2777
2789

واقعا با این اخلاقش نمیتونم کنار بیام میاد خونه سرمن داد میزنه گاهی دست روم بلند میکنه وسیله میشکنه خوب بگو همه مردا سرکار مسائلی پیش میاد واسشون دلیل نمیشه برن خونه خودشونو خالی کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش رو دادی

همون بار اول باید جلوش درمی اومدی

حالا یه بگو مگوی کوچیک طبیعیه شوهر منم همینه اما بیچاره دست بلند نمیکنه دیگه

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

توام بزنش توام ظرف بشکن چرا مقابله ب مثل نمکنید... اون که دیگه داره میزنه و رسیده ب تهه خط از چی میترسی توام بزنش ولی عوضش میفهمه هر هایی یه هویی داره کم کم ادم میشه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

برو اتو اتاق سریع درم قفل کن هندزفری بزار

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
توام بزنش توام ظرف بشکن چرا مقابله ب مثل نمکنید... اون که دیگه داره میزنه و رسیده ب تهه خط از چی میت ...

من خیلی صبورم اگر میخواستم اینجوری باشم که بدتر این بودم چون مشکلات زیادی روی دوش منم هست