2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست

سلام آنا جون و همچنین دوستان عزیز دیگه.من فردا روز 13 قاعدگیم مثل دفعه پیش حس پریودی دارم نکنه باز پریود بشم خیلی نگرانم.یادتونه که من مشکل ایمنی دارم و قرص پردنیزولون میخورم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام امیدار جون، خوبی ؟ ببین من از اون قبلیا سر درنمیام آنا جون تخصص داره میاد بهت میگه، ولی در مورد ...

سلام ليلا جونم من امروز مهمون داشنم اصلا نتونستم ي سر بزنم ممنون از جوابت Tsh همون تيروييده ديگه ؟ درضمن 30 سالمه و 8.11 درسته

عزيزم دكترتو عوض نكني بهتره منم ٥بازمنفي شد بار اخر پيش همون دكتر مثبت شد اين راه صبر و تحمل و تكرار ...

عزیزم دکتر شما کی بوده؟ دکتر ررزاقی؟ شما همون عضو رحم دوشاخه باد نیستی؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

سلام به همه دوستام

ان شاءالله فردا كلي خبراي خوب و ماماناي جديد داريم دعاگوي همتون هستم هميشه😍 

من اوضاع روحيم خيلي واسه بهم ريختن گوارشم بد بود كه خدارو شكر پريودم بعد از خوردن اون ياسمين دوماه و نيمن روون شد خيلي بهتر شدم

ليلا جونم مرسي بهم روحيه ميدادي واقعا عوارض عمل و ال دي بود انگار

بچه هايي كه قرص جلوگيري خوردين يكي دوماه شما هم ريزش مو گرفتين ؟

سلام به همگی، مامان سبحان جون چند روزه درد پری دارم همشم نگرانم ک مشکلی باشه،از طرفی سرماخوردگی هم ن ...

والا ستایش جون دکتر ایمونولوژ من میگفت سرم کارش سرکوب نیست تنظیم و رگلاژ ایمنی هست.....

حتی یادمه یه بار برا تزریق یه دوره از سرمان رفته بودم یه آقایی اومده بود که برا ایمنی پایینش دقیقا سرم منو داشت......

میگفت سه سالع هر ماه میزنه و یکیشو میگفت معمولا نگه میدارم برا روز مبادا به محض اینکه سرمامیخورم میزنم حالم بهتر میشه......

والا حالا دقیق نمیتونم بگم اما به نظرم یه مشورتی با ایمونولوژ بکن!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون پس نظرت اینه که اینا رو انجام بدم بعد برم پیشش درسته؟ 

من بودم انجام میدادم چون ممکنه بری مثلا چند مورد رو ننویسه اون موقع سر خود انجام بدی شاید واکنش نشون بده ولی در مقابل عمل انجام شده بذاری راحتتره......

خودش بخواد آیتمی اضافه کنه اون موقع اونارم انجام میدی......

فقط بایدجایی انجام بدی که قبولش داشته باشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم اینا خوبن فقط نسبت سی دی ۴ و ۸ معمولا ملاکه.......

اینام برا انعقادیا عالین همینارو انجام بده.......

انای مهربون اینو یکی از مریضهای دکتر رزاقی فرستاده که مقداریشو خودش و مقداری رو هم دکتر براش نوشته، ...

خوبن عزیزم عالین.......

فقط همون سی دی ۴ و ۸ نسبتوش رو لحاظ کنی عالیه چون ملاک نبستشونونه!!!!!!!

دوستان کسی میدونه اگه من که قبلا یه بارداری بدون مشکل انعقادی و ایمنی داشتم، ممکنه برای بارداری بعدی ...

عزیزم بحث ایمنی چیزیه که نه شروعش نه قطعش تابع زمان نیست.......

یادمه من به بار از دکترم موقع تکرار آزهای ایمنیم پرسیدم که ممکنه الان نباشه؟

گفت بله هم ممکنه نباشه هم ممکنه بدترم شده باشه که برا من بدتر شده بود........

یادمه یه همچین سوالی هم پرسیدم که چی شده همچین مشکلی پیش اومده؟

گفت دقیق نمیشه گفت مثلا ممکنه یه ویروسی وارد بدنت شده باشه و ایمنیتو به هم بریزه......

یا هر علت دیگه ای میتونه داشته باشه......

سلام بچه ها من دوشنبه انتقال دارم الان يخورده دلشوره دارم چيكار كنم

عزیزم طبیعیه.......

یه امتحان ساده میخوایی بدیکلی استرس میاد سراغت.......

نگران نباش ایشالله بتای +ت یه خسته نباشید توپ میشه واست.......

امپول پروژسترون هرساعتي بزني اشكال داره

عزیزم ساعتش مهم نیست مهم اینه هر روز همون ساعت بزنی!!!!!!

ضمنا با رقیق کننده های خون همزمان نزن لااقل دو ساعت فاصله بده......