2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
خانما یه راهنمایی میخوام، من تو سه تایپیک ازمایش های متفاوت از انعقادی و ایمنی رو دیدم، الان موندم ا ...

انقدر وقت گرفتن ازدکترا سخته که من اگه باشم اول آزمایشارو میدم بعد باجوابشون میرم ویزیت میشم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ب همگی....ممنونم دارا و یاس عزیز ....مهناز جون نگران نباش امشب خودتو سرگرم کن بهش فکر نکن هر چی ...

حرفاتو خوندم ناخودآگاه گریه ام گرفت دقیقا حرفایی بود که همسر من هم بهم میگفتن و واقعیت هم همینه یه بچه قطعا نیاز به مادربا روحیه بالا وپرنشاط داره 

آفرین به این روحیه من شما وهمسرتون رو تحسین میکنم👍🏻👍🏻👏👏👏

میترسم برم پیشش همشون رو کامل ننویسه و بعد خدایی نکرده اگر چیزی پیش اومد دوباره یه سری دیگه رو بنویس ...

دکتر رزاقی تو اولین ویزیت برای من تمام ازمایش های ایمنی و انعقادی رو نوشت.به نظرم اول ویزیت بشی بهتره

سلام به همه دوستان عزيزم ، ان شا الله كه حال همگي خوب باشه ، مهناز جون و بهار جون و هر كس كه هفته بعد آزمايش داره منتظر خبرهاي خوشتون هستيم .

بقيه دوستان هم توي هر مرحله اي هستن ان شا الله زود زود به مرحله مادر شدن نزديك بشن .

بچه ها از ستايش جون چرا هيچ خبري نيست ، ستايش جون بيا از خودت بهمون خبر بده .

سلام به همه دوستان عزيزم ، ان شا الله كه حال همگي خوب باشه ، مهناز جون و بهار جون و هر كس كه هفته بع ...

سلام به همگی، مامان سبحان جون چند روزه درد پری دارم همشم نگرانم ک مشکلی باشه،از طرفی سرماخوردگی هم نگرانیمو بیشتر کرده، قرار بود بعد جواب مثبت آز سرم ای وی ای جی بزنم ولی دکترم گفت تا سرماخوردگیت خوب نشده نزن،این سرماخوردگی هم خوب نمیشه،همش میترسم مشکلی برا نی نی ب وجود بیاره،

آنا جون بیا بگو من چکار کنم قربونت برم

بحیب جون منم همچنان لک دارم ولی کرم رنگه دیگه بهش توجه نمیکنم،تو هم نگران نباش خدا خودش ب هممون کمک کنه

مهناز و بهار جون به امید خدا بهترینها براتون پیش بیاد

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
خانما یه راهنمایی میخوام، من تو سه تایپیک ازمایش های متفاوت از انعقادی و ایمنی رو دیدم، الان موندم ا ...

عزیزم اینایی که من گذاشتم چکیده و مهمترین آیتمای ایمنی و انعقادیه که برا من دکتر زنان و ایمونولوژم نوشتن به نظرم اینارو انجام بده اگه نیازی بود آیتمهای دیگه هم انجام بدی که بعید میدونم بعدا انجام میدی.....

بازم برات میذارمشون......

ببین من آزهای بقیه تاپیکارو نمیدونم اما برا من عملا آیتمهایی هستن که انجام دادم فقط از نسخه ۴ دو آیتم آخر که مربوط به بحث ناسازگاری ژنیه انجام ندادم البته فکر کنم شمام انجام ندین بهتره چون هم خیلی تخصصیتره هم خیلی گرونه!!!!!!

باز توضیحات تکمیلی بعد آزهارو یه نگاه بنداز شاید کمکت کنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چشم عزيزم ، هميشه هم خودم و پرنسسم اين كار رو ميكنيم خانمي . 😘😘😘

مامان سبحان جون من از صبح تا شب تلویزیون نگاه میکنم سرگرمی دیگه ای ندارم،ضرر نداره؟،بیرونم ب خاطر سرماخوردگیم نمیرم

راستی از بس تو نت سرچ کردم ک سرماخوردگی برا جنین ضرر داره یا نه دیوونه شدم،اصلا یادم رفته تب داشتن چجوریه،ولی تو این مدت بدنم خیلی داغ نشده

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام دوست جونا  انا جون من الان سه تا پروژسترون میزنم با یه شیاف ولی امروز باز لک دارم حالت ...

نگران نباش منم دو تا آمپول و دو تا شیاف داشتم تا دو ماه لک بینی ادامه داشت.......

استراحتتو بیشتر کن نگران نباش قطع میشه تا وقتی به خون تازه تبدیل نشده جای نگرانی نیست......

عزیزم اگه عاملش هماتوم باشه اتفاقا خوبه ذره ذره بیاد و دفع بشه بهتر از اینه یهویی دفع بشه......

هماتوم من دقیقا بعد قطع شدن لک بینی کامل رفت پی کارش......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com