2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
همین بود دقیقا ، ممنونم ازت ، ایشالله منم شروع میکنم، نیاز شدیدی به آرامش دارم.    

حتما شروع كن عزيزم يك بار شوهر خاله ام ديد من دارم اين ذكر رو ميگم توي مهموني صلوات شمار دستم بود و داشتم ميگفتم خودش دبير عربي و ديني و قرآن هست بهم گفت ميدوني وقتي توي عمق ذكر بري معنيش فقط به نام خداوند بخشنده مهربان نيست معنيش اينه كه ديگه تمام چيزهايي كه در جهان وجود داره رو فقط و فقط از وجود خدا ميدوني و همه چيز رو به صورت كامل كامل داري ميسپاري به خود خدا ، حتما بهت آرامش ميده مخصوصا كه وقتي داري ذكر رو ميگي اين معناي عميقش توي خاطرت بياد .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سها ستاره جان، دکتر حرف خوبی بهت زده، خودت هم کار خوبی میکنی به نظر من، درضمن ضخامت اندومتر توی تحری ...

مرسي لیلا جون. خدا کنه با سیکل جدید اندمتر م خوب شه 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام سها ستاره عزيز ، خانمي ناراحت شدم برات چون كنسل شدن سيكل سخته ولي ان شا الله كه به خير و صلاحت ...

مامان سبحان جون ناراحت شدم ولی بازم شکر الکی دو هفته انتطار نکشیدم بعد منفی شم. پناه بر خدا من شما رو می بینم امیدوار میشم واسم دعا کن لطفا ماه دیگ کنسل نشه 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
اوه اوه،اهوازی؟دیگه بدتر،پس خدا حسابی دوستت داشته.امیدوارم زودتر هوای شهرامون نرمال بشه.ببین آنا جون ...

آره اهواز م آره مرسي یادآوری کردی حتما الان میرم می خونم 

ان شالله انتقال موفقی خواهد بود و با خبر خوش بارداری خوشحالمون میکنی. عزیزم زیاده روی هم خوب نیستا. ...

ممنون عزیزم .فکر نکنم زیاده روی باشه چون من هایپر شدم گفتن که تا جایی که معده ت تحمل داره اینارو. بخور 

بازم ممنونم ازت یاس جون الهی همه نتیجه بگیرن عزیزم😘

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام به همه دوستان ، اميدوارم همگي خوب باشيد ، راستي بچه ها از مينو جون هم خبري نيست ، مينو جان ان ش ...

سلام دوستان انشالله احوال همتون خوب باشه من اين چندروز حسابي درگير بودم اول بگم به پيشنهاد سهاجان رفتم دكتر نقاب درشهرمون اهواز دكتر خوبي بود بهم كفت كم كم پروژسترون رو شياف كن بعد پرولوتون و انكسو رو نزن دوباره فرداش پيش دكتر اولي خودم رفتم اونم همينو كفت  بعدش سردرد وحشتناكي تا دوروز داشتم كه ازدرد بخودم ميپيچيدم رفتيم بيمارستان دكترعمومي بهم دارو داد كفت سيف هستن ولي خدا پرستار بهش رو خير بده كفت نه نزن ديازپام داره خطر داره و شما اول بايد ميرفتي زايشگاه بعد نيومدي برا دارو خلاصه رفتم زايشگاه بينارستان ماما كفت فقط شياف ديكلوفناك كافيه اونم يكي دردت رفت نزار خداروشكر بخير گذشت 

دوستاي خوبم كه باردار شديد هروقت دردي مشكلي داشتيد و دكترتون نبود بيمارستاني كه دكترتون كار ميكنه بريد بخش زايشگاه مستقيما اونجا ويزيت ميشيد وتلفني از دكتر خودتون يا زنان ديگه داروي مناسب رو تجويز ميكنن براتون تحربه شخصيمو كفتم مثل من كلي هزينه ويزيت و دور باطل نزيند 

سهاجان دكترنقاب دكترخوبي بود چون تازه اومده خلوته ولي حرفاش دقيقا مثل دكتر مرمضي و براتي بود وخوبيش خلوتيشه ووقتي كه ميزاره البته يكم هزينه سونو وويزيتش ازجاهاي ديكه بيشتره كه به خلوتيش وتميزيش ميارزه  مفت بيمارستان آپادانا واروند كار ميكنهبه نظرم خوب اومد خيلي مهربون و ارامبخشه اميدوارم همينطور بمونه اگر سرش شلوغ شد عوض نشه

سهاجان دكترنقاب دكترخوبي بود چون تازه اومده خلوته ولي حرفاش دقيقا مثل دكتر مرمضي و براتي بود وخوبيش ...

نه کلا سیستم ش اينطوره آخه من دوبار رفتم پیشش کلی مریض از ایذه اومده بودن بعد گفتم چرا همه از ایذه اومديد گفتن این خانم دکتر اول ایذه بود سال ها قبل. گفتن ما پیشش باردار شدیم بعد دکتر رفت یزد دیگه ماهم شنیدیم اومده اهواز دیگ اومديم پیشش برای بچه دوم. باور کن چند نفر اینطور گفتن. و گفتن از اول سبک کارش این بوده وچون خود دکتر خیلی آرومه و همیشه صبورانه وقت ميذاره، انشالله که اینطور بمونه من دوست دارم پیشش ای وی اف شم ولی چون تو این زمینه تازه کاره همسرم راضی نميشه واسه مراقبت های بارداری خوبه. به نظرم اگر راضی بودی باهاش ادامه بده. آره خیلی خلوته و تمیز ه برای باردار ها عالی این شرایط انشالله منم باردار شدم تحت نظر ابن دکتر میرم 

دوستان کیا ای وی اف کردن و باردار شدن و سر کار هم رفتن؟

می خوام در مورد سر کار رفتن نرفتنم تصمیم بگیرم

یا دو سه روز برم ببینم می تونم یا نه.

تجربیاتتون رو بگید لطفا هفته ۱۲ هستم. این مدتم استراحت کردم  نیمچه مطلق ولی باز دکتر و سونو می گه جفتت پایینه. هر از گاهی وقتی می شینم ی دلدردی زیر ناف دارم ولی نمی دونم رحم داره بزرگ می شه مال جفت پایینه یا جای سلکسان ها

خب بهتره انجام بشه قبل میکرو،البته این نظر ماست دکترا میگن بعد سه چهار بار منفی انجام بدین...ولی خب ...

عزیزم با بیمه اینقد میشه هزینش ؟

گفتي بيا گفتم كجا ؟گفتي ميان جان ما....
دوستان کیا ای وی اف کردن و باردار شدن و سر کار هم رفتن؟ می خوام در مورد سر کار رفتن نرفتنم تصمیم بگ ...

سلام به همه دوستان ، عزيزم ببين اگر راحت بهت مرخصي ميدن و وقتي برميگردي سر كار بعدا شرايط شغليت فرقي نميكنه به نظرم نرو ، براي من كه راحت با مرخصيم موافقت كردن و من هم از خدا خواسته نرفتم ولي يكي از دوستان بود البته توي اين تاپيك نه كارمند بانك بود اذيتش ميكردن سر مرخصي ولي بالاخره يه طوري بيشتر بارداريش رو مرخصي گرفت ولي همون مدتي هم كه رفت خيلي اذيت شد بيشتر هم مسير آدم رو اذيت ميكنه وگرنه توي محل كار بالاخره ميشه كمي استراحت كرد .

شما هم همه جوانب رو بسنج اگر هم مجبور شدي بري خيلي مواظب باش و سعي كن وسطهاش تا ميتوني مرخصي بگيري .

دوستان کیا ای وی اف کردن و باردار شدن و سر کار هم رفتن؟ می خوام در مورد سر کار رفتن نرفتنم تصمیم بگ ...

سوگل جان چون ماها به سختي باردار شديم نري بهتره منم قيد كارمو زدم حتي شرايط مرخصي نداشتم كامل ديگه نرفتم تمام مرخصي بي خقوق بگير 

نه کلا سیستم ش اينطوره آخه من دوبار رفتم پیشش کلی مریض از ایذه اومده بودن بعد گفتم چرا همه از ایذه ا ...

بله خوبه ارومه به نظرم براي اي وي اف هم بايد خوب باشه چون فرمول اي وي اف همه جا يكسانه