2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047749 بازدید | 684624 پست

سلام به همه دوستان

ببخشید من به خاطر تعداد زیاد صفحات نتونستم همشو بخونم چند صفحه اخرو خوندم امیدوارم بهار جون خبر مادر شدنشو بهمون بده 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ببخشید اگه نمیام اینجا خیلی آخه تازه دوهفته است سرم نمیگیرم اما هر شب امپول ضد تهوع میزنم و بعضی شبها هنوز بالا میارم فکر کنم تا روز زایمان این ویار دست از سرم بر نداره🙁🙁

خیلی سنگین شدم و شکمم بزرگ شده پاهام شدیدا درد میکنه شبا از درد استخوان میمیرم تا خوابم ببره ولی بازم خداروشکر میکنم و برای تک تکتون ارزوی مادری دارم و برای باردارا ارزوی بارداری راحتی دارم منکه واقعا اذیت شدم و دارم میشم 

آنا جون لیلا جون افسون جون و مامی جون و بقیه دوستان که اسمشون تو ذهنم نمیاد براتون آرزوی بهترینها رو دارم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
سلام به همه دوستان ببخشید من به خاطر تعداد زیاد صفحات نتونستم همشو بخونم چند صفحه اخرو خوندم امیدوا ...

فدات بشم ماری جون.......

خدارو شکر بهتر از قبل.......

ایشالله بهترم میشی اما به سلامتی بغلشون که کنی دیگه این روزا فقط خاطرات شیرین میشن برات.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات بشم ماری جون....... خدارو شکر بهتر از قبل....... ایشالله بهترم میشی اما به سلامتی بغلشون که ک ...

قربونت برم آنا جونم با دعای خیر شما انشالله😘😘😘🙏🏻🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
سلام به همه دوستان ببخشید من به خاطر تعداد زیاد صفحات نتونستم همشو بخونم چند صفحه اخرو خوندم امیدوا ...

ماری جون 

ایشالا که به زودی با نی نی هات این روزهای سخت یادت می ره

براشون اسم انتخاب کردی؟

بهمون بگو ما هم ذوق کنیم

آنا جون من دو سه ساعت بعد از تزریق پروژسترون، کمپرس آب گرم میذارم جای آمپولم. میخواستم ببینم این کار باعث نمیشه اثربخشی آمپول کم بشه؟؟؟

ی سوال دیگه

مکمل هارو بعد از انتقال هم مصرف کنیم؟؟؟

منظورم ویتامین ای و دی هست

ویتامین دی رو هرروز باید خورد؟؟؟

آنا جون من آزمايش دومم هم منفي شد... دكترم گفت بعد از منفي شدن آزمايش دومت داروهاتو قطع كن... ميگم الان همه رو باهم قطع ميكنم روي بدنم تاثير نداره؟ به خصوص رقيق كننده ها.... بعد اينكه از نظر تغذيه مراعات خاصي نياز نيست ؟

خانم خوشگلا کسی میدونه دقیقا تاثیر امپول gcsf چیه؟من چیزی پیدا نکردم که روی چی اثر مثبت میذاره....دوست دارم بدونم چی به چیه بعد به پزشکان محترم ابن سینا پیشنهاد بدم که اگه با همسراشون دعواشون نشده بود و حوصله داشتن و نخوردنم، بهم بدن  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

چیزی که درباره فیلگراستیم (gcsf) دستگیرم شده اینه که محرک رشد گلبولهای سفیده ....حالا ارتباطش برای مشکل ما چیه؟ممکنه روی ضخامت اندومتر موثر باشه یا دلیل دیگه داره؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
بچه هایی که باردار شدین، از روز چندم انتقال علائمتون شروع شد؟؟؟ و چه علائمی داشتین؟؟؟

عزیزم من تقریبا بدون علامت بودم.......

فقط هفته ۵ الی ۷-۸ حالت تهوع داشتم که حدسم اینه اونم به خاطر یهویی بالا رفتن تی اس هاشم بود چون با اضافه کردن دز داروم حل شد.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من دو سه ساعت بعد از تزریق پروژسترون، کمپرس آب گرم میذارم جای آمپولم. میخواستم ببینم این کار ...

عزیزم بهتره کمپرس گرم رو ۲۴ ساعت بعد انجام بدی یعنی هر شب بعد تزریق سمتی که شب قبل تزریق کردی گرم کن......

مکملارو تا + شدن داشتم اگه اشتباه نکنم بعد اینکه زنگ زدم گفتم + شدم فکر کنم گفتن قطعشون کنم باز بپرسی بد نیست.....

من ویتامین دی نداشتم چون قبلش به خاطر پایین بودنش سه تا آمپول زده بودم به فاصله ده روز دیگه بعد انتقال نداشتم......

آنا جون من آزمايش دومم هم منفي شد... دكترم گفت بعد از منفي شدن آزمايش دومت داروهاتو قطع كن... ميگم ا ...

عزیزم والا فکر نکنم سلکسانو قطع کنی موردی داشته باشه اما اگه پردنیزولون داشتی آروم قطعش کن.......

خانم خوشگلا کسی میدونه دقیقا تاثیر امپول gcsf چیه؟من چیزی پیدا نکردم که روی چی اثر مثبت میذاره....دو ...

عزیزم والا یه سری از دوستان میدونم گفته بودن ظاهرا برا کسایی که ضخامت آندومترشون رشد خوبی نداشته براشون تجویز میشد ولی خوب من مشکل ضخامت رو نداشتم و منم این آمپولو قبل انتقال داشتم.......

فقط یه چیزی بگم......

اون زمان که من جی سی اس اف رو تهیه میکردم با تایید قیمتش مناسبتر میشد و یادمه برا تایید همسرم رفته بود و آزهای ایمنیمو خواسته بودن و همسرم اشتباهی آز قدیمیمو نشون داده بوده اونام گفته بودن این تاریخش گذشته بهتون تعلق نمیگیره که زنگ زد گفتم نه بابا جدیدشو دارم تو پروندم که پیدا کرده بود نشون داده بود تایید کرده بودن......

من به این دلیل فکر میکردم به بحث ایمنی ربط داره.......

یادمه اون زمان یه مطلبی هم پیدا کردم که برا کسایی که اهدای عضو دارن هم تزریق میشده که عضو پیوندی رو پس نزنه برا همین حدسم این بود احتمالا اینحام میخوان که رحم جنین رو پس نزنه!!!!!!!

اینا در حد حدسیات و برداشتاهای منه حالا باز اگه منبع موسقی پیدا کردی ممنون میشم برام بذاری که تو کانال بذارم......

سلام مامان ماری عزیززززززز

خیلی خوشحالم که حالت کمی بهتر شده 

ان شاله ازین به بهد بیشتر از بارداریت لذت ببری

مرسی که میایی به ما سر می زنی هنوز عزیز

برام دعا کن عزیزم   

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...