2777
2789

من فک میکردم دوتایی میگیرن که!

مادر شوهرم امروز میگه اره سالگردتون ک رد شد شام ندادید برا سالگرد محرمیتتون که چند روز دیگه است شام بدید =|

منم دقیقا همون روز نوبت دکتر دارم سری پیش که رفتم تا ۳ بعد از ظهر درگیر دکتر بودیم 

اصلا خوشم نیومد که خودشونو باز دعوت کرد بزور

بعدشم نمیدونم شعورش نمیکشه پسرش ۳ ماهه حقوق نگرفته  خودشونو دعوت میکنه خونه ما؟! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو وقت دکتر دارم.....ما شب می‌آییم خونه شما پیش شما باشیماین مادرشوهرت اهل مهمونی اومدنه.... سریع پ ...

نه بابا هر ماه شاید یه بار بیان [بیشتر مارو میکشوننخونشون یعنی من مخالفت نکنم سه چهار روز در هفته باید اونجا باشیم]

ولی همیشه خودشو دعوت میکنه 

هرچقدر من بگم بیاید نمیاد یهو زنگ میزنه میگه میخوایم بیایم!

از اول عزیزم اجازه این کارا رو نده محکم وایسا و بهش حرفاتو بزن نه پشتش و پیغام و....تو روش لبخند بزن و بگو سالگرد ازدواج که دو نفره است  ادم خوشحالی سالروز عشقشون رو که با کسی تقسیم نمیکنه اما ایشالله یه روز مناسب حتما تشریف بیارید 

ما خونشون بودیم با هم جشن گرفتیم

ولی خب چون همسرم دقیقا نزدیک سالگرد منو زده بود دل و دماغ نداشتم

جشنم که نه اونجور،کیک خوردیم و کادو

اونم ایده خواهرش بود

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
بگو وقت دکتر دارم.....ما شب می‌آییم خونه شما پیش شما باشیماین مادرشوهرت اهل مهمونی اومدنه.... سریع پ ...

با خنده گفتم عه سالگرد ماست شما باید سوپرایز کنید که😂 

گفت نه شام بزارید میایم سوپرایزتون میکنیم

بعد برادر شوهرم پرسید چیشده چیشده گفتم مامان اینطوری میگه زد زیر خنده بعدم یکم بعدشم پاشدن رفتن 

منم گذاشتم یه چندساعت که گذشت خوابیدنی به شوهرم گفتم سه شنبه ک وقت دکتر داریم‌ناهار فلافلی چیزی درست کنم ببریم بیرون بخوریم ..اونسری ک یادته تا ۳ طول کشید =) 

اونم موافقت کرد