2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست

انا جون گفتم ماه دیگ که پری شدم از اول ای وی اف کنم  و جنین های با کیفیت برام انتقال بدن آخه اون دوتا خیلی ضعیف بودن که قرار بود این ماه انتقال بدم که کلا بخاطر اندومترم کنسل شد، حالا که قراره سرم بزنم، برای ضخیم شدن اندمترم اذیت بشم دارو بخورم گفتم یهو چهارتا جنین با کیفیت برام انتقال بدن. دکترم گفت وقتی برات آمپول های تحریک تخمدان ميديم دیگ اندمترت رو فولی ها می سازن،آیا واقعیت داره، به نظرت ماه بعد اندمتر م رو رشد فولی ها ضخیم می کنند؟ آیا ميشه در کنار تحریک تخمدان دارو ضخامت اندمتر هم داد؟ مرسي هر کس هر اطلاعاتی ذاره بهم بگه ممنون ميشم... بی بی سه سال عزیزم الهی خود خانم بی بی نگاهت کنه و دلت شاد شه عزیزم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
انا جون گفتم ماه دیگ که پری شدم از اول ای وی اف کنم  و جنین های با کیفیت برام انتقال بدن آخه او ...

مرسي از دعاي قشنگت 

انشالله خانم رقيه و علي اصغر با همون دستاي كوچيكشون گره بزرگ زندگي همه منتظراي اين گروه وو باز كنه انشالله 

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انا جون گفتم ماه دیگ که پری شدم از اول ای وی اف کنم  و جنین های با کیفیت برام انتقال بدن آخه او ...

سها جان نمیدونم اگه تهرانی که با این آلودگی حتما به صلاحت بوده کنسل شه،چون میگی جنین هاتم ضعیف بودن.غصه نخور کنسل شه بهتره تا کلی داروی هورمونی نتیجه آزت منفی میشد.شک نکن خدا چیزی جز خیر و صلاحت و خیر و صلاحمون نمیخواد.اینجور باشه که من باید بیشتر از همتون غصه بخورم.جای مادربزرگتونم  

همینجوری هم هی هرماه به یه بهونه ای کارم عقب میوفته

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بنظرتون خیلی مهمه دادن این آزمایشها ؟هزینش زیاد میشه؟

خب بهتره انجام بشه قبل میکرو،البته این نظر ماست دکترا میگن بعد سه چهار بار منفی انجام بدین...ولی خب قبل از میکروی اول انجام بشه عالیه...چون اگر مشکل داشته باشی احتمال مثبت شدن خیلی کمه...در اینصورت تمام هزینه ت هدر شده و اون همه داروی هورمونی بیخود وارد بدنت شده...هزینه شم حدود یک و دویست میشه...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سها جان نمیدونم اگه تهرانی که با این آلودگی حتما به صلاحت بوده کنسل شه،چون میگی جنین هاتم ضعیف بودن. ...

نه من اهواز م، اینجا هم گرد خاک شدید ه. آره عیب نداره قسمت بوده آخه قراره سرم بزنم گفتم حالا که قراره اینقدر دارو بگیرم و بمونم تا اندمتر خوب شه حداقل چهارتا جنبن خوب داشته باشم حالا من باید چکار کنم تخمک زباد داشته باشم جنین با کیفیت شه، اندمتر م بره بالا آخه سری قبل فقط شش تا تخمک داشتم چهارتا جنین بیشتر نداشتم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
ببخشيد عزيزانم لبم و پاهام خيلي پوست پوست ميشه

آزمایش تیروییدتون چطور بود؟ خشکی پوست میتونه از علایم کم کاری تیرویید باشه. حتی اگه قبلا مشکل نداشتی، ان شالله اگه بارداربودی زودتر یه آزمایش tsh بده. باید زیر ۲.۵ باشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام من امروز انتقال داشتم البته با ریسک بالا اما دکتر گفت چون رحمت خیلی خوبه انتقال میدیم ولی مستعد ...

ان شالله انتقال موفقی خواهد بود و با خبر خوش بارداری خوشحالمون میکنی. عزیزم زیاده روی هم خوب نیستا. اتفاقا پست قبلیتو دیدم خیلی برات دعاکردم. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

سها ستاره جان، دکتر حرف خوبی بهت زده، خودت هم کار خوبی میکنی به نظر من، درضمن ضخامت اندومتر توی تحریک تخمدان خوب بالا میره، نگران نباش، ایشالله اینبار حتما مادر میشی .

سلام. متاسفانه با تمام امیدواری امروز رفتم سونو و روز نوزدهم با روزی شش تا استرا ضخامت رحمم شش بود و ...

سها جان میدونم چقدر بد سیکل کنسل بشه ، یعنی انگار یه دفعه با یه پتک میزنن توی سر آدم، ولی قبل از سیکلت به امید خدا شروع کن به پیاده روی، بعد خوب کاری میکنی میخوای از اول پانکچر یهو چند تا جنین منتقل کن، الهی آمین که اینبار برات عالی پیش میره عزیزم.

سلام. متاسفانه با تمام امیدواری امروز رفتم سونو و روز نوزدهم با روزی شش تا استرا ضخامت رحمم شش بود و ...

سلام سها ستاره عزيز ، خانمي ناراحت شدم برات چون كنسل شدن سيكل سخته ولي ان شا الله كه به خير و صلاحت بوده ، ميرفتي انتقال ميدادي بعد منفي ميشد خيلي بدتر بود ، ان شا الله به زودي با خبرهاي خوش بيا عزيزم . 

با سلام. من به تازگی دارم برای میکرو آماده میشم. قبل از پریودی ماه قبل به من یه آمپول زدن و گفتن برای ضخامت رحم ات هست. چون گفته بودن ضخیمه. اون ماه پریود شدم و هنوز هم کم و بیش خونریزی دارم که دکتر میگه انتظارش و داشتیم. الانم دارم گونال اف تزریق میکنم. ۱۲ تا. کلا هیچی در مورد فرایند درمان نمیدونم و خودمو سپردم دست دکترها. آخه اصلا اعصابشو ندارم ببینم چی هست و چی کار میکنه.

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
مامان سبحان جان سلام، عزیزم یه نذری کرده بودی قبل از انتقال ، میشه لطفا بگی کامل چی بود ؟ ممنونم ازت ...

سلام ليلا جونم ، اگر منظورت ذكر بسم الله هست از روز يكشنبه شروع ميشه به مدت ٤٠ روز كه روز اول ١٠٠ بار و روز دوم ٢٠٠ بار تا روز چهلم ٤٠٠٠ بار ذكر بسم الله الرحمن الرحيم بحق بسم الله الرحمن الرحيم رو ميگيم . من كه تا حالا چند بار اين چله رو انجام دادم خيلي خوبه .

نه من اهواز م، اینجا هم گرد خاک شدید ه. آره عیب نداره قسمت بوده آخه قراره سرم بزنم گفتم حالا که قرار ...

اوه اوه،اهوازی؟دیگه بدتر،پس خدا حسابی دوستت داشته.امیدوارم زودتر هوای شهرامون نرمال بشه.ببین آنا جون این اواخر روال میکروش رو گذاشته،به نظرم یه عالمه نکته کلیدی هست که به هممون میتونه کمک کنه.راجع به مکمل هایی هم که مصرف کرده کامل توضیح داده.پیداش کنه بخونش حتما.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام ليلا جونم ، اگر منظورت ذكر بسم الله هست از روز يكشنبه شروع ميشه به مدت ٤٠ روز كه روز اول ١٠٠ با ...

همین بود دقیقا ، ممنونم ازت ، ایشالله منم شروع میکنم، نیاز شدیدی به آرامش دارم.