2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047372 بازدید | 684596 پست
میترسم برم پیشش همشون رو کامل ننویسه و بعد خدایی نکرده اگر چیزی پیش اومد دوباره یه سری دیگه رو بنویس ...

به نظرم تو همینایی که من گذاشتمو انجام بده اگه کمو کسری باشه دکتر برات مینویسه اما اینکه واجباتو ناز کنه و همه رو ننویسه برات دردسر میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان عزيزم ، ان شا الله كه حال همگي خوب باشه ، مهناز جون و بهار جون و هر كس كه هفته بع ...

از دوستان اگه کسی ارتباط مستقیم باهاش داره لطفا جویای حال ستایش جون بشه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی، مامان سبحان جون چند روزه درد پری دارم همشم نگرانم ک مشکلی باشه،از طرفی سرماخوردگی هم ن ...

سلام ستايش جون ، بهتر ميشي ان شا الله ولي حتما خوردن شلغم و ليمو شيرين رو فراموش نكن ، نگران هيچي هم نباش ، حتما حتما حال ني ني يا ني ني هات خوبه .

تلويزيون هم چه ايرادي داره نگاه كن عزيزم ، حالا هنوز يه ٨ ماهي بايد خودت رو سرگرم كني ، من هم خيلي خيلي كم از خونه بيرون ميرم فقط براي دكتر رفتن و جاهاي خيلي نزديك اون هم كم ديگه اين چند ماه هم به سلامت طي بشه ميخوام هر جا نرفتم با كوچولوم برم تلافي كنم كه خودشون ديگه عذرمون رو بخوان . 😄😄😄

دوستان کسی میدونه اگه من که قبلا یه بارداری بدون مشکل انعقادی و ایمنی داشتم، ممکنه برای بارداری بعدی دچار این مشکلات بشم؟

البته خرداد ماه یه تعدادی از آزمایشای خودایمنی رو دادم که منفی بود.البته cd اینا نبود توشون. آنتی فسفولیپید و آنتیDNAو ANAو ss و 

... pt و  ptt هم نرمال بود. فقطcrp من همیشه مثبته! دو ماه اسپرین خوردم که کلا خونم خیلی رقیق شد و خونریزی زیرپوستی و کبودی زیاد داشتم.خون جزیی در م د ف و ع داشتم. اوره خونم هم بالا رفت که دیگه قطعش کردم. دکتر گفته بود شاید سقطهام بخاطر مشکل لخته شدن خون باشه. بعد فهمیدیم اسپرمای همسرم ضعیفه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
امپول پروژسترون هرساعتي بزني اشكال داره

امپول پروژسترون بسته به دوز مورد نظر هر ١٢ساعت يكبار يا ٢٤ساعت يكبار دوعدد هست مثلا راحتي ساعت ٨صبح بزني ٨بزن يا نه راحتي عصر يا شب ولي فرداش همون ساعت روز قبل بزن مثلا امروز٦عصر زدي فردا هم ٦عصر بزن