2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047744 بازدید | 684623 پست

انا جان این یه تحقیقه که در بیمارستان فاطمیه همدان انجام شده....اصل تحقیق رو نمیاره ولی خب طبق همین خلاصه روی اندومتر موثره...

لانه گزینی یک قدم مهم برای ایجاد باروری می باشد که نیازمند حوادث مولکولی و رشد و تمایز رحم در چسبندگی تروفوبلاست و تهاجم و تشکیل جفت می باشد. لانه گزینی مستلزم پذیرش آندومتر برای یک جنین نرمال و در مرحلة بلاستوسیت و هماهنگی بین بافت مادر و جنین است .بافت آندومتر انسان دست خوش تغییرات قابل توجهی برای آماده شدن جهت لانه گزینی می شود و سلول های ایمنی و مواد مترشحه از آن مثل GCSF در فاز لوتئال نقش مهمی در این امر دارند. از جمله عواملی که باعث افزایش خون شریانهای مارپیچی و کمک به مهاجرت تروبلاست GCSF می باشد و تحقیقات انجام شده هر چه میزان GCSF بیشتر باشد افزایش ضخامت آندومتر، لانه گزینی و میزان موفقیت در بارداری افزایش می یابد.در ضمن در مطالعات قبلی عدم تراتوژن بودنGCSFبه اثبات رسیده،و درجنین هیچ گونه آثار سویی ندارد. با توجه به نقش GCSF در این تحقیق بر آن شدیم تا با تزریق زیرجلدی آمپول GCSF میزان باروری را افزایش دهیم.باتوجه به امکان تجویز GCSF به دو شکل واژینال و زیرجلدی و آسان تر بودن تزریق GCSFزیر جلدی نسبت به تجویز داخل رحمی (واژینال)آن برآن شدیم در این طرح اثر تجویز زیر جلدی آن را در میزان لانه گزینی بررسی کنیم.

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای آنا جون یعنی اشتباه کردم انقدر زود کمپرس آب گرم گذاشتم؟؟؟

نه عزیزم اشتباه نکردی اما احتیاطا اینطوری از این به بعد بذار......

خیلیا حتی بلافاصله گذاشتن و رو نتیجه تاثیر منفی نداشته.......

ضمنا اگه سلکسان یا مشابهشو داری با پروژسترون با هم تزریق نکن لااقل دو ساعت فاصله بده.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم اشتباه نکردی اما احتیاطا اینطوری از این به بعد بذار...... خیلیا حتی بلافاصله گذاشتن و رو ن ...

نه عزیزم فقط پروژسترون دارم

یعنی شما تا روز آزمایش هیچ علایمی نداشتی؟  من همش منتظر علائمم

خیلی باحال اومدی دختر😂😂😂😂😂😂😂

والا همین جورین..  .هرچی حالشون خوب باشه با ما هم خوبن وای به اینکه حالشون بد باشه جواب سلامتم با دعوا میدن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام انا جون  خوبی عزیزم .من 14 این ماه باید پریود بشم ورروز دوم برم برای شروع سیکل ای وی اف با توجه به اینکه روز دومم میافته به پنجشنبه یا جمعه من شهرستان رفتم پیش دکتر عمومی بهم قرص دوفاستون داد گفت هر وقت خواستی پریود شی دو روز قبلش قطع کن به نظرت ضرر نداره ؟

فاکتور تحریک کننده کلنی G-CSF) Granulocyte)

G-CSF، که در ابتدا به عنوان فاکتور رشد خون شناخته شده است، عملکرد مهمی بر سلول های غیر خونی از جمله آندومتر دارد. G-CSF نقش مستقیمی در رشد اندومتر دارد که به این منظور چند روز قبل از انتقال برای بیماران دارای اندومتر نازک و برای بیماران RIF تزریق داخل رحمی G-CSF انجام می شود.

استفاده از این دارو برای بهبود نتایج بارداری در بیماران RIF و RPL پیشنهاد شده است.که موجب افزایش میزان لانه گزینی و میزان بارداری بالینی می شود. مطالعات متعددی نشان داده اند که این دارو در کمک به لانه گزینی جنین و عملکرد تخمدان و نیز در کاهش سقط، تشدید ضخامت آندومتر و بهبود پاتوفیزیولوژی آندومتر نقش دارد

نه عزیزم فقط پروژسترون دارم یعنی شما تا روز آزمایش هیچ علایمی نداشتی؟  من همش منتظر علائمم

بنظر من دنبال علائم نباش عزیزم فقط مثبت فکر کن همین با نی نی هاتم حرف بزن 

چون بارداری ما با بقیه خیلی فرق میکنه انقد که دارو مصرف میکنیم 

هر کدومشون هم کلی عوارض شبیه علائم بارداری دارن مثل حالت تهوع که خود آمپول پروژسترون این حالت رو ایجاد میکنه وحتی قرصهای ویتامین

نه عزیزم فقط پروژسترون دارم یعنی شما تا روز آزمایش هیچ علایمی نداشتی؟  من همش منتظر علائمم

عزیزم من هفته اول یه سری در و گرفتگی داشتم که قطعا مال داروها بود........

بعدش دیگه همه رفتن پی کارشون.......

روز یازده به لک افتادم که حدس خودم اینه به هاطر اشتباهی کم کردن دز استراددیولم بوده.....

که من یه شیاف اضافه کردم و عملا فقط دو روز لک داشتم.......

دیگه خبری نشد تا بتای + اولین علامت بارداریم بود.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون  خوبی عزیزم .من 14 این ماه باید پریود بشم ورروز دوم برم برای شروع سیکل ای وی اف با ...

یعنی سر خود دارو گرفتی؟

بدون تجویز دکتری که قراره برات آی وی اف کنه؟

والا به نظرم همچین کاری نکن......

خوب اگه روز دومت جمعه باشه که شنبه میتونی ویزیت بشی.......

اگه روز دومت پنجشنبه باشه هم ۴ شنبه میتونی بیایی برا ویزیت.......

ممنونم عزيز.. از لحاظ تغذيه چي؟ مراعات خاصي نياز نيست؟

عزیزم تغذیه روتینتو داشته باش و از کسی تقلید نکن......

طبق طبعت تغذیتو تعریف کن.......

چون قرار نیست تغذیه هامون مثل هم باشه.......

مثلا من از یه سال قبل شروع سیکل تا ماه سوم بارداری فقط گرمی (غیر قاعده آور) خوردم اما بعضیا سردیم میخورن......

فاکتور تحریک کننده کلنی G-CSF) Granulocyte)   G-CSF، که در ابتدا به عنوان فاکتور رشد خون ش ...

پس عزیزم یکی از کاربرداش قطعا همین بحث ضخامت آندومتره.....