2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست
لیلا جانم همه مون این حالتها و این دلخوری ها از خدا رو تجربه کردیم....تو ماشالا ادم با روحیه ای هستی ...

رز عزیزم، ممنونم از جوابت، الهی به حق بزرگی و مهربانی خداوند بیای بگی بچه ها بتام خوبِ  دوقلو به نظرتون؟ آمین آمین

شماها این حرفارو میزنین خیالم راحت میشه چون میگم حالم غیر طبیعی نیست . بیچاره شوهرم. 

صبحت بخیر بهار خانوم، چایی رو بزن که آنا جونم هست بچه ها هم دارن میام یه دور همی صفا کنیم.   &n ...

الهی عزیزم .. این راه سخته خیلی هم سخته ولی برای تو دیگه بیشتر سخت شده ...امیدوارم و دعا میکنم انشالله دلت شاد بشه و این سختی ها برات آسون بشه....اگه میتونستم دست طرازی و ابن سینا میگرفتم میاوردم اونجا تورو مامان میکردن و برمیگشتیم😎 ولی با این اوصاف دیگه من خارج نمیام خارج خوب نیست😊😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اینجا کی کیست داشت؟

خوشبخت جون منم داشتم، مثل اینکه دوباره هم داره سر در میاره، دکترم گفت کیست یه چیزیه که تو سنین باروری برای یه عده زیادی از خانوما اتفاق میفته، تو پانکچر برات ساکشن میکنن اتفاقا راحت میشی.

الهی عزیزم .. این راه سخته خیلی هم سخته ولی برای تو دیگه بیشتر سخت شده ...امیدوارم و دعا میکنم انشال ...

عاشقتم با این حرفات ، یه دونه ای دردونه ای تو دختر،     

دکتر قبلیه که برای میکرو رفتم گفت ایرانی هستی؟ گفتم بله، گفت ایران خیلی از لحاظ پزشکی سطحش بالاست هم دکترای خوبی داره هم دستگاههای پیشرفته، تو دلم گفتم یاد بگیر   

خوشبخت جون منم داشتم، مثل اینکه دوباره هم داره سر در میاره، دکترم گفت کیست یه چیزیه که تو سنین بارور ...

لیلا کیست منم اخ نگفته...لعنتی همون24 میل مونده...حالا خوبه ال دی خوردم و پری نشدم...همش میگم نکنه تو بارداری دردسر شه و خدای نکرده باعث سقطی چیزی بشه....  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
مرسی عزیزم

عزیزم آزات خوبن فقط هموگلچبین و هماتوجریتت با اینکه نرمالن اما آب زیاد بخور چون نزدیک مرزن و داروهای هورمونی غلظتو بالا میبره پس تا میتونی آب بخور که جبران بشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عاشقتم با این حرفات ، یه دونه ای دردونه ای تو دختر،       دکتر قبلیه که برای میکر ...

قربونت هدف من جلب رضایت شماست😊 میخواستی ب دکترت بگی یاد بگیر نصف توست 😂😂انشالله تمام این مراحل برات آسون میشه بزودی طعم مادرشدن میچشی و دیگه سمت دکترای اونجا نمیری آرزو ب دلشون بمونه ک روی تورو ببینن😂😂😘

لیلا کیست منم اخ نگفته...لعنتی همون24 میل مونده...حالا خوبه ال دی خوردم و پری نشدم...همش میگم نکنه ت ...

نه نترس رز، تو بارداری چون پریود نمیشی خیالت تخت کیستت دردسر نمیشه ، فقط باید حواست باشه استراحت کنی و کارای سنگین انجام ندی و مراقب باشی، اووووو انقدرا تو بارداری کیست دارن، فقط باید مراقب باشی. نترس عزیزم. ماها انقدر سختی میکشیم فکر میکنم باید صد در صد کامل باشیم تا باردار بشیم به قول دکتر من اینایی که طبیعی باردار میشن رو آزمایش کنی یه عالمه مشکل دارن، همین دخترِ که حال منو گرفت ذخیره تخمدانش خیلی کمِ، اندومتر بسیار نازکی داشت، کلی هم فیبروم و از این حرفا داشت ،غده تیرویید هم نداره کلا درآوردن ، نترس عزیزم، امید به خدا.

نه نترس رز، تو بارداری چون پریود نمیشی خیالت تخت کیستت دردسر نمیشه ، فقط باید حواست باشه استراحت کنی ...

موضوع دختره ک دلتو شکونده چیه؟ ب من نشونش بده تا جیگرشو در بیارم ....این چیزایی ک گفتی اللن در مورد دختره ذخیره تخمدانش و اندومترش وای انقدر خندم گرفت خیلی باحال گفتی رسما طرفو ب خاکستر نشوندی ....حالا باقیش....دختره اصنم چاقالو صورتش جوش جوشی دماغو تازشم کچلم هس ....فقط نمیدونم چطوری بچه دار شده میمون درختی😂😂😂😂😂

مرسی عزیزم

چه تایپی کردمممممممم......

هموگلوبین......

هماتوکریت........

دوست جونا پستای منو یه جوری بخونین........

حرفی نامانوس بود این ورو اون ور و بالا پایینشو چک کنین و معمای تایپ کردنامو حل کنین........

خخخخخخخخخخخ

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینا را فعلا من اینجا داشتم .یعنی در مورد اینکه وضعیت یائسگی م چطوره چیزی نیست؟

نه عزیزم اینا آزهای هورمونی نبودن.......

ببخشید من قبلا ازمایش ویتامین دی دادم خوب بود اما قبل انتقال باز ازمایش دادم 10.2بود الان که روز س ...

سر خود نخور با دکترت مشورت کن......

ممنون عزیزم با بیمارستان ک تماس گرفتم و موضوع لکه بینی رو گفتم‌گفت میتونی فردا آز بدی اما من میخوا ...

عزیزم آره پس فردا آز بدی بتات کم هم باشه بالاخره یه چیزی نشون میده.....