2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
اووكادو خوبه بچه ها بعد انتقال؟؟

بستگي به سيستم بدنت داره كه باهاش كنار مياد يانه تونت بزن ببين خواصش چيه مثلا همه ميگن بعد انتقال نشاسته خورديم من ٤بارخوردم اينبار نخوردم اينبار اخر تغذيه عادي هميشه بود فقط بعد انتقال شير سويا خوردم و شنبليله و بجاي شياف از امپول پروژسترون استفاده كردم استراحتم نسبي بود روزاول انتقال رفتم حمام چون توبيمارستان دستشويي رفتم اونم فرنگي حس كثيفي داشتم بعدشم يك روز درميون حمام كردم تاالان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخیش اناجون یخورده خیالم راحت شد 

ستایش جون منم سرما خورده بودم ولی شلغم و لیموشیرین خوردم بهترم 

من فردا اولین سونو رو میرم دعا کنید برام همه چی خوب باشه

خدا کمکم کن
لی لا جان خیلی ممنون از توضیحات کاملی که نوشتید..من فعلا مرددم بین دکتر نصر و د رزاقی و د یوسف نژاد ...

سلام عزیزم،خوبی؟ بهت حق میدم اما دیگه چاره ای هم نداریم. متاسفانه از بس ناباروری زیاد شده هیچ پزشک متخصصی سرش خلوت نیست.به نظرم اگه آزمایشی داری که عفونت توش مشخصه حتما ببر پیش یه فوق تخصص عفونی. چون پزشک زنان ممکنه بهت دارویی بده که عفونت در برابرش مقاومه.البته من یه پزشک فوق تخصص عفونی خیلی ماه میشناسم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من برای بار دوم منفی شدم همه کاری هم کرده بودم دیگه خسته شدممممممممممم  کسی پیش پاک روش رفته؟چ ...

عزيزم دكترتو عوض نكني بهتره منم ٥بازمنفي شد بار اخر پيش همون دكتر مثبت شد اين راه صبر و تحمل و تكرار ميخاد

لی لا جونم فدات بشم انقدر مهربونی، ایشالله هممون دونه دونه و پشت سر هم مثبت میشیم، تاپیک خوبیه دست آ ...

فدات عزیزم. حتما خدا دختری به خیرخواهی تورو خیلی دوست داره.آره موافقم دست آناجون هم سبکه 

آنا جون من هنوزتقریبا لکه بینی دارم، قطع و وصل میشه  نظرت چیه عزیزم؟

کسی بوده اینطوری  باشه بعد از میکرو  ناموفق؟

هفته پیش که زنگ زدم مرکز گفتن اگر در حد لکه اشکال نداره اگر خونریزی بود برو یه دکتر زنان...

به نظرت اگر از عوارض داروها باشه ،تا پریود سوم که گفتن برم درست میشه؟؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

خسته نباشن واقعا!!!

ببین برو یه جا که دکتر خودش همه کارها رو بکنه نه ماما. خیلی از متخصصین زنان هم وقتی میبینن آدم مشکل باروری داره ارجاع میدن به متخصصین ناباروری. این ماماها تخصصی ندارن بعدم انقد هول هولی کارمیکنن که نصف چیزا یادشون میره. البته توهین به ماماها نشه. اما این جایگاهی نیست که باید باشن

حتما سخته.راست میگی. اما به نی نی و بزرگ شدنش فکر کن. به آرزوهایی که براش داری و دونه دونه محقق میشن. یه چیز دیگه نیمه پرلیوان رو ببین.خدا به مادرت سلامتی بده که میاد هواتو داره. من مامانم تو 47 سالگی از دنیا رفت. پس قدر چیزایی رو که داریم بدونیم.البته تقصیر هم نداریا،این بالا پایین شدن هورمونها با روح و روانمون چه میکنن.

حتما سخته.راست میگی. اما به نی نی و بزرگ شدنش فکر کن. به آرزوهایی که براش داری و دونه دونه محقق میشن ...

خدارحمتشون كنه چقدر جوون بودن مادر من ٦٨سالگي فوت شد خيلي سختم بود ميكفتم هنوز زوده جاداشت 😢