایش خاصی دادی؟با تشکر 

سلام به آناجون و دوستهای خوبم
ببخشید که نمی رسم بیام و بخونم
یه سوال
قراره سیکل میکرو شروع کنم. دکتر بهم گفت قرص اچ دی رو قطع کن پریود که شدی دوباره شروع کن. 14 روز بعدش بیا برای سونو.
این 14 روز  بعد از پریود شدنه یا بعد از شروع مجدد اچ دی؟
یعنی دقیق چه روزی از سیکل باید سونو شد؟ اگه میدونید بگید لطفا. چون تقریبا آخراشم و هنوز وقت نگرفتم. زنگ هم باید 100 بار بزنی یه بارشو جواب بدن. اونم وصل کرد ماما. اینارو بهش گفتم گفت آره آره همون روز. گوشی رو گذاشت. اصلا نفهمیدم چی شد :)))

خدایا شکررررررر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبیه اینجا اینه همه هم دردیم و می دونیم وقتی کسی جواب میده چه حس خوبی به آدم دست میده عاشق تک تکتون ...

نگران کیستت نباش.......

خوب نقل مجلسه خواسته یه خودی نشون بده........

کاره ای بود تا الان بزرگ شده بود.....

بی محلی کن خودش از رو میره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نگران نباش عزیزم........ لک لانه گزینی برا بعضیا یه لکه برا بعضیا چند روز حتی در حد یه خونریزی کم.. ...

ممنون عزیزم

تمام امیدم اینه که لک لانه گزینی باشه

توکل به خدا

برام دعا کنین 🙏

پنجشنبه خبرشو میدم بهتون

عزیزم آره پس فردا آز بدی بتات کم هم باشه بالاخره یه چیزی نشون میده.....

پس همون پس فردا میرم آز

میگم آنا جان ی سوال:

با توجه ب تجربیاتت و موردای مختلفی ک دیدی ،چند درصد مثل مورد من بودن و باردار بودن؟

چقد میشه امید داشت؟

عزیز دلم ، خوبی؟ ممنونم از جوابت، واقعا حالِ این چند سالِ من همینه، بیشتر از 5 سالِ فقط تو راه دکتر ...

عزیزم اتفاقا باید این جور آدما و اتفاقا باشن که قدر داشته هامونو بیشتر بدونیم.......

من یاد گرفتم خیلیا رو ندید بگیرم........

خیلیایی که واقعا ندید گرفتنشون سخت و حتی غیرممکنه اما بخوایی میشه........

الان خودمم تعجب میکنم چه طوری تونستم از ذهن و دلم پاکشون کنم......

این جور آدما دندان شکن ترین جواب براشون ندیدنشونه.......

یعنی بودنشونو ندید بگیری........

این بدترین جواب بهشونه........

باید ببینن که هیچ نقشی تو زندگیت ندارن و هدفشون که تخریب روح و روانته به فنا رفته.......

پس کاری نکن خوشحال بشن که تیرشون به هدف خورده.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آناجان جان دلها 😙

سلام به روی ماهت جیگر طلاااااااااا

موضوع دختره ک دلتو شکونده چیه؟ ب من نشونش بده تا جیگرشو در بیارم ....این چیزایی ک گفتی اللن در مورد ...

مردمممممممم از خنده عزیزم ایشالله همیشه خنده رو لبت باشه.........

سلام به آناجون و دوستهای خوبم ببخشید که نمی رسم بیام و بخونم یه سوال قراره سیکل میکرو شروع کنم. دکتر ...

عزیزم فکر کنم روز ۱۴ قرصت باید بری واسه سونو که احتمالا میخواد سینافکتی چیزی بده.......

اما بازم شاید دوستانی که سیکل لانگ دارن بهتر بتونن کمکت کنن.......

ممنون عزیزم تمام امیدم اینه که لک لانه گزینی باشه توکل به خدا برام دعا کنین 🙏 پنجشنبه خبرشو مید ...

خوش خبر باشی عزیزم........

پس همون پس فردا میرم آز میگم آنا جان ی سوال: با توجه ب تجربیاتت و موردای مختلفی ک دیدی ،چند درصد م ...

عزیزم شرایط غیر عادی نداری همه چی نرماله.......

تو فقط به نتیجه + فکر کن!!!!!!!

انا جون منم می خوام از اول میکرو کنم. چرا اين دو باره دکترم سیکل کوتاه برام انحام ميده کلا تو چهارده روز ميشه.از اول پری تا تخمک کشی ميشه چهارده سیکل.. چرا اين سوپر فکت... دیفر لين.. اینها رو بهم نمی ده؟ کدوم سیکل بهتره؟ کوتاه یا بلند؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
     دخترِ میمون درختی   وای مردم از خنده.... بهار خوشگله یه سوال دارم ...

با تشکر قبلی لازم ب ذکر است ک والا علایم نمیدونم ولی هر ماه وسط سیکلم دو سه روز خارش و سوزش میگرفتم ک پماد میزدم خوب میشد دکتر با سونو واژینال گفت لوله راست توش مایع هس ولی عکس رنگی ک رفتم همه چی نرمال بود حالا گذاشتم با پریود بعدیم برم دکتر ک بببینم باید چیکار کنیم اخه دوتا دیگه بسته جنین دارم نمیخوام هدر بدم اول باید ریشه یابی کنم ببینم مشکل چیه انقدرم از لاپراسکوپی میتسم ک نگو😣ولی مجبور باشم و ب صلاحم باشه انجامش میدم😣با تشکر

لی لا جون ممنونم ازت ، دوست دارم برم دنبال طب سوزنی ولی متاسفانه اینجا الان ماه دسامبر یه چیزی تو ما ...

خیلی سخته میدونم. خیلی قسمتاش رو با تمام وجود درک کردم، یه جاهاییش هم نه، مثلا اینکه واسه یه عکس رنگی آخر مجبور شدی بیای ایران، یا اینکه چرا دوسال دیگه؟ فکر میکردم شرایط تو اروپا خیلی بهتر از ایرانه. ولی تو همین ایران یه دکتری منو کلی سرکار گذاشت، بدون اینکه عکس رنگی بده هر ماه بهم کلومیفن و آمپول اچ سی جی گه درست یادم باشه میداد. بعدم گفت برم آی یو آی، یهو به ذهن خانوم خطور کرد که برو عکس رنگی بگیر قبل آی یو آی، رفتم دیدم اصلا لوله هام بسته است. اینهمه کلومیفن و سونو و هزینه و رفت و آمد الکی.

کاش امکانش بود برا میکرو بیای ایران، مثلا همه آزمایشات و سونو و اینا رو انجام میدادی، ایمیل میکردی به یکی از پزشکای معتبره اینجا، داروهای تحریک تخمک و اینات رو برات نسخه میکرد، یکی دوروز قبل پانکچر میومدی، چندروز بعد انتقالم برمیگشتی.

اصلا نمیدونم همه اینا که گفتم چقد شدنیه. اما اگه خواستی اینکار رو انجام بدی، هر هماهنگی یا کاری اینجا داشته باشی من میرم برات انجام میدم.کاملا هم بی تعارف گفتم دوستم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم