2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047627 بازدید | 684620 پست
جواب منم بديد لطفا 😟 هي ميام چك ميكنم خبري نيست

دارا جون نمیدونم جوابی برا سوالت نداشتم یا سوالتو جا انداختم.......

الان حضور ذهن ندارم ممنون میشم تکرارش کنی.....

اگه سوال مربوط به بیمارستان امام بود سوالت من جوابی نداشتم واسه همین چیزی نگفتم.......

فقط میتونم بگم من اولش ابن سینا میرفتم بعد یه منفی رفتم مطب یه دکتر و بغدشم بیامارستانی که دکترم عمل میکرد میکرو انجام دادم یعنی مرکزمو میشه گفت عوض کردم......

حتی بعضا جنین رو هم میشه از یه مرکز به مرکز دیگه انتقال داد اگه مبدا و مقصد قبول داشته باشن!!!!!

اما اگه سوالت چیز دیگه ای بود ممنون میشم تکرارش کنی.......

..

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام. آناجون اگر بخوان برای آی وی اف،  جنین ها رو فریز کنن و انتقال فرش نکنن، زودترین موقعی که ...

آزیتا جون خوب زودترینش همون سیکل بعدیه ولی به نظر من وقتی جنین فریز بشه بهتره چند ماه بعد پانکچر فاصله بیفته که بدن به روال عادیش برگرده و هورمونها از بدنش خارج بشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزیتا جون سیکل لانگ برای کسی که ذخیره تخمکش پایینه خوب نیست؟

مرمر جون حالت روتینو در نظر بگیریم معمولا برا کسی که ذخیرش پایینه سیکل لانگ در نظر نمیگیرن اما یادمه چند مورد از دوستان بودن که آخر سر با سیکل لانگ بدنشون بهتر جواب داده......

احتمالا غیر ذخیره عوامل دیگه ای هم تو تعریف نوع سیکل موثره که اینطوری جواب گرفتن.......

سلام دوست جونا  من خیلی گشنه ام میشه مخصوصا شبا ک خوابم چندبار بیدار میشم مامانا شما هم اینطور ...

عزیزم منم شبها پا میشدم یه چیزی میخوردم.......

عزیزم ببین هر چیزی که برات خوبه بخور.......

خودت میفهمی......

ببین بدنت چی میطلبه بخوررررر......

چیزای عجیب غریبم نخور که تا حالا نخوردی......

سلام به همه من تو سیکل آی وی افم و فردا پانکچر دارم ی سوال برام پیش اومده من روز شنبه (۸ پریود ...

نگران نباش عزیزم.......

اتفاقا معلومه دکتر حواس جمعی داشتی.......

برا روز ۸م عالی بودن......

عزیزم ایشالله کلی تخمک عالی و تپل مپل منتظرته......

برات بهترینارو از خدا میخوام........

سلام دوست جونام....     درباره سرپرستی بچه های کرماشاه سرچ کردم ،درست نیست پیگیرش نشین و ...

ممنون رز عزیز پس از کانال حذفش میکنم!!!!!!

مرسي عزيزم 😘

دارا جان اینا جواب پزشکا به سوال شما بود....ولی چند واحدش رو نمیدونم 

معمولا 8 الی 10 روز در بدن باقی می ماند و ممکن است جواب را مثبت کاذب نشان دهد. دو هفته پس از تزریق آمپول می توانید تست بتا بدهید اگر روند آن بالا رونده باشد ارزش دارد.

بسته به مقدار واحد تزریقی زمان ماندگاری متفاوت است، معمولا توصیه می شود برای گرفتن جواب با صحت بالا به دنبال تزریق 10000 واحد ، 14 روز صبر کرده و سپس آزمایش را انجام دهید. این زمان برای 5000 واحد، 10 روز و برای 2500 واحد 7 روز می باشد.

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
نگران نباش عزیزم....... اتفاقا معلومه دکتر حواس جمعی داشتی....... برا روز ۸م عالی بودن...... عزیز ...

آخییییییش😥

چقد قوت قلب خووووبه😍

ممنونم آنای عزیز😘

انگار دلم قرص شد😊

ممنونم بخاطر دعای قشنگت...الهی آمییییین🙏

طبيعيه گرسنگيهاي شديد در راهند😁

mino1361

شما بعد از برداشتن سپتوم در سونوهایی که بعدا انجام دادید مایعی درون رحم دیده شد؟

چون برای من مایع درون رحمم هست که می گن بعد از عمل به این صورت شده

ممنون رز عزیز پس از کانال حذفش میکنم!!!!!!

سلام آنا جون 

یادمه شما گفتید خلط پشت گلو داشتین برا درمانش چکارکردید؟اگه درمان خونگی انجام دادین لطف میکنیدبگید نمیخوام دکتر برم که دارو بخورم 

سلام آنا جون  یادمه شما گفتید خلط پشت گلو داشتین برا درمانش چکارکردید؟اگه درمان خونگی انجام دا ...

والا عزیزم من تحت نظر متخصص حلق و گوش و بینیم بودم.......

خلط پشت حلق من به خاطر رفلاکسمه.......

عزیزم من قبلانا هم دارو میگرفتم که بهتر شده بودم قبل شروع سیکل و قرصهای پردنیزولون دوباره رفتم ببینم پرد میتونه مشکلمو برگردونه که دکتر گفت بله و بازم برام پنتاپرازول داد که با شروع پرد شروع کنم.......

حتی تو بارداریمم داشتم.......

ایشالله امروز اینجا جشن اساسی داریممممممممممم.....

بهار عزیز (دریا دل جون) بیا که قر تو کمرمون فراوووووونه.......